κατσε να σου πω εγω.
λοιπον φιλε,αν μπεις στο προφιλ σου θα δεις οτι εχεις κανει 140 ποστ.
εγω εκατσα και ειδα εν ταχει τα τελευταια 75,απο 26/09/08.
διαπιστωσα λοιπον οτι εχεις γραψει μονο 1 μικρη ενη,ερωση και ολα τα αλλα ειναι μαλακιες και κυριως ερωτησεις αν ξερουμε για κατι για ιοποια πουτανα ή μπουρδελο σε ενδιαφερει.
επισης εισαι γραμμενος 3,5 χρονια και εχεις γραψει 12 κριτικες,1 το τριμηνο κατα μεσο ορο δλδ.
και ερχεσαι τωρα και ζητας τον λογο
και εχεις και το θρασος και αρχιζεις τις ερωτησεις σου λεγοντας μας συναγωνιστες.
καντε,εσυ και αλλοι πολλοι εδω μεσα,την αυτοκριτικη σας για το τι περνεται και τι δινεται στο σαιτ κ μετα βγειτε να ζητησετε λογαριασμο.
ολα ετοιμα τα θελετε
για τα μπανερ δεν ειμαι αρμοδιος.
Φιλε ακου για να μην παρεξηγιομαστε.
Καταρχην υποθετω οτι εχεις αυτο το υφος επειδη εισαι παλιος κ θεωρεις οτι μπαινουν καινουριοι και τα θελουν ολα ετοιμα.Αν ειναι ετσι συμφωνω γιατι και γω το ιδιο νιωθω σε αυτες τις περιπτωσεις.
Πλην ομως εγω δεν ειμαι καινουριος γι αυτο ψαχνε καλυτερα πριν λες μ@λ@κιες.
Το θρεντ που γραφουμε τωρα το χω ανοιξει εγω αν δεις πριν 3,5 χρονια οπως λες.
Στα 140 ποστ που εχω ολο αυτο τον καιρο ειναι επειδη γραφω,ειδικα τωρα τελευταια, μονο σε 2 περιπτωσεις.Οταν εχω κατι να πω και οταν εχω κατι να ρωτησω.
Μακαρι να χα χρονο να χαβαλεδιαζω στο σαιτ και να χω 5000 ποστ αλλα δεν εχω.
Για αυτο λοιπον οτι εγραφα ειναι παντα κατι ουσιαστικο.
Τον τελευταιο καιρο οτι στουντιτσαρκες εκανα εγραφα παντα ριβιου,και θα δεις οτι εχω αρκετα τον τελευταιο καιρο.Παρελειπα και αρκετα ,οπως Αννα Σερβα και λοιπες γνωστες αξιες,γιατι δεν εχω ορεξη να επαναλαμβανομαι οπως αλλα παπαγαλακια.
Επισης θα δεις 3-4 ριβιου μου μεσα στις σελιδες για το γραφειο του Μισελ,που μαλιστα εχουν βοηθησει κοσμο οπως θα διαβασεις στα σχολια τους.
Και επισης εχω 2-3 ριβιου για ct που ειχα παρει παλιοτερα ομως.
Εν ολιγοις με οτι μπορω συνεισφερω σε αυτο το σαιτ.Αν θες δινε μου εσυ λεφτα να γαμαω περισσοτερο να γραφω περισσοτερα ριβιου.Παντως τις εμπειριες που μπορω να μαζευω τις μοιραζομαι με τους υπολοιπους, γιατι αυτο ειανι το νοημα του σαιτ.
Και αυτο μου δινει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ,σαν απλο μελος αλλα με συναδελφικη συνειδηση, να κανω κριτικη σε μια κατασταση,που πιστευω οτι πολλοι συμφωνουν οτι ειναι ετσι.
Εσυ δλδ εισαι ευχαριστημενος απο το οτι εχουμε φτασει τα 80.000 μελη και δεν γραφεται τιποτα?
Η οτι τα μπανερ εχουν να ανανεωθουν απο αμνημονευτων?
Αυτα και αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος.