Αγαπητε συναγωνιστη λυπαμαι που ταλαιπωρηθηκες .Μην ριχνεις την ευθυνη σε εμενα και να δειχνεις σεβασμο.Οφειλες να τσεκαρεις και απο μονος σου το προγραμμα πριν ξεκινησεις.Εισαι μεγαλο παιδι.Υπαρχουν και τα επισημα site των στουντιο.Ουτε δικα μου μπουρδελα εχω ουτε στουντιο να ξερω ποια πουτανα εχει ακυρωσει ξαφνικα την βαρδια της.το να μπινελικωνουμε ο ενας τον αλλο ετσι μονο το επιπεδο ριχνει .Παραπλανηση μαγκα μου θα ηταν μονο εαν εκανες πραγματι τοσα χιλιομετρα και γαμαγες μια φολα που εγω θα ειχα υποδειξει.Καποιες φορες να ξερουμε τι λεμε.
Τουλαχιστον να ζηταγες ενα συγνωμη οχι ειδικα απο εμενα που ουσιαστικα με πηρες στο λαιμο σου αλλα και απο τα υπολοιπα παιδια που σε διαβαζουν.
Αν ηθελα να σε μπινελικωσω οπως λες ( δεν το εκανα ) θα ηταν το μονο ευκολο.
Μαθε ομως πως οταν επιμενουμε ακαταπαυστα για μια πληροφορια πρωτα πρεπει να το διασταυρωνουμε.Εσυ επρεπε να μαθεις τελικα η κοπελα εργαζεται η οχι γιατι εσυ τη διαφημιζες.Και καλα εκανες αν ειναι τοσο καλη αλλα διασταυρωσετο πρωτα και υστερα να μας παρεις ταυτια.
Ολοι μας βλεπουμε μουναρες στα site και στα προγραμματα που και καλα δειχνουν ενω στην πραγματικοτητα ειναι ασχετο.Κανεις μας δεν ηρθε εδω λεγοντας παιδια να αυτη η μουναρα τρεξτε τωρα ειναι στο ταδε στουντιο πηγαιντε θα με θυμηθειτε τωρα σημερα θα ειναι εκει.
Η Νικολ καραπιπιναρος την βαζουν για κραχτη και οταν τη βλεπω π.χ το αναφερω εδω αλλα πρωτα εχω ενημερωθει απο μαγαζι οτι τελικα ειναι κραχτης και προστατευω τους συναδελφους που ενδεχομενος να θελαν ε να πανε.
Το οτι εχω και εγω μεριδιο ευθυνης το ειπα εξαρχης.