PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στο Δευκαλιωνος 63ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΩΣ;;;;;; > >
Στο Δευκαλιωνος 63ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΩΣ;;;;;; > >
λοιπόν ακούστε....
Συγγνώμη που χαλάω τη ροή του θέματος, αλλά έχω φάει σκάλωμα...
εδώ και πολύυυυ καιρό ψάχνω την Ειρήνη από το Μεταξουργείο, Κολωνού 27 την είδα τελευταία φορά!!
Τι γίνεται, έχω ρωτήσει 2 τσατσάδες που δουλεύαν μαζί και οι 2 μου είπαν πως πήγε σε στούντιο!!!!
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΩΣ;;;;;; > >
ή μου είπαν παπαριές;;;
μπλε ανθρωπων;
ηρθε ο παπαστρουμφ με την παρεα του απο το στρουμφοχωριο;
οπως και να εχει μπραβο για την ενημερωση!
ειναι ξανθια σιλικονατη? για να δω αν λεμε την ιδια ειρηνη
Στο Δευκαλιωνος 63
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ?
υπάρχει ειδικό θρεντ για την www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,3355.0]Δευκαλίωνως 63[/url]
βρίσκεται πίσω απο τον Αγιο Λουκά Πατησίων και είναι κρυφό στουντιο
για τη νατασα(αλλιως και ναταλια υπαρχει κριτικη εκει).επειδη παιζουν 2 λαουρες στην αλυσιδα(εκτος αν εχασα προσφατα καινουρια βαφτισια ),ειναι η γεματουλα καμπυλατη νταρντανε προκλητικη που μοιαζει πολυ στη ευα απο πιπινου,η μια λεπτη με ωραιο σωματακι, αλλα κοντοποδαρη?EKTAKTO AΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ :
Σε σημερινη στουντιοτσαρκα στο Κεφαληνιας 75, εθεαθησαν δυο κορασιδες:
Η Νατασσα και η Λαουρα. Και οι 2 ψηλες μελαχροινες με μακρυα μαλιά, νεαρες που στο προγραμμα τους περιλάμβανε και τις δυο μαζι στο δωματιο με 100 ευρω.
Μεταφερω τα λογια της υπηρεσιας :
"Λεγοντας και οι δυο μαζι στο δωματιο, εννουμε οτι θα κανετε sex και με τις δυο κοπελες, θα σας παρουν πιπα και οι δυο κοπελες και θα εχει ενα ελαφρο sex-show, οχι λεσβιακο ομως".
Ακριβως ετσι φιλε lex....
Το παραξενο ομως ηταν οτι μονο τα Κασσανδρας ηταν κλειστα, ενω τα αλλα ιδρυματα λειτουργουσαν κανονικα...
Eυχαριστω για τα καλα σου λογια....
ααα και μετα μου λες εμενα οτι θελω να τα ξερω ολα.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ?
υπάρχει ειδικό θρεντ για την www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,3355.0]Δευκαλίωνως 63[/url]
Η Νατασα που ειδα εγω ειναι :για τη νατασα(αλλιως και ναταλια υπαρχει κριτικη εκει).επειδη παιζουν 2 λαουρες στην αλυσιδα(εκτος αν εχασα προσφατα καινουρια βαφτισια ),ειναι η γεματουλα καμπυλατη νταρντανε προκλητικη που μοιαζει πολυ στη ευα απο πιπινου,η μια λεπτη με ωραιο σωματακι, αλλα κοντοποδαρη?
εγω παντως ξερω οτι χτες ηταν ανοικτα στην κασσανδρας!
και το 3 αλλα και το 4. η το 6 δεν ειμαι σιγουρος!
μαλλον ηταν προλυπτικο το κλεισιμο. μιλαω για την βραδυνη βαρδια.
η νατασσα καταλαβα ποια ειναι,την ειχα παρει,τη λενε και ναταλια μερικες φορες.Η Νατασα που ειδα εγω ειναι :
Ψηλη, μελαχροινη με ισια μακρυα μαλια με αφελειες.
Μικρο σχετικα στηθος αλλα πολυ ωραιο κολαρακι.
η Λαουρα.
Ψηλη επισης μελαχροινη με μακρυα μαλια και αυτη, σπαστα ομως, με χωριστρα στην μεση.
Δεν ειναι νταρντανε καμπυλατη οπως αναφερεις. Λεπτη ναι μεν με ωραιο σωμα, αλλα ,με ψηλα ποδια.....
Μαλλον δεν σε βοηθησα......
Την εχω πετυχει σε τσαρκα, ομως δεν ειχα περασει.υ.γ. παιδες μολις ανεβασα κριτικη για φριντα στο βριλησσου 57.πολλοι τη ξερουν βεβαια αφου ειχε πολυ κινηση,αλλα λιγοι μιλανε,τα γνωστα... δε πειραζει.
εξαιρετικο vfm,απλα εξαιρετικο!!! αν παραμεινει ετσι και βελτιωσει λιγο τη τεχνικη της σε τρομπονι και στησιμο...μαλλον θα γινει ευκολα το Νο 1 στουντιοκοριτσο.ξερω..μεγαλη κουβεντα...αλλα εχει τις πιθανοτητες.