pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
...ακομα δεν την χορτασες???
δε κατάλαβες...αυτή δεν με έχει χορτάσει ακόμη.
...ακομα δεν την χορτασες???
....εχεις γινει χορηγος επικοινωνιας...δε κατάλαβες...αυτή δεν με έχει χορτάσει ακόμη.
....εχεις γινει χορηγος επικοινωνιας...
όχι ακριβώς,πουλάω ειδικές οδοντόπαστες για καθαρές οδοντοστοιχίες στις στουντιακές κόρες.Ε..και η σάρα είναι μία απο τις καλές πελάτισσες.. Πάει καλά η δουλειά,δεν έχω παράπονο.
Γιαυτό βρε μια φορά η τσούτσα μου μύριζε δυόσμο μια βδομάδα?όχι ακριβώς,πουλάω ειδικές οδοντόπαστες για καθαρές οδοντοστοιχίες στις στουντιακές κόρες.Ε..και η σάρα είναι μία απο τις καλές πελάτισσες.. Πάει καλά η δουλειά,δεν έχω παράπονο.
Η Τζινα τι εγινε,επεστρεψε στο πατριντα για τις σπουδες της,ή συνεχιζει να αγωνιζεται?μην λετε για αυτη την καβλα γιατι πηγε καλα το στοιχημα σημερα και θα μας τα φαει παλι η καρεα.
α τον μαλακα..όχι ακριβώς,πουλάω ειδικές οδοντόπαστες για καθαρές οδοντοστοιχίες στις στουντιακές κόρες.Ε..και η σάρα είναι μία απο τις καλές πελάτισσες.. Πάει καλά η δουλειά,δεν έχω παράπονο.
Η Τζινα τι εγινε,επεστρεψε στο πατριντα για τις σπουδες της,ή συνεχιζει να αγωνιζεται?
Ε κι αυτο το κοριτσι........... :'( :'( :'( .την προηγουμενη εβδομαδα ειχε προβλημα με τις αμυγδαλες της.
μαλλον ερεθιστηκαν απο τα deepthroat.
θα επιστρεψει.
Το εργο σε τρεις κινησεις !!!την προηγουμενη εβδομαδα ειχε προβλημα με τις αμυγδαλες της.
θα επιστρεψει.
Δεν τις βγάζει.........Βγαίνουν και μπαίνουν πολύ δύσκολα.οοοοοοχιιιι αλληηηηη σαρααααα...(κουρκουλος).φοραει και κατι μποτες μαυρες λουστρινι μεχρι το γονατο-αποκλειεται να τις βγαζει στο δωματιο.
Η Τζίνα τη Δευτέρα δούλευε κανονικά.Της έκανα και μια λαρυγκοσκόπηση και οι αμυγδαλές τις είναι μια χαρά.την προηγουμενη εβδομαδα ειχε προβλημα με τις αμυγδαλες της.
θα επιστρεψει.
Θα κερνάτε καμία Άννα Σέρβα !!!!!!!!!-----------------------------------------------------------------
ΑΝΟΙΞΑΜΕ και ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10 σας περιμενουμε στα εγκαινια του νεου στουντιο ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 6!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------
Kako pedi kamarianosg!!!!Θα κερνάτε καμία Άννα Σέρβα !!!!!!!!!
Σημείωση για το Κασσάνδρας 6 όπου και πέρασα χτες
Στο 60αρι θα κωλόσουμε.Μας έχει πάρει πολλά περισσότερα η κυρία.........Kako pedi kamarianosg!!!!
Γρηγορα το 60αρι !!!