Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Δυνατή;Καλό σύνολο;Fernanda θησέως 365 ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!
Δυνατή;Καλό σύνολο;Fernanda θησέως 365 ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!
Απο τις φωτογραφίες ή την είδες από κοντά;Fernanda θησέως 365 ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!
Από κοντά συναγωνιστή!Απο τις φωτογραφίες ή την είδες από κοντά;
Πολύ μουνι ρε μάγκες πωπω ερωτεύτηκα σιγα που δε θα πήγαινα πολύ καλό αδέρφια, σπεύσατε. Την υδρωνει τη φανέλα στα του αγώνα εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Τι πατουρα ρε μάγκες.. Αιντε με τις εγχώριες τις ψοφιες βαρεθήκαμε τόσο καιρό τρογομαστε με τα ρούχα μας. Λατινοαλυσιδα εκανε comeback με καλό ξεκίνημα.. Χθες πήγα ήταν με μια ουκρανεζα στη βάρδια, γαμευσιμη και εκείνη αλλά ως Λατινολατρης πήγαινα καρφωτος για το πατουρι.. Ελπίζω να συνεχιστουν οι καλές παρουσίες γιατί βαρεθήκαμε να τρώμε μακαρόνια στα στουντια.. Καλές βόλτες συναγωνιστέςΑπό κοντά συναγωνιστή!
Φαινεται δυνατη η λατινα, θα την εχω στα υποψιν,Πολύ μουνι ρε μάγκες πωπω ερωτεύτηκα σιγα που δε θα πήγαινα πολύ καλό αδέρφια, σπεύσατε. Την υδρωνει τη φανέλα στα του αγώνα εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Τι πατουρα ρε μάγκες.. Αιντε με τις εγχώριες τις ψοφιες βαρεθήκαμε τόσο καιρό τρογομαστε με τα ρούχα μας. Λατινοαλυσιδα εκανε comeback με καλό ξεκίνημα.. Χθες πήγα ήταν με μια ουκρανεζα στη βάρδια, γαμευσιμη και εκείνη αλλά ως Λατινολατρης πήγαινα καρφωτος για το πατουρι.. Ελπίζω να συνεχιστουν οι καλές παρουσίες γιατί βαρεθήκαμε να τρώμε μακαρόνια στα στουντια.. Καλές βόλτες συναγωνιστές
Πωρε φιλε αυτη η ντιανα άλλο πατουρι αυτό, τι θυμήθηκες, πριν κάνα 5αρι χρόνια και ήταν κ άλλη μια η Παολα σοκολατι με ένα κορμί άγαλμα. Ναι και βαλερια θυμάμαι ήταν τακτική σε αυτή την αλυσίδα με τον κοβιντ χάθηκε κ αυτή!! Μια άλλη που έχει τώρα τη Ναομη τουμπανιασμενη του γυμναστηρίου την είχα πάρει προ κοβιντ που ήταν πάλι εδώ, αρκετά καλή περίπτωση και αυτη για δυνατούς μπιχτεςΦαινεται δυνατη η λατινα, θα την εχω στα υποψιν,
θυμαμαι πιο παλια ειχαν φερει μια που την ελεγαν ντιανα απιστευτος πατος, και επισης μια βαλερια ουκρανη που εκανε την καλυτερη πιπα ever δε ξερω αν καποιος της θυμαται αυτες
εχουν περασει καμποσα χρονια απο τοτε
Φιλαρακι μερικες δεν ξεχνιουντε, οριστε και μια φωτο απ τη κορασιδα (ντιανα)Πωρε φιλε αυτη η ντιανα άλλο πατουρι αυτό, τι θυμήθηκες, πριν κάνα 5αρι χρόνια και ήταν κ άλλη μια η Παολα σοκολατι με ένα κορμί άγαλμα. Ναι και βαλερια θυμάμαι ήταν τακτική σε αυτή την αλυσίδα με τον κοβιντ χάθηκε κ αυτή!! Μια άλλη που έχει τώρα τη Ναομη τουμπανιασμενη του γυμναστηρίου την είχα πάρει προ κοβιντ που ήταν πάλι εδώ, αρκετά καλή περίπτωση και αυτη για δυνατούς μπιχτες
Αυτη την κωλαρα την ειχα γλυψει και εγω. Ειχα καθισει με τα γονατα στο πατωμα, οπως κανουν το Πασχα οι γριες μπροστα απο τις εικονες και τις προσκυνανε, και η Ντιανα μπροστα μου και ο στομας μου να κανει γεωτρησεις σαν τον Μετροποντικα. Δεν μου ξεφευγει αυτος ο κωλος του Βαλντεραμα .... θα παιξω μπαλιτσα Κοπα Αμερικα και το παιχνιδι θα ειναι στημενοΦιλαρακι μερικες δεν ξεχνιουντε, οριστε και μια φωτο απ τη κορασιδα (ντιανα)
Φερτε την ντιανα πισω!!!!!Ανεβασα κριτικη για Fernanda. Δεν την προτεινω συναδελφοι.
Την Αθηνα την Ελληνιδα να φερουν πισω ειχε φαει τετοιο ξεμουνιασμα βεβαια εκεινο το καλοκαιρι που μαλλον δεν αντεξεΦερτε την ντιανα πισω!!!!!
Μουναρος η ΑθηναΤην Αθηνα την Ελληνιδα να φερουν πισω ειχε φαει τετοιο ξεμουνιασμα βεβαια εκεινο το καλοκαιρι που μαλλον δεν αντεξε
Αυτος ο κωλος ηταν ο κοσμος ολος.Φερτε την ντιανα πισω!!!!!
Γαμιοταν σαν σκυλι η τυπισσα την ειχα παρει 4 φορες θυμαμαι απο τις λιγες τιμιες περιπτωσειςΜουναρος η Αθηνα
Υπουργέ μου θα προσπαθήσω αλλά μάλλον τις έχουν κατεβάσει τις φωτο της απο το siteΔεν την ειχα παρει ποτε αυτην την Αθηνα. Καμια φοτο εχουμε ετσι να τον παιξουμε βραδιατικα.