Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πουτανγαμών μιας και το ανάφερες η Μαρία η Βουλγάρα που δουλεύει? Φ80?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ξερει κανεις τι "παιζει" με Ιρεν που εχει βαρδυα σημερα στο studio 55?

kor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια το τηλ σωλομου στο ισογειο ποιο ειναι?

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Συναδελφοι γνωριζει κανεις τι εστι Βερονικα απο στουντιο Geisha?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Σολομού 32 επάνω Μπιάνκα αντί για Μαρία που λέει το πρόγραμμα. Κασσάνδρας 4 η Μόνικα ήταν πρωί αντί για απόγευμα που λέει το πρόγραμμα και ακόμη δε γνωρίζουν ποια θα παρουσιαστεί. Το τηλέφωνο στο Κασσάνδρας 3 δεν απαντάει για να επιβεβαιωθεί η παρουσία της Μιχαέλας....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σολομού 32 επάνω Μπιάνκα αντί για Μαρία που λέει το πρόγραμμα. Κασσάνδρας 4 η Μόνικα ήταν πρωί αντί για απόγευμα που λέει το πρόγραμμα και ακόμη δε γνωρίζουν ποια θα παρουσιαστεί. Το τηλέφωνο στο Κασσάνδρας 3 δεν απαντάει για να επιβεβαιωθεί η παρουσία της Μιχαέλας....
τα έχεις κάνει σαλάτα φίλε!!!!!

Η Μαρία είναι Σολωμού 32 κάτω αυτή την ώρα.
Η Μπιάνκα είναι Σολωμού 32 πάνω.
Στο Κασσάνδρας 4 απορώ  :think: :think: :think: πως είδες την Μόνικα γιατί εγώ την πέτυχα στο απέναντι Κασσάνδρας 3 (ισόγειο) την πρωϊνή βάρδια!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

άλλα αντί άλλων δηλαδή...

Ditis

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σαλάτα τα έχουν κάνει αυτοί...! Άλλα πας να δεις και να μαμησεις και άλλα σου βγαινουν!  :headbang: :headbang: :headbang:

ug1411

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
51
Πόντοι
0
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 83 ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
τα έχεις κάνει σαλάτα φίλε!!!!!

Η Μαρία είναι Σολωμού 32 κάτω αυτή την ώρα.
Η Μπιάνκα είναι Σολωμού 32 πάνω.
Στο Κασσάνδρας 4 απορώ  :think: :think: :think: πως είδες την Μόνικα γιατί εγώ την πέτυχα στο απέναντι Κασσάνδρας 3 (ισόγειο) την πρωϊνή βάρδια!
Για να το ξαναδούμε για να καταλάβω που τα έκανα σαλάτα:
Είπα ότι η Μπιάνκα είναι Σολωμού32 επάνω (που είναι) αντί για τη Μαρία που λέει το banner.
Για το κάτω δεν έχω τηλέφωνο για να ρωτήσω.
Στο Κασσάνδρας 4 πήρα το κινητό τηλέφωνο που έχει στο site του studio και μου είπε ότι η Μόνικα μόλις έφυγε. Πως μπορώ να ξέρω ότι ήταν δίπλα αφού στο γαμημένο το πρόγραμμα αναφέρεται ότι θα ήταν εκεί σήμερα το απόγευμα?
Το internet και το τηλέφωνο έχω μόνο για ενημέρωση. Μπορείς να μου εξηγήσεις τώρα γιατί τα έκανα εγώ σαλάτα?  

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μου φαινεται καποιος εμπλεξε τα ονοματα και τα χρωματα... :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για να το ξαναδούμε για να καταλάβω που τα έκανα σαλάτα:
Είπα ότι η Μπιάνκα είναι Σολωμού32 επάνω (που είναι) αντί για τη Μαρία που λέει το banner.
Για το κάτω δεν έχω τηλέφωνο για να ρωτήσω.
Στο Κασσάνδρας 4 πήρα το κινητό τηλέφωνο που έχει στο site του studio και μου είπε ότι η Μόνικα μόλις έφυγε. Πως μπορώ να ξέρω ότι ήταν δίπλα αφού στο γαμημένο το πρόγραμμα αναφέρεται ότι θα ήταν εκεί σήμερα το απόγευμα?
Το internet και το τηλέφωνο έχω μόνο για ενημέρωση. Μπορείς να μου εξηγήσεις τώρα γιατί τα έκανα εγώ σαλάτα?  
Ίσως υπερέβαλα. Η Μαρία μόνο στο κάτω Σολωμού δουλεύει! Η Μπιάνκα πάντα πάνω. Πάω πάσο αν σου είπαν άλλα αντί άλλων στο τηλ στο Κασσάνδρας 4!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ίσως υπερέβαλα. Η Μαρία μόνο στο κάτω Σολωμού δουλεύει! Η Μπιάνκα πάντα πάνω. Πάω πάσο αν σου είπαν άλλα αντί άλλων στο τηλ στο Κασσάνδρας 4!
Εντάξει, με το Σολωμού είναι ξεκάθαρο, ό,τι και να γράφει στο Internet το αγνοούμε.Κάποια στιγμή θα σηκώσουν το κινητό και στα άλλα, και θα μας πουν ποιά παίζει που. Βασικά χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει στο τηλέφωνο τι γίνεται ξεκινάς μόνο για γενικότερο scouting και όχι για στοχευμένη κίνηση.
Το εκνευριστικό είναι ότι μας κάνουν δύσκολη και την τηλεφωνική ενημέρωση. Ρωτάω στο Σολωμού ποιά κοπέλα είναι και μου απαντάει "Εσύ ποιά θέλεις?" λές και πήρα για να μιλήσω στην κοπέλα στο τηλέφωνο.....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Εντάξει, με το Σολωμού είναι ξεκάθαρο, ό,τι και να γράφει στο Internet το αγνοούμε.Κάποια στιγμή θα σηκώσουν το κινητό και στα άλλα, και θα μας πουν ποιά παίζει που. Βασικά χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει στο τηλέφωνο τι γίνεται ξεκινάς μόνο για γενικότερο scouting και όχι για στοχευμένη κίνηση.
Το εκνευριστικό είναι ότι μας κάνουν δύσκολη και την τηλεφωνική ενημέρωση. Ρωτάω στο Σολωμού ποιά κοπέλα είναι και μου απαντάει "Εσύ ποιά θέλεις?" λές και πήρα για να μιλήσω στην κοπέλα στο τηλέφωνο.....
Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το σαιτ είναι εδώ για να ενημερώνει!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Στο Κ4 η έμπειρη Ειρήνη (Ρένα) παλιά ραδιοερασιτέχνης από τους 248 Μεγάκυκλους. Στο Κ3 όποιος αντέχει ν' ακούει το "Θα μου κάνεις κακό" στην αναμονή του κινητού ας ξαναπροσπαθήσει γιατί εγώ το  άκουσα τόσες φορές που φοβάμαι μη μου κολλήσει και το σιγοτραγουδάω.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Κασσανδρας 3 κατω: Τωρα Μιχαέλα και μετα η Ευα.
Κασσανδρας 3 πανω: Τωρα η Μελινα μεχρι τις 4:00 το πρωι.
Κασσανδρας 4: Τωρα η Ειρηνη και μετα η Μονικα.

Αυτό ειναι το σημερινο προγραμμα αγαπες μου και συγνωμη για την ταλαιπωρια με τα προγραμματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom