You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)
Δουλεύει αλλά όχι τακτικά πλέονΚαλησπέρα,
Μια Χρύσα από Μελαντιας, Συγγρού κτλ γνωρίζουμε αν έχει σταματήσει;
Δουλεύει αλλά όχι τακτικά πλέον
Σε ευχαριστώΔουλεύει αλλά όχι τακτικά πλέον
Μόνο στην αλυσίδα αυτή;Δουλεύει αλλά όχι τακτικά πλέον
paparounosporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Η Εύα που ήταν στο Αθηνών 373 σταμάτησε;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Ηθελα να παω με ελλεινιδα εννοω μαλβινα καλα να παθω, ακουγα φολα και ελεγα ελα μωρε νταξει ,Για ποια λες φιλαρακι για τη Μαλβινα το παλτο ή για τη δίμετρη τη Τζεναρα γιατί έχω πάει 5-6 φορές με τζενη είναι πολύ δυνατο
Η κοπελα εκανε Αγγαρεια εντελως 0 συμμετοχη και ενα τονο τζελ Ουστ!
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Που δουλεύει;Σε ποιο στούντιο;Ηθελα να παω με ελλεινιδα εννοω μαλβινα καλα να παθω, ακουγα φολα και ελεγα ελα μωρε νταξει ,
Η κοπελα εκανε Αγγαρεια εντελως 0 συμμετοχη και ενα τονο τζελ Ουστ!
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Στην αλυσιδα των βριλησου, τριγγετα και κασσανδρας ,Που δουλεύει;Σε ποιο στούντιο;
την πατας γιατι εμφανισιακα ειναι ωραια αλλα απο υπηρεσιες δε το χει καθολου.
Θέλεις να φας τη φόλα σου;;; Συνήθως Τριγγέτα 3, Βριλησσού 46 και Κασσάνδρας 4ΒΠου δουλεύει;Σε ποιο στούντιο;
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Άσε την έφαγα από άλλην...Θέλεις να φας τη φόλα σου;;; Συνήθως Τριγγέτα 3, Βριλησσού 46 και Κασσάνδρας 4Β
Δεν είναι και η μόνη σε κάτι τετοιες αλυσίδες...Οι περισσότερες είναι ξεπετεςΣτην αλυσιδα των βριλησου, τριγγετα και κασσανδρας ,
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Όμορφες οι κοπέλες στην αλυσίδα και νεαρές, αλλά τυπικές υπηρεσίες στούντιο από την πλειοψηφία. Πάω για την νεότητα και την ομορφιά της νεαρής ηλικίας εκεί, δεν έχω παράπονο, χρειάζεται μια αλλαγή κάπου κάπου από τα λαδομάγαζα.Άσε την έφαγα από άλλην...
Δεν είναι και η μόνη σε κάτι τετοιες αλυσίδες...Οι περισσότερες είναι ξεπετες
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω.Οι επιλογές οι καλές λίγες στα στούντιοΌμορφες οι κοπέλες στην αλυσίδα και νεαρές, αλλά τυπικές υπηρεσίες στούντιο από την πλειοψηφία. Πάω για την νεότητα και την ομορφιά της νεαρής ηλικίας εκεί, δεν έχω παράπονο, χρειάζεται μια αλλαγή κάπου κάπου από τα λαδομάγαζα.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Απο ποιαν εφαγες φολα? Απο αυτον το ομιλο μονο η αλιονα κατα την αποψη μου αξιζει ευχαριστη και χαμογελαστη δεν ειναι χαζό χαρούμενη και ξεπεταΆσε την έφαγα από άλλην...
Δεν είναι και η μόνη σε κάτι τετοιες αλυσίδες...Οι περισσότερες είναι ξεπετες
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Από Καταλεα Βουλιαγμένης...Απο ποιαν εφαγες φολα? Απο αυτον το ομιλο μονο η αλιονα κατα την αποψη μου αξιζει ευχαριστη και χαμογελαστη δεν ειναι χαζό χαρούμενη και ξεπετα
Ο ίδιος όμιλος είναι;Νομίζω αυτό είναι άλλη αλυσίδα
Ναι άλλη αλυσίδα είναι. Και η χειρότερη αλυσίδα όλων. Δύο φόλες απανωτές έφαγα από δύο διαφορετικές κοπέλες και έκτοτε ούτε απ' έξω δεν περνάωΑπό Καταλεα Βουλιαγμένης...
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Και εγώ πιάστηκα κορόιδοΝαι άλλη αλυσίδα είναι. Και η χειρότερη αλυσίδα όλων. Δύο φόλες απανωτές έφαγα από δύο διαφορετικές κοπέλες και έκτοτε ούτε απ' έξω δεν περνάω
Μιλάμε πολύ άσχημα
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Την καταλεγια ειχα ακουσει επισης για τις φολες, αλλα μολις την ειδα στο σαλονι και ακουσα οτι ειχε και αλλα δυο δωματια λεω θα πεσει ξεπετα για να παμε στον επόμενο
Ουστ!!
Θα παρω καμια βιζιτα να ρθω στα ισια μου
Ουστ!!
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
απ αυτή την αλυσίδα η Ζένια αξίζει;;; έχει πάει κανείς; την πετυχαίνω κασσάνδρας β όταν βγαίνω γκάζι τα παρασκευόβραδα και λέω να μπωΣτην αλυσιδα των βριλησου, τριγγετα και κασσανδρας ,
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Εννοείται πως θα περάσεις καλύτεραΤην καταλεγια ειχα ακουσει επισης για τις φολες, αλλα μολις την ειδα στο σαλονι και ακουσα οτι ειχε και αλλα δυο δωματια λεω θα πεσει ξεπετα για να παμε στον επόμενο
Ουστ!!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Εγώ την είδα την Καταλέγια πριν αρκετούς μήνες, το Φθινόπωρο, μάλλον ήμουν τυχερός και την πέτυχα σε καλή μέρα.Από Καταλεα Βουλιαγμένης...
Σε αυτή την αλυσίδα είχα την μεγαλύτερη ΦΟΛΑΡΑ που μου έτυχε ποτέ(στούνιο, μασάζ, CG) . Επίσης την καλύτερη εμπειρία με διαφορά με άλλη κοπέλα, συγκρινόμενη με αντίστοιχες εμπειρίες των κορυφαίων μασατζούδων. Γενικώς, μου έτυχαν φόλες αλλά και καλές εμπειρίες, αν και δεν είμαι πλέον συχνός επισκέπτης.
Προσωπικά, με την Ζένια πέρασα καλύτερα από όλες τις άλλες στην αλυσίδα(με όσες πέρασα τέλος πάντων), άξιζε το παράβολο. Τι να πω.... τύχη είναι, ποιός ξέρει. Θα έχω στα υπόψιν την Μόνικα που λέτε ότι αξίζει, αν την πετύχω και ευκαιρώ.απ αυτή την αλυσίδα η Ζένια αξίζει;;; έχει πάει κανείς; την πετυχαίνω κασσάνδρας β όταν βγαίνω γκάζι τα παρασκευόβραδα και λέω να μπω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K