Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Kataleya ακουγα αλλα δεν εβλεπα!Τελευταια φορα που προσπαθησα ειχε δωματια γεματα και αναμονες στο σαλονι!Ρε πουστη τοσο καλη εισαι και πεισμωσα!Σημερα ηταν καλυτερα.Νορμαλ αναμονη και απλο προγραμμα.Η κοπελα ειναι μπιμπελο Ρουμανικο!Κανενα τουπε,καμια βιασυνη στο δωματιο.Χαμογελαστη,μοσχομυριδατη ξεκινησε με το περιφημο τσιμπουκι της ρουμανικης σχολης με καπελο(σε ακριβοτερο προγραμμα το κανει ακα).Μια σταση η καλυτερη για τετοιο σωματοτυπο,στα τεσσερα! Σπασιμο μεσης τελειο! Και τι μεση,δαχτυλιδι! Η κοπελα το ενιωθε και γουσταρε! Αλλο τοσο και εγω! Στανταρακι καινουριο επιτελους στη ζουγκλα της ξεπετας! Τα ξαναλεμε... :hi:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.844
Πόντοι
3.246
Kataleya ακουγα αλλα δεν εβλεπα!Τελευταια φορα που προσπαθησα ειχε δωματια γεματα και αναμονες στο σαλονι!Ρε πουστη τοσο καλη εισαι και πεισμωσα!Σημερα ηταν καλυτερα.Νορμαλ αναμονη και απλο προγραμμα.Η κοπελα ειναι μπιμπελο Ρουμανικο!Κανενα τουπε,καμια βιασυνη στο δωματιο.Χαμογελαστη,μοσχομυριδατη ξεκινησε με το περιφημο τσιμπουκι της ρουμανικης σχολης με καπελο(σε ακριβοτερο προγραμμα το κανει ακα).Μια σταση η καλυτερη για τετοιο σωματοτυπο,στα τεσσερα! Σπασιμο μεσης τελειο! Και τι μεση,δαχτυλιδι! Η κοπελα το ενιωθε και γουσταρε! Αλλο τοσο και εγω! Στανταρακι καινουριο επιτελους στη ζουγκλα της ξεπετας! Τα ξαναλεμε... :hi:
Καλως ηρθες στο κλαμπ κοιταξτε να τη χαρειτε πριν εξαφανιστει :grin:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καλως ηρθες στο κλαμπ κοιταξτε να τη χαρειτε πριν εξαφανιστει :grin:
Δε ξερω αν θα εξαφανιστει παντως ηταν τρομερα ξενερωμενη και τρομαγμενη διοτι ενας γελοιος την παιρνει απο πισω και την ακολουθαει! Ειμαι καλη εχω προβλημα,ειμαι κακια παλι εχω προβλημα! Δικα της λογια. Μερικοι ειναι εντελως μαλακες τελικα :jerking:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.844
Πόντοι
3.246
Δε ξερω αν θα εξαφανιστει παντως ηταν τρομερα ξενερωμενη και τρομαγμενη διοτι ενας γελοιος την παιρνει απο πισω και την ακολουθαει! Ειμαι καλη εχω προβλημα,ειμαι κακια παλι εχω προβλημα! Δικα της λογια. Μερικοι ειναι εντελως μαλακες τελικα :jerking:
Πωω οτι να ναι, εκει πρεπει να χει καμια ντουλαπα μαζι της του ριξει ενα χερι ξυλο αμα κανει καμια μαλακια αυτος,

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.560
Πόντοι
5.646
Κουκλάρα
Αλλά όποτε έχω πάει γίνεται λαϊκό προσκύνημα
Θα ξαναδοκιμασω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Η καταλέγια έβαλε και καινούργιες φωτογραφίες στο δίπλα σαητ. Γενικώς ανανεώνει συχνά με σέλφι. Απίστευτο κορμί.... :kissass:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τον παιζω για παρτη της. Αυτο το μηλοφωνο της πρεπει να εχει καψει πλακετα καθε μηνα γαμω την κωλαθρα της. Την τελευταια φορα πηγα να της κανω γλυφομουνι και μου ειπε οχι σε αλλο προγραμμα αυτο. Την επομενη φορα θα προσπαθησω για γλυφοκωλοτρυπιδα. Αν και εκει θελει αλλο προγραμμα θα σκασω με παμπερς (Κουτσογιωργας) να αισθανθω λιγο παλιο ορθοδοξο ΜΠΑΣΟΚ:fuck1:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
736
Αυτή τη στιγμή Καταλέγια στο κασσάνδρας 6 και Ζένια στο 4Β μουνάρες υπερκαυλάρες καρατούμπανα! Ότι αξίζει αυτή τη στιγμή από στούντιο είναι αυτές οι δύο! Πέρασα
με Ζένια , την επόμενη βδομάδα έρχεται η σειρά της ξανθιάς...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.963
Πόντοι
6.946
Είναι και τυχερά αυτά, όπως φαίνεται, σε τι ημέρα θα πετύχεις την κάθε κοπέλα. Με την ίδια κοπέλα άλλος έτσι και άλλος αλλιώς, συμβαίνει....
Μετά την εμπειρία μου με την Ζένια(που μάλλον ήταν σε άλλη διάσταση), και ακολούθως με την Τζένη(που δεν άφηνε καν να ακουμπάω, αν είναι δυνατόν, σεξ αλλά δεν ήθελε άγγιγμα), δεν ξαναπήγα εδώ και καιρό σε στούντιο.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.784
Πόντοι
7.636
Είναι και τυχερά αυτά, όπως φαίνεται, σε τι ημέρα θα πετύχεις την κάθε κοπέλα. Με την ίδια κοπέλα άλλος έτσι και άλλος αλλιώς, συμβαίνει....
Μετά την εμπειρία μου με την Ζένια(που μάλλον ήταν σε άλλη διάσταση), και ακολούθως με την Τζένη(που δεν άφηνε καν να ακουμπάω, αν είναι δυνατόν, σεξ αλλά δεν ήθελε άγγιγμα), δεν ξαναπήγα εδώ και καιρό σε στούντιο.
Διαφέρουν οι κριτικές και οι απόψεις...Εγώ με Καταλεγια δεν είχα καθόλου καλή εμπειρία πριν κάτι μήνες

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Κυκλοφορεί μια φήμη ότι το ωραιότερο στουντιοκόριτσο είναι η Κριστίνα , απογεύματα στο Κασσάνδρας 8Γ.
ναι κ εγω ετσι ειπα μεσα μου οταν ειδα τις φωτος αλλα οταν πηγα εφυγα σκασμενος στα γελια!οπως λεει και η διαφημιση last year :badair:

hraklhs1994

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Το πρόγραμμα μιας ώρας με 2 εκτονώσεις πόσο πάει ρε παιδιά γιατί έχω ακούσει διάφορες τιμές είναι ανάλογα το στούντιο? Σκεφτόμουν να δοκίμαζα καταλεγια

Ypogeio reuma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
43
Like
2.697
Πόντοι
5.271
Το πρόγραμμα μιας ώρας με 2 εκτονώσεις πόσο πάει ρε παιδιά γιατί έχω ακούσει διάφορες τιμές είναι ανάλογα το στούντιο? Σκεφτόμουν να δοκίμαζα καταλεγια
Και εγώ έχω κάπου μπερδευτεί.
Αλλού 200 αλλού πιο πάνω
Γενικά διαφέρει από στούντιο σε στούντιο αυτό έχω καταλάβει

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.844
Πόντοι
3.246
150 σε ολα τα στουντιο της αλυσιδας

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.844
Πόντοι
3.246
Και εγώ έχω κάπου μπερδευτεί.
Αλλού 200 αλλού πιο πάνω
Γενικά διαφέρει από στούντιο σε στούντιο αυτό έχω καταλάβει
Nαι δεν εχουν ολα τα στουντιο ιδιες τιμες παιζουν μεταξυ 150-200 η ωρα αναλογως το στουντιο
Ποιας αλυσίδας αδερφέ?νομίζω δουλεύει σε διάφορα στούντιο διαφορετικής αλυσιδας. Σόρρυ είμαι καινούργιος
Τεσπα αυτη που θες ειναι 150, ξεχνα τις αλυσιδες αστες για το επομενο μαθημα :grin:

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Κυκλοφορεί μια φήμη ότι το ωραιότερο στουντιοκόριτσο είναι η Κριστίνα , απογεύματα στο Κασσάνδρας 8Γ.
Ε καλά και εσυ… «φήμη»..
Έπεσε λίγο «λάδι» και έγινε δουλίτσα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom