Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Από κοντά συναγωνιστή!
Πολύ μουνι ρε μάγκες πωπω ερωτεύτηκα σιγα που δε θα πήγαινα πολύ καλό αδέρφια, σπεύσατε. Την υδρωνει τη φανέλα στα του αγώνα εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Τι πατουρα ρε μάγκες.. Αιντε με τις εγχώριες τις ψοφιες βαρεθήκαμε τόσο καιρό τρογομαστε με τα ρούχα μας. Λατινοαλυσιδα εκανε comeback με καλό ξεκίνημα.. Χθες πήγα ήταν με μια ουκρανεζα στη βάρδια, γαμευσιμη και εκείνη αλλά ως Λατινολατρης πήγαινα καρφωτος για το πατουρι.. Ελπίζω να συνεχιστουν οι καλές παρουσίες γιατί βαρεθήκαμε να τρώμε μακαρόνια στα στουντια.. Καλές βόλτες συναγωνιστές

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.743
Πόντοι
3.246
Πολύ μουνι ρε μάγκες πωπω ερωτεύτηκα σιγα που δε θα πήγαινα πολύ καλό αδέρφια, σπεύσατε. Την υδρωνει τη φανέλα στα του αγώνα εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Τι πατουρα ρε μάγκες.. Αιντε με τις εγχώριες τις ψοφιες βαρεθήκαμε τόσο καιρό τρογομαστε με τα ρούχα μας. Λατινοαλυσιδα εκανε comeback με καλό ξεκίνημα.. Χθες πήγα ήταν με μια ουκρανεζα στη βάρδια, γαμευσιμη και εκείνη αλλά ως Λατινολατρης πήγαινα καρφωτος για το πατουρι.. Ελπίζω να συνεχιστουν οι καλές παρουσίες γιατί βαρεθήκαμε να τρώμε μακαρόνια στα στουντια.. Καλές βόλτες συναγωνιστές
Φαινεται δυνατη η λατινα, θα την εχω στα υποψιν,
θυμαμαι πιο παλια ειχαν φερει μια που την ελεγαν ντιανα απιστευτος πατος, και επισης μια βαλερια ουκρανη που εκανε την καλυτερη πιπα ever δε ξερω αν καποιος της θυμαται αυτες
εχουν περασει καμποσα χρονια απο τοτε

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Φαινεται δυνατη η λατινα, θα την εχω στα υποψιν,
θυμαμαι πιο παλια ειχαν φερει μια που την ελεγαν ντιανα απιστευτος πατος, και επισης μια βαλερια ουκρανη που εκανε την καλυτερη πιπα ever δε ξερω αν καποιος της θυμαται αυτες
εχουν περασει καμποσα χρονια απο τοτε
Πωρε φιλε αυτη η ντιανα άλλο πατουρι αυτό, τι θυμήθηκες, πριν κάνα 5αρι χρόνια και ήταν κ άλλη μια η Παολα σοκολατι με ένα κορμί άγαλμα. Ναι και βαλερια θυμάμαι ήταν τακτική σε αυτή την αλυσίδα με τον κοβιντ χάθηκε κ αυτή!! Μια άλλη που έχει τώρα τη Ναομη τουμπανιασμενη του γυμναστηρίου την είχα πάρει προ κοβιντ που ήταν πάλι εδώ, αρκετά καλή περίπτωση και αυτη για δυνατούς μπιχτες

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.743
Πόντοι
3.246
Πωρε φιλε αυτη η ντιανα άλλο πατουρι αυτό, τι θυμήθηκες, πριν κάνα 5αρι χρόνια και ήταν κ άλλη μια η Παολα σοκολατι με ένα κορμί άγαλμα. Ναι και βαλερια θυμάμαι ήταν τακτική σε αυτή την αλυσίδα με τον κοβιντ χάθηκε κ αυτή!! Μια άλλη που έχει τώρα τη Ναομη τουμπανιασμενη του γυμναστηρίου την είχα πάρει προ κοβιντ που ήταν πάλι εδώ, αρκετά καλή περίπτωση και αυτη για δυνατούς μπιχτες
Φιλαρακι μερικες δεν ξεχνιουντε, οριστε και μια φωτο απ τη κορασιδα (ντιανα)

Συνημμένα

• _20220322_004703.JPG
    _20220322_004703.JPG
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 100

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
εγώ πλέον θα αφήνω λεφτά στα στούντιο ΜΟΝΟ όταν πρόκειται για κορασίδα αντίστοιχης εμφάνισης δηλαδή 9-10! το 50άρι (τουλάχιστον) πονάει όταν το δίνεις οπότε θα τα επισκέπτομαι μόνο για
μουνάρες σαν τη Φερνάντα , Ζένια ή Καταλέγια

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Πρωιι πρωι τους εκανα και ποδαρικο με τη μιλφαρα λιντα Σ12... πισω δωματιο για να εχει ζεστη, ειχα καβλες απιστευτες και την πηρα σε 4-5 στασεις , ηταν πολυ καβλωμενη και αυτη , μου ειπε με τα σπαστα αγγλικα της οτι χθες καθολου καλο σεξ αλλα τωρα κατι ολα καλα, ουτε που καταλαβαινα ο παππους τι μου ελεγε το κοριτσι ειχα ζαλιστει που εχυσα στη μουναρα της απο πανω πλαγια πιανωντας τις βυζαρες και κολαρα της ταυτοχρονα. Σταθερη επιλογη για μιλφ η λιντα , χρονια τωρα

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Περασα απ σ12 να δω δυο νεα κοριτσια. Ευα και σιλβια. Ευα ρωσοφατσα ντατντανα ξανθια τημ εκοψα για αγριο πηδηματα. Συλβια ( ελπιζω να το θυμαμαι σωστα ) μολδαβη , την διαλεξα .με ειδε και λιντα γαμωτο θα κραταει μουτρα ...λοιπον για συλβια μακρυ καστανο μαλι και εκφυλη φατσα κοριτσιου γειτονιας που θες να χυσεις. 3αρι βυζι φυσικο πολυ ωραιο με ρογες καγκελο αλα σλουρπ αλλα λιγο πιο μικρες. Ωραια ποδοα αν και κοντουλα. Κολαρακι σουπερ στανταρ στουντιο και ωραιο ξυρισμενο μουνακι. Βαθια πιπα ομολογω καλυτερα απο οτι περιμενα !!και εκανε και κατι ποπ στο κεφαλι που εμενα με καβλωσανε. Καλο καβαλημα απο πανω και ιεραποστολικο με πιασιμο μεσης και ποδια απο δω και κει. Καβλιαρικα βογγητα ηρθε καταθεση γρηγορα αλλα γκαβλιαρικα αφου με φιλαγε και εγλυφε συνεχεια και εβγαλε ωραια καβλα και δεν αντεξα...Λιγο σοσιαλ , λιγα αγγλικα και φιλακι till next time. Την προτεινω παικτες ειδικα σε αυτους που γουσταρουν κοριτσια διπλακης πορτας με καβλιατικα σωματα...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιλαρακι μερικες δεν ξεχνιουντε, οριστε και μια φωτο απ τη κορασιδα (ντιανα)
Αυτη την κωλαρα την ειχα γλυψει και εγω. Ειχα καθισει με τα γονατα στο πατωμα, οπως κανουν το Πασχα οι γριες μπροστα απο τις εικονες και τις προσκυνανε, και η Ντιανα μπροστα μου και ο στομας μου να κανει γεωτρησεις σαν τον Μετροποντικα. Δεν μου ξεφευγει αυτος ο κωλος του Βαλντεραμα .... θα παιξω μπαλιτσα Κοπα Αμερικα και το παιχνιδι θα ειναι στημενο :grin:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν την ειχα παρει ποτε αυτην την Αθηνα. Καμια φοτο εχουμε ετσι να τον παιξουμε βραδιατικα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom