Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Mαλλον δεν εχεις χιουμορ !!!

απο οτι μου λενε εχω. εγω δεν το ειπα αποκλειστικ για σενα αλλα γενικα γιατι μπορει καποιος να νομιζε οτι οντως ηταν ετσι το προγραμμα της.
αλλα μην νομιζεις. αφου δουλευει και αλλου εκτος απο κασσανδρας λογικα δεν θα πληρωνει ενοικιο  ;)
:2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Kαλησπέρα! Στεφανία σε Bούρβαχη, είναι η ίδια milf στεφανία που περιγράφουν οι κριτικές Σερβίων 26?  Mερσί!

αν ειναι αυτή δουλεέυει και θησεως 365 τζιτζιφιες,χοντρη ρε παιδια..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω μετα το προχθεσινοβραδινο βατερλο στη βουρβαχη με τη βαλερια :helpplea: :helppleaειχα τετοια νευρα με τη ξενερα που μου εβγαλε η τυπισα ουτε κριτικηεν εκανα μαγκεσ μου.

εμ..δε διαβάζεις όλα τα θρέντ για να πληροφορηθείς.. ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και εγω πηγα αδιαβαστος στην Βικτωρια την Πολωνεζα  :headbang: Θα γινει πιο λεπτομερης ενημερωση στις κριτικες συντομα. Παω να δω την αγαπημενη μου αποψε, περασα και απο την Σοφια στην Φυλης αλλα δεν κατεθεσα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Περασα απο Αφροδιτη αποψε, και γαμω τις γκομενες. Τυφλα να εχουν τα ct μπροστα της. :dancing: Ευτυχως αποψε δεν περιμενα για να την δω! :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Περασα απο Αφροδιτη αποψε, και γαμω τις γκομενες. Τυφλα να εχουν τα ct μπροστα της. :dancing: Ευτυχως αποψε δεν περιμενα για να την δω! :grin:
Αν αναφερεσαι στην Αφροδιτη απο την Τριγγετοαλυσιδα εχω μαθει οτι ειναι απο τα καλυτερα τρανς που κυκλοφορουν σε στουντιο :thumbsup:

Επισκέπτης
Αν αναφερεσαι στην Αφροδιτη απο την Τριγγετοαλυσιδα εχω μαθει οτι ειναι απο τα καλυτερα τρανς που κυκλοφορουν σε στουντιο :thumbsup:

Kαι εγώ παρότι σχετικά έμπειρος  :jerking: την ψιλοπάτησα μια ημέρα πριν κάνα χρόνο, το αντελήφθην αφού κατέθεσα  :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Βρε φιλε κανεις λαθος μου φαινεται. Υπαρχουν 2 Αφροδιτες. Αυτη που γνωριζω καλα εχει σχετικα μικρα βυζια και ΦΥΣΙΚΑ και νουνακι γλυκητατο. Εκτος αποτι την ρωτησα ευθεως αν ειναι μεταλλαγμενη και απηντησε οτι ειναι γεννημενη γυναικα.

Γυναικαρα θα ελεγα!! Αν ενδιαφερεσαι τρεχα στην Ιπποκρατους 144 και δες την μονος σου :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:thumbsup:για καλύτερο τράνς θα διαφωνήσω.....μάλλον απο τα χειρότερα ειναι...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eιναι Τρανσαρα σχεδον με τα ολα της λογο του οτι της τα κοψανε !!!
Καλυτερη ομως ειναι η Βικαρα για τους λατρεις !!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αγορια σε μας σημερα ειναι Κατερινα :kissass:- Νταιανα :grin:- Νικι :rockon: :rockon: :rockon:
φιλακια σε ολους :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 16/09

Κασσανδρας 3 (κατω): Αμαντα- Αννα-Μαρια - Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Βερονικα- Αννα η Σερβα- Αλισια
Κασσανδρας 4: Χριστινα- Ευα- Νεα αφιξη

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βρε φιλε κανεις λαθος μου φαινεται. Υπαρχουν 2 Αφροδιτες. Αυτη που γνωριζω καλα εχει σχετικα μικρα βυζια και ΦΥΣΙΚΑ και νουνακι γλυκητατο. Εκτος αποτι την ρωτησα ευθεως αν ειναι μεταλλαγμενη και απηντησε οτι ειναι γεννημενη γυναικα.

Γυναικαρα θα ελεγα!! Αν ενδιαφερεσαι τρεχα στην Ιπποκρατους 144 και δες την μονος σου :grin:
Την ειδα και μου πε να σου αφιερωσω αυτο :grin:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Xθεσινο, γρηγορο περασμα απο Συγγρου 144, περι ωρα 20.00', νεα αφιξη, η Τσεχα Μαργαριτα.Ψηλη, μαυρο ισιο μακρυ μαλλι, καλο σωμα και στηθος.Λογω κακης προιστοριας με "ναρκες" στο εν λογω στουντιο, δεν περασα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ελπιζω να διαπιστωνουν οι υπευθυνοι εκει,την ζημια που προκαλουν οι μουφες, αφου δημιουργησαν κακη διαθεση και τουλαχιστον εγω, δεν εχω την περιεργεια να "παρω" τις νεες αφιξεις, φοβουμενος νεες ναρκες.
Επισκεψη στο γειτονικο Αριστοτελους 6, οπου και εκει υπηρχε νεα κοπελλα,την οποιας δεν συγκρατησα το ονομα, μαλλον Βικυ.Αδυνατη,μελαχροινη, καθαρο σωμα,αρκετα ψηλη, μαυρο ισιο μαλλλι, μικρο στηθος με στητη ρωγα. Περασα με το απλο προγραμμα των Ε 50 και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. Καλη και μεγαλη σε χρονο πιπα, εναλλαγη στασεων και καλη διαθεση απο μερους της. Εκει θα βρισκεται Τριτη βραδυ και Κυριακη πρωι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Την ειδα και μου πε να σου αφιερωσω αυτο :grin:

Χαχαχαχα, λεγετε εσεις αλλα το μωρο δυναμη. Γενικες εντυπωσεις

Προσωπο 8-8.5
Σωμα    8-8.5
Βυζι    2.5αρι φυσικο στητο (Ελπιζω να μην βαλει τιποτα μαλακιες σιλικονες)
Σερβις  9

Ναζιαρα, Ελληνιδα γυναικαρα, και πολυ καλο μαμισι μια που τα δινει ολα.  :grin: Συνολικα 8.5-9/10

Οπως ειπα και πριν, τυφλα ναχουν τα ct  :2funny: :2funny:

Καλυτερα να μην την γνωρισετε για να μην περιμενω ουρα  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρε Luc αφου την ξερουμε την Αφροδιτουλα !!
Ολα αυτα που λες ισχυουν δεν ειπε κανενας οχι !!
Απλα στους ΣΕΜτζιδες ημασταν ιδια σειρα αυτο μονο τιποτα αλλο !!

http://[URL unfurl="true"]www.typos.com.cy/media/headline_image/Military/sem.jpg[/img[/URL]]

Εχουμε και φωτο απο τοτε !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

[img]http://1.bp.blogspot.com/_-UMBe-cOGLc/SCXe6jGLuiI/AAAAAAAAACA/yzgYSbc34OQ/s320/Rotation+of+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1017.jpg

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
:2funny: :2funny: :2funny:

Η Αφροδιτη ποιος (ποια :S) ειναι?Στα δεξια ή στα αριστερα?

Υ.Γ. Αυτος ο κωλος στο αβαταρ σου εχει μηπως εχει ονομα? :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom