tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
χμμμμ... μαλιστα
πάντως το ξαναλέω αν το εκπαιδεύσετε σωστά το ,κορίτσι θα γίνει αστέρι,...τα παίρνει με τη πρώτη ;)
χμμμμ... μαλιστα
ακομα δεν εχω το διπλωμα του εκπαιδευτη εγω!πάντως το ξαναλέω αν το εκπαιδεύσετε σωστά το ,κορίτσι θα γίνει αστέρι,...τα παίρνει με τη πρώτη ;)
Η Αντζελα. Ελληνιδα κατα δηλωση της τσατσας, ξανθια με σγουρα μακρυα μαλια, λεπτο κορμακι, μικρο στηθος σχετικα, χαμογελαστη ντυμενη με λευκο εφαρμιοστο νυχτικο.Σημερινή studio-τσαρκούλα υπό δυνατή βροχή αλλά είδαμε διάφορα...συνοδοιπόροι στην αναζήτηση της αγοραίας-στιγμιαίας σαρκικής ηδονής ο Cheyenne και ο aris63 !!!!
Ιππώνακτος 14: Δεν μας άνοιξαν... μόνο ο Cheyenne κατάφερε να εισχωρήσει... οπότε λεπτομέρειες από τον ινδιάνο...
ολα τα ξερεις εσυΓνωστη στους παλαιοτερους και σαν Νατασσα με την πεταλουδα.....
Την Ρομινα την πετυχα χθες στη Βριλησσου.Ωραια γκομενα αλλα λογω των κριτικων δεν περασα και μαλλον κακως, γιατι το στηθος της ακομα το ονειρευομαι.
Ειναι τοσο ξενερωτη?μετα ομως θα ονειρευόσουνα το 50αρικάκι σου
Ειναι τοσο ξενερωτη?
Να'σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια.απλώς αδιάφορη και διεκπεραιωτική
Να'σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια.
μακρια παο μας τετοια περιστατικα.Αν και μου αρεσει το ρισκο και να δοκιμαζω πολλες.κι εγώ την πάτησα. ήταν βράδυ και ήταν η πιο όμορφη που είδα σε όλη τη βόλτα στη βριλησσού. τα 'σκασα, είχα διαβάσει και κάποιες καλές κριτικές και πέρασα. την σώζει μόνο η ομορφιά της, αλλά με 20 ευρώ βρίσκεις τις ίδιες υπηρεσίες στη φυλής με πολύ πιο όμορφες απ' αυτήν
Ειναι τοσο ξενερωτη?
αυτη που λεω ειναι καμια 20 χρονων καστανη ψηλη ρουμανα,καραγκαγκ βλαχαδερο,εχει καπου 15 μερες στη δουλεια το πολυ.εγω παντως δεν περασα ασχημα. εξαρταται απο το τι ζηταει ο καθενας.
ειναι ομορφη. δεν λεει οχι σε τιποτα. εμενα με περιποιηθηκε μπορω να πω και στο στοματικο. για @@ δεν θυμαμαι γιατι εχει περασει καιρος. ο λογος που δεν εκατσε παρα πολυ στο δωματιο ηταν γιατι δεν ειναι η κοπελα που πριν η μετα πιανει την κουβεντα να σπασει ο παγος. ε και εγω δεν το κρατησα πολυ. τελειωσα και εφυγα!
οντως ενοιωσα αρχικα σαν να λυπομουν το 60αρι αλλα τελικα δεν το κλαιω.
ελπιζω να βοηθησα καπως!
αυτη που λεω ειναι καμια 20 χρονων καστανη ψηλη ρουμανα,καραγκαγκ βλαχαδερο,εχει καπου 15 μερες στη δουλεια το πολυ.
μηπως εσυ εννοεις την ελενα το ξανθο μοντελακι απο κεφαλληνιας?
αυτη που λεω ειναι καμια 20 χρονων καστανη ψηλη ρουμανα,καραγκαγκ βλαχαδερο,εχει καπου 15 μερες στη δουλεια το πολυ.
μηπως εσυ εννοεις την ελενα το ξανθο μοντελακι απο κεφαλληνιας?
α ρε heellover. εισαι γρηγορος!μιλατε για διαφορετικό θέμα. ο συνάδελφος έλεγε για τη ρομίνα