Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Βρε Luc αφου την ξερουμε την Αφροδιτουλα !!
Ολα αυτα που λες ισχυουν δεν ειπε κανενας οχι !!
Απλα στους ΣΕΜτζιδες ημασταν ιδια σειρα αυτο μονο τιποτα αλλο !!

http://[URL unfurl="true"]www.typos.com.cy/media/headline_image/Military/sem.jpg[/img[/URL]]

Εχουμε και φωτο απο τοτε !!!   :2funny: :2funny: :2funny:

[img]http://1.bp.blogspot.com/_-UMBe-cOGLc/SCXe6jGLuiI/AAAAAAAAACA/yzgYSbc34OQ/s320/Rotation+of+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1017.jpg
Η Αφροδίτη είναι με τα γυαλιά? Δηλαδή εκτός από εγχείρηση αλλαγής φύλου έχει κάνει ΚΑΙ laser? E OXI!!! Τίποτα γνήσιο ρε παιδί μου....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βρε Luc αφου την ξερουμε την Αφροδιτουλα !!
Ολα αυτα που λες ισχυουν δεν ειπε κανενας οχι !!
Απλα στους ΣΕΜτζιδες ημασταν ιδια σειρα αυτο μονο τιποτα αλλο !!

http://[URL unfurl="true"]www.typos.com.cy/media/headline_image/Military/sem.jpg[/img[/URL]]

Εχουμε και φωτο απο τοτε !!!   :2funny: :2funny: :2funny:

[img]http://1.bp.blogspot.com/_-UMBe-cOGLc/SCXe6jGLuiI/AAAAAAAAACA/yzgYSbc34OQ/s320/Rotation+of+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1017.jpg

Καλα λεγε εσυ, αλλα εγω και πιστοποιητικο γεννησεως και ταυτοτητα θα παρω, εκτος του οτι και τα δυο μαγαζια που δουλευει επιβεβαιωνουν οτι γεννηθηκε γυναικα  :2funny: Αν ειναι τρανς εγω ειμαι πουστης  :2funny:

Κια πολυ καλυτερη απο μερικες σιτιτουριστριες που εχουν περασει τελευταια  :thumbsup:

Λεω να μην πατε και χαλασετε την πιατσα τωρα παιδια !

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα λεγε εσυ, αλλα εγω και πιστοποιητικο γεννησεως και ταυτοτητα θα παρω, εκτος του οτι και τα δυο μαγαζια που δουλευει επιβεβαιωνουν οτι γεννηθηκε γυναικα  :2funny: Αν ειναι τρανς εγω ειμαι πουστης  :2funny:

Κια πολυ καλυτερη απο μερικες σιτιτουριστριες που εχουν περασει τελευταια  :thumbsup:

Λεω να μην πατε και χαλασετε την πιατσα τωρα παιδια !
Οκ !!!
Μεγαλη μπουκια φαε ,μεγαλη κουβεντα μην λες !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Η ΕΥΑ Και η ερικα ειναι καλυτερες απο αφροδιτη?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τρελο γκομενακι ;) :pipa2: :fuck1:
Kαι αυτη αλλα και η Βικυ τρελα γκομενακια ειναι και εχουν και πολυ δουλεια!!!
Δεν βλεπω ομως κανεναν αλλον εκτος απο τον Lucent να γραφουνε τιποτα!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
η αφροδιτη πως σας φαινεται?

αυτη ειναι η αφροδιτη που κουβεντιζετε?  (ξανθια ,1,70)

ιποκρατους 144 ,τριγετα 3 δουλευει αυτη πο λεω εγω.

την εχει παρει κανενας? ειναι φωτια στο κρεβατι?

δεν πιστευω να ειναι αυτη η τρανς που λεγατε :cheesy:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Γι'αυτην λεμε και οι φωτο ειναι απο αλλη κοπελα!!!Καμια σχεση!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γι'αυτην λεμε και οι φωτο ειναι απο αλλη κοπελα!!!Καμια σχεση!!!

ειναι καλυτερη στην πραγματικοτητα η χειροτερη?

για προσωπο μιλαω.αυτο με ενδιαφερει.ειναι ομορφη η μαπα το καρπουζι?

Επισκέπτης
τομασο πες στον φιλο σου να κανει ενα ακαουντ στο φορουμ να μην σε κουραζει τοσο με το να γραφεις τοσα ποστ και να ρωτας ολα αυτα...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τομασο πες στον φιλο σου να κανει ενα ακαουντ στο φορουμ να μην σε κουραζει τοσο με το να γραφεις τοσα ποστ και να ρωτας ολα αυτα...

ενταξει ρε φιλε ,θα του το πω.

παμε παρακατω τωρα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ναι αυτη ειναι, και σε διαβεβαιω οτι τρανς δεν ειναι.  :2funny: Ειναι και γαμω τις γκομενες. Εγινε παλι καταθεση αποψε, και λεω να αναψω κανενα καντηλι και να κανω ενα προσκηνημα πριν την ανακαλυψετε. Οι φωτο που βλεπεις ανηκουν σε ενα Τσεχικο μωρο, που ετυχε και γνωρισα επισης στην Πραγα  :2funny: (δουλευει σε πριβατ).

Η Αφροδιτη ομως ειναι ψηλη, με πολυ μακρυα ποδια, ξανθα μακρυα μαλια, ΠΡΑΣΙΝΑ ματια, φυσικους βυζους, και ενα τατου στο κατω μερος της πλατης. Σωμα γυρω στο 7.5-8+, γλυκο προσωοπο, ναζιαρα και πολυ θηλυκο. Μην σου πω για σερβις, πιπα αψογη και "λαρυγγατη" (deep throat) οταν κατσει απο πανω σου, η την βαλεις στα 4 και παρεις την πισω πορτα της παθαινεις πλακα. Δινει και γαμω τα κουλουρια για τους κουλουραδες. Για να την χαρεις πρεπει να βαλεις πιο ψηλα τον φωτισμο του δωματιου γιατι στα σκοτεινα δεν βλεπεις τιποτα.

Δυσκολα εντυπωσιαζεται ο Λουκας, και δεν εχω πεσει εξω σε μωρο μεχρι στιγμης  :grin: Η Αφροδιτη ειναι στα τοπ μωρα που εχω παρει, και με λιγη εκπαιδευση θα γινοταν και το πρωτο ct, η cg.

Νιντ Ι σαι μορ?  :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
καλα ρε παιδια αυτη η ροζα οντως υπαρχει? και ειναι οπως στις φωτο? γιατι δυσκολο μου κανει!

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ειναι Ελληνιδα και ισως να μην θελει να βαλει πραγματικες φωτο. Ξανθια, ψηλη, με [size=12pt]γαλανα[/size] ματια, φυσικα βυζια, καλο σωμα, γυρω στα 26

Ναι αυτη ειναι, και σε διαβεβαιω οτι τρανς δεν ειναι.  :2funny: Ειναι και γαμω τις γκομενες. Εγινε παλι καταθεση αποψε, και λεω να αναψω κανενα καντηλι και να κανω ενα προσκηνημα πριν την ανακαλυψετε. Οι φωτο που βλεπεις ανηκουν σε ενα Τσεχικο μωρο, που ετυχε και γνωρισα επισης στην Πραγα  :2funny: (δουλευει σε πριβατ).

Η Αφροδιτη ομως ειναι ψηλη, με πολυ μακρυα ποδια, ξανθα μακρυα μαλια, [size=12pt]ΠΡΑΣΙΝΑ[/size] ματια, φυσικους βυζους, και ενα τατου στο κατω μερος της πλατης. Σωμα γυρω στο 7.5-8+, γλυκο προσωοπο, ναζιαρα και πολυ θηλυκο. Μην σου πω για σερβις, πιπα αψογη και "λαρυγγατη" (deep throat) οταν κατσει απο πανω σου, η την βαλεις στα 4 και παρεις την πισω πορτα της παθαινεις πλακα. Δινει και γαμω τα κουλουρια για τους κουλουραδες. Για να την χαρεις πρεπει να βαλεις πιο ψηλα τον φωτισμο του δωματιου γιατι στα σκοτεινα δεν βλεπεις τιποτα.

Δυσκολα εντυπωσιαζεται ο Λουκας, και δεν εχω πεσει εξω σε μωρο μεχρι στιγμης  :grin: Η Αφροδιτη ειναι στα τοπ μωρα που εχω παρει, και με λιγη εκπαιδευση θα γινοταν και το πρωτο ct, η cg.

Νιντ Ι σαι μορ?  :2funny:

Αυτό που λέμε “τυφλός από καύλα” :2funny:

Το εγχειρίδιο του σύνχρονου μπουρδελιάρη λέει:
ΕΛΛΗΝΙΔΑ + “ΨΗΛΗ” + ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ = Τράνς  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom