tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εεε next time !!!γάματα....πήγε υπέρ πίστεως.... :'(
εεε next time !!!γάματα....πήγε υπέρ πίστεως.... :'(
εεε next time !!!
Δεν νομιζω ουτε εγω να ειναι μιλφ!Κοντα στα 30 την υπολογιζω!Οπως και να χει σημασια εχει οτι στο γαμησι ειναι τυπικουραΑργοπορημενα θα ηθελα να ρωτησω.Η Ρενατα δεν μου φαινεται να ειναι μιλφ εκτος αν εννοειτε κατι αλλο απο το mother i like to fuck.Η Αγαπη ειναι το ιδιο κοριτσι των στουντιο που δουλευε Βριλησσου η καποια αλλη?
Η Ρενάτα δεν είναι milf είναι γύρω στα 25 με 28 χρονών...νομίζω...Αργοπορημενα θα ηθελα να ρωτησω.Η Ρενατα δεν μου φαινεται να ειναι μιλφ εκτος αν εννοειτε κατι αλλο απο το mother i like to fuck.Η Αγαπη ειναι το ιδιο κοριτσι των στουντιο που δουλευε Βριλησσου η καποια αλλη?
Δεν νομιζω ουτε εγω να ειναι μιλφ!Κοντα στα 30 την υπολογιζω!Οπως και να χει σημασια εχει οτι στο γαμησι ειναι τυπικουρα
Η Αγαπη ειναι η γνωστη απο Βριλλησου 55 κλπ
εδω ο συναγωνιστης αναφερετε σε μια κοπελα ονοματι Ρωξανα. ειναι η ιδια απο το geisha στην αθανασιας 3;
παιζει στα ιδια επιπεδα με την Χαρα του BG...μην με ρωτησεις ποια Χαρα και ποιο BG γιατι θα κοψουμε και την καλημερααλήθεια η "κασσανδριανή" βίκυ απο εμφάνιση τί λεει?
Πολυ πιθανον να ειναι η ιδια με βαση την περιγραφη της στην κριτικη!Συν του οτι η Ρωξανα ειναι γνωστη γυρολογος και το 46 ειναι το μονο μαγαζι της Βριλλησου που δεν το ειχε τιμησει με την παρουσια τηςφιλε piatsa μηπως εσυ γνωριζεις σχετικα;
γιατι απο θεμα αποστασης με συμφερει πολυ αν ειναι η ιδια!
Πολυ πιθανον να ειναι η ιδια με βαση την περιγραφη της στην κριτικη!Συν του οτι η Ρωξανα ειναι γνωστη γυρολογος και το 46 ειναι το μονο μαγαζι της Βριλλησου που δεν το ειχε τιμησει με την παρουσια της
παιζει στα ιδια επιπεδα με την Χαρα του BG...μην με ρωτησεις ποια Χαρα και ποιο BG γιατι θα κοψουμε και την καλημερα
Tωρα Καρεα 30 Σαρα και Τζινα
Να ενημεροσω πως ανιξε και παλι το στοθντιο.Σιμερα η Γιανα και μετα η Κατερινα.Σας περιμενουμε παιδια.
Μια βοηφια.Το αλλο ονομα *27* που ειχε αποκλιστικε.Ελπιζω να μην αποκλιστει αυτο.Εφχαριστω.
σπυρου πατση 27 αν δε κανω λαθοςποιο στοθντιο άνοιξε; βοηφήστε με κι εμένα;
ποτε την ειχες παρει? γιατι απο οτι λενε τωρα τελευταια βελτιωθηκε.σε εμενα δεν ηρθε στο δωματιο με λιπαντικα,πρεπει να ειχε βαλει απο πριν ,αλλα λιγη.παντως εχει λιγα χιλιομετρα και φαινεται ευκολα αυτο.
το σπαστικο ειναι πως σπανια ειναι βραδυνη,κυριως πρωι και απογευμα δουλευει,και δε βολευει καθολου γμτ
Σημερα 06/11
Απο σημερα θα μπορειτε να βρειτε τις κοπελες μας και στο νεο στουντιο στην Καλλιθεα
Ελ.Βενιζελου 40 (κατω): Ανκα- Βικυ- Ιουλια
Ελ.Βεμιζελου 40 (πανω): Ειρηνη- Νινα- Αθηνα
να αλλαξουμε τοτε που με βολευει εμενα αργα το βραδυ να παιρνω φριντα την αλισια την ειχα δοκιμασει και παπαλα...δε μου ειπε τιποταΠριν το καλοκαίρι.
Το ότι δεν είναι βραδυνή βολεύει αφάνταστα φίλε μου. Αυτή η Alisia είναι πάντα βράδυ και δεν μπορώ να την πετύχω.
Χτες πήγα την Σοφία στο Φυλής 104. Νεαρή με μέτριο ύψος, ξάνθα βαμμένα μαλλία, καλό σώμα, σιλικονάτο καλοφτιαγμένο 2,5άρι βυζί, φάτσα όχι και τόσο καλή.
Λίγο χαίδεμα στα μπαλάκια με το χέρι για ορεκτικό, 1ο πιάτο 69 αλλά να πέρνει άβολη στάση με το ένα πόδι σηκωμένο, κυρίως πιάτο πισωκολλητο – ιεραποστολικό και τελείωμα στο 10λεπτο αφού ήμοθν πολύ φορτωμένος. Τυπικές υπηρεσίες που δεν θα αργίσω να ξεχάσω.
...οταν τελειωνεις με τη φριντα παει παιρνει χαρτι και σου βγαζει το προφυλακτικο και σε καθαριζει καπως.σπανια το εχω πετυχει αυτο
Σε εμένα δεν έκανε κάτι τέτοιο. Αντίθετα έφυγε τρέχοντας.
Ισως να εφταίγε η τσίχλα που της έριξα στα μαλλιά.