nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
α σορρυ τοτε. οι "ετυχισμενες αναμνησεις" μου προκαλεσαν τρικυμια εν κρανιω
Γούστα είναι αυτά πάντως παιδιά. Εγώ π.χ. ακόμη κλαίω τα λεφτά που έδωσα στη Μαρία τη Σαλονικία, για την οποία οι σύντροφοι κόβουν φλέβα.
καλημερα κοσμε!
ξερει κανεις αν υπαρχει μελαμψο η μαυρο κοριτσι πουθενα?
Σοκ και δεος στην αριστοτελους 6.... επαθα black out τελος. Συλβια. Ρουμανα. Τελος.
Απιστευτο κορμι Εκπληκτικο εκφυλο προσωπο βλεμα που σηκωνει το καβλι και μοναχού του Αγιου ορους ,κανει πουστη να γινει straight .Στο δωματιο φοβερο attitude επαθα πλακα - τι να σας λεω.. lap dance - αεροπλανικα - ελευθερα δαχτυλα παντου - ισπανικα - deep gag @@ -ολα ολα ολα γαμω τους πορνορεπορτερ σας που μας πανε και καταθετουμε στις φολες....Εχω παθει πλακα - Ειλικρινα το besτ value 4 money 50 € ever νιωθω σαν να πηρα ct ημερισιο.. Με ξεσκισε στην κυριολεξια.... φαντασου τι κανει και με το σπεσιαλ. ..
Την Αλικη που μπορει να τη βρει κανεις?Βαρδιες ή περιπου μερες και μερος?
Η Αλίκη, κάποιοι μπορεί να την θυμούνται σαν Τζένη (αν θυμάμαι καλά το όνομα) από Βριλησσού 60 που ήταν πέρσι, δουλεύει στα Πειραιώς 193 και Κηφισού 30.Την Αλικη που μπορει να τη βρει κανεις?Βαρδιες ή περιπου μερες και μερος?
στο Brazil house στην Κωνσταντινουπόλεως 130 και στο άλλο απέναντι.
Πήγαινε στο πρώτο και θα σου δώσουν την κάρτα του δεύτερου
Σοκ και δεος στην αριστοτελους 6.... επαθα black out τελος. Συλβια. Ρουμανα. Τελος.
Απιστευτο κορμι Εκπληκτικο εκφυλο προσωπο βλεμα που σηκωνει το καβλι και μοναχού του Αγιου ορους ,κανει πουστη να γινει straight .Στο δωματιο φοβερο attitude επαθα πλακα - τι να σας λεω.. lap dance - αεροπλανικα - ελευθερα δαχτυλα παντου - ισπανικα - deep gag @@ -ολα ολα ολα γαμω τους πορνορεπορτερ σας που μας πανε και καταθετουμε στις φολες....
Εχω παθει πλακα - Ειλικρινα το besτ value 4 money 50 € ever νιωθω σαν να πηρα ct ημερισιο.. Με ξεσκισε στην κυριολεξια.... φαντασου τι κανει και με το σπεσιαλ. ..
Μερικές ενημερώσεις-τσάρκες αναφέρονται στο "Βραζιλιάνικο ίδρυμα"... ;)γιατί ποτέ άραγε δεν αναφέρονται ποιές είναι οι κοπέλες που δουλεύουν στο brazil studio?
Σημερα νωρις το απογευμα..
Βριλλησου 57Φριντα η οποια σαλοναρισε ανευ σουτιεν!Απο τα ομορφοτερα κοριτσια της Βριλλησου κι απο οτι μαθαινω οι κακες κριτικες που γραφτηκαν πριν απο κανα μηνα της βαλαν μυαλο και τωρα ρολαρει πολυ καλα!!
Συναγωνιστη,πριν κανα 2μηνο που πηρα την κατια στη φυλης,δεν ειχε σιλικονη....Σημερα νωρις το απογευμα..
Κασσανδρας 6
Κατια...χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος πρεπει να ειναι η γνωστη Σλοβενα απο Φυλης 71 ισογειο!Για οσους δεν την ξερουν η Κατια ειναι ενας ξανθος μουνος με κορμαρα,σιλικονες κλπ αλλα προσωπικα δεν μου βγαζει πουτανια η φατσα της με τιποτες!
Κωνσταντινουπολεως 80
Αννα..η τροφαντη μαυρομαλλα με το κενο στα δοντια και την πολυ καλη περιποιηση στα ενδωτερα
Βριλλησου 55
Ρομινα με σουπερ σεξυ λευκα εσωρουχα
Βριλλησου 57
Φριντα η οποια σαλοναρισε ανευ σουτιεν!Απο τα ομορφοτερα κοριτσια της Βριλλησου κι απο οτι μαθαινω οι κακες κριτικες που γραφτηκαν πριν απο κανα μηνα της βαλαν μυαλο και τωρα ρολαρει πολυ καλα!!Μετα τις 11 θα ναι η τρελιαρα Κατερινα
Ειμαι 99% σιγουρος οτι λεμε την ιδια Κατια οποτε μαλλον υπηρξε αναβαθμισηΣυναγωνιστη,πριν κανα 2μηνο που πηρα την κατια στη φυλης,δεν ειχε σιλικονη....
2αρι ωραίο βυζακι εχει,με σκουροχρωμες ρωγες...
Εκτος αν αναφερεσαι στη Νελλυ,αλλα αυτη την θεωρω μεγαλη καυλοφατσα-εκφυλη !!!
Όλη η φυλης στο γκαζι λοιπον!!!!Ειμαι 99% σιγουρος οτι λεμε την ιδια Κατια οποτε μαλλον υπηρξε αναβαθμιση
Εχει κορμαρα η πουτανα!!
Η Νελλυ δουλευει σαν Λιλυ στην ιδια αλυσιδα