Καθοδος στο Βοτανικο με τον Pitsiriko1
Μεγ. Αλεξανδρου 133:
Ρενατα. Ξανθο Milf, με ωραια πιασιματα και μακρυα μαλια. Εντυπωσιακη στο σαλονι.
Ιακχου 7Α:.
Ρανια. Ξανθια,συμπαθητικη, Ρωσιδα κατα δηλωσην,ωραιο σωματακι. Μαυρο στη τσατσα που μονο που δεν αμς εβρισε που δεν περασαμε στο δωματιο.
Κωνσταντινουπολεως 80:
Σισυ. Μελαχροινη, με μακρυα μαλια και ανταγιες, αρκετα ναζιαρα στο σαλονι,ωραιο κλαρακι. Μια απο τα ιδια για την στατσα. Απορω δεν καταλαβαινουν οτι ετσι κανουν κακο στο μαγαζι ?
Κασσανδρας 4: Κλειστο λογω επιδρομης των μπλε ανθρωπων.....
Κασσανδρας 6: Κλειστο λογω επιδρομης των μπλε ανθρωπων.....
Κασσανδρας 3 (πανω): Κλειστο λογω επιδρομης των μπλε ανθρωπων.....
Κασσανδρας 3 (κατω): Κλειστο λογω επιδρομης των μπλε ανθρωπων.....
Χαλικδικης 83:. ανοιχτο ναι μεν μαι και η πρωτη πορτα δεν ητν κλειστη, αλλα δεν μας ανοιξαν δε.....
Σπυρου Πατση 40:
Νικολ. Η Ξανθη Τσεχα που ειναι γνωστη και απο το Φ104
Σπυρου Πατση 27: το ιδρυμα καινουργιο, η κοπελα γνωστη και μη εξαιρετεα. η
Αγαπη χωρις αλλα λογια
Σερβιων 26:,
Στεφανια. η Ξανθη milf Ρωσιδα, με εντονα τα σημαδια του χρονου επανω της, αλλα με τελεια βυζια....
Αποχωρηση του Pitsirikou και μεταβαση στην Κυψελη.
Αγιου Μελετιου 37:
Νατασσα με την πεταλουδα. γνωστη και μη εξαιρετεα επισης στον μεσο στουντιακια.
Λελας Καραγιαννη 35: Καρλα. Ξανθη, αδυνατη συμαπθητικη κοπελα. αρκετα προσχαρη ακι γελαστησ το σαλονι αλλα μεχρι εκει....
Δροσοπουλου 97. Ναι μου ανοιξαν !!! Η κοπελα μελαχροινη, με κοντο μαλακι,αδυνατη, με Ασιατικα χαρακτξριστικα. Ου διαφευγει το ονομα της, Κατερινα νομιζω, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.
Κεφαληνιας 75 : Δυο κοπελες. η
Νατασσα και η
Λαουρα. Βλεπε το παραπανω post για λεπτομερεις,
Φυλης 104: Κατερινα. Milf, ξανθη, με βυζαρες.Λεπτομεριες στην κριτκη μου. οπως καταλαβατε καταθεσα και η τσαρκα τελειωσε εδω.....