You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αχαχαχαχα !!!!Όταν δυο εξαρτήσεις συναντιόνται. Τζόγος και πουτάνες...
Θα το κάνω σε όλη τη σεζόν και στο τέλος αυτή που θα έχει τις περισσότερες νίκες θα κερδίσει την Πορνολίγκα!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Aλλαγή στο πρόγραμμα του www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
To τηλ. σωλομου ισογειο οποιος το ξερει ας βοηθησει?Ρε παιδια το τηλ σωλομου στο ισογειο ποιο ειναι?
Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Caroline στην Τριγγετα,αν τα λεει καλα το site..
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Συναδελφοι γνωριζει κανεις τι εστι Βερονικα απο στουντιο Geisha?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σολομού 32 επάνω Μπιάνκα αντί για Μαρία που λέει το πρόγραμμα. Κασσάνδρας 4 η Μόνικα ήταν πρωί αντί για απόγευμα που λέει το πρόγραμμα και ακόμη δε γνωρίζουν ποια θα παρουσιαστεί. Το τηλέφωνο στο Κασσάνδρας 3 δεν απαντάει για να επιβεβαιωθεί η παρουσία της Μιχαέλας....
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
τα έχεις κάνει σαλάτα φίλε!!!!!Σολομού 32 επάνω Μπιάνκα αντί για Μαρία που λέει το πρόγραμμα. Κασσάνδρας 4 η Μόνικα ήταν πρωί αντί για απόγευμα που λέει το πρόγραμμα και ακόμη δε γνωρίζουν ποια θα παρουσιαστεί. Το τηλέφωνο στο Κασσάνδρας 3 δεν απαντάει για να επιβεβαιωθεί η παρουσία της Μιχαέλας....
Η Μαρία είναι Σολωμού 32 κάτω αυτή την ώρα.
Η Μπιάνκα είναι Σολωμού 32 πάνω.
Στο Κασσάνδρας 4 απορώ πως είδες την Μόνικα γιατί εγώ την πέτυχα στο απέναντι Κασσάνδρας 3 (ισόγειο) την πρωϊνή βάρδια!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Σολομού 32 επάνω Μπιάνκα αντί για Μαρία που λέει το πρόγραμμα. Κασσάνδρας 4 η Μόνικα ήταν πρωί αντί για απόγευμα που λέει το πρόγραμμα και ακόμη δε γνωρίζουν ποια θα παρουσιαστεί. Το τηλέφωνο στο Κασσάνδρας 3 δεν απαντάει για να επιβεβαιωθεί η παρουσία της Μιχαέλας....
άλλα αντί άλλων δηλαδή...
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Για να το ξαναδούμε για να καταλάβω που τα έκανα σαλάτα:τα έχεις κάνει σαλάτα φίλε!!!!!
Η Μαρία είναι Σολωμού 32 κάτω αυτή την ώρα.
Η Μπιάνκα είναι Σολωμού 32 πάνω.
Στο Κασσάνδρας 4 απορώ πως είδες την Μόνικα γιατί εγώ την πέτυχα στο απέναντι Κασσάνδρας 3 (ισόγειο) την πρωϊνή βάρδια!
Είπα ότι η Μπιάνκα είναι Σολωμού32 επάνω (που είναι) αντί για τη Μαρία που λέει το banner.
Για το κάτω δεν έχω τηλέφωνο για να ρωτήσω.
Στο Κασσάνδρας 4 πήρα το κινητό τηλέφωνο που έχει στο site του studio και μου είπε ότι η Μόνικα μόλις έφυγε. Πως μπορώ να ξέρω ότι ήταν δίπλα αφού στο γαμημένο το πρόγραμμα αναφέρεται ότι θα ήταν εκεί σήμερα το απόγευμα?
Το internet και το τηλέφωνο έχω μόνο για ενημέρωση. Μπορείς να μου εξηγήσεις τώρα γιατί τα έκανα εγώ σαλάτα?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Ίσως υπερέβαλα. Η Μαρία μόνο στο κάτω Σολωμού δουλεύει! Η Μπιάνκα πάντα πάνω. Πάω πάσο αν σου είπαν άλλα αντί άλλων στο τηλ στο Κασσάνδρας 4!Για να το ξαναδούμε για να καταλάβω που τα έκανα σαλάτα:
Είπα ότι η Μπιάνκα είναι Σολωμού32 επάνω (που είναι) αντί για τη Μαρία που λέει το banner.
Για το κάτω δεν έχω τηλέφωνο για να ρωτήσω.
Στο Κασσάνδρας 4 πήρα το κινητό τηλέφωνο που έχει στο site του studio και μου είπε ότι η Μόνικα μόλις έφυγε. Πως μπορώ να ξέρω ότι ήταν δίπλα αφού στο γαμημένο το πρόγραμμα αναφέρεται ότι θα ήταν εκεί σήμερα το απόγευμα?
Το internet και το τηλέφωνο έχω μόνο για ενημέρωση. Μπορείς να μου εξηγήσεις τώρα γιατί τα έκανα εγώ σαλάτα?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Εντάξει, με το Σολωμού είναι ξεκάθαρο, ό,τι και να γράφει στο Internet το αγνοούμε.Κάποια στιγμή θα σηκώσουν το κινητό και στα άλλα, και θα μας πουν ποιά παίζει που. Βασικά χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει στο τηλέφωνο τι γίνεται ξεκινάς μόνο για γενικότερο scouting και όχι για στοχευμένη κίνηση.Ίσως υπερέβαλα. Η Μαρία μόνο στο κάτω Σολωμού δουλεύει! Η Μπιάνκα πάντα πάνω. Πάω πάσο αν σου είπαν άλλα αντί άλλων στο τηλ στο Κασσάνδρας 4!
Το εκνευριστικό είναι ότι μας κάνουν δύσκολη και την τηλεφωνική ενημέρωση. Ρωτάω στο Σολωμού ποιά κοπέλα είναι και μου απαντάει "Εσύ ποιά θέλεις?" λές και πήρα για να μιλήσω στην κοπέλα στο τηλέφωνο.....
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Το σαιτ είναι εδώ για να ενημερώνει!Εντάξει, με το Σολωμού είναι ξεκάθαρο, ό,τι και να γράφει στο Internet το αγνοούμε.Κάποια στιγμή θα σηκώσουν το κινητό και στα άλλα, και θα μας πουν ποιά παίζει που. Βασικά χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει στο τηλέφωνο τι γίνεται ξεκινάς μόνο για γενικότερο scouting και όχι για στοχευμένη κίνηση.
Το εκνευριστικό είναι ότι μας κάνουν δύσκολη και την τηλεφωνική ενημέρωση. Ρωτάω στο Σολωμού ποιά κοπέλα είναι και μου απαντάει "Εσύ ποιά θέλεις?" λές και πήρα για να μιλήσω στην κοπέλα στο τηλέφωνο.....
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Στο Κ4 η έμπειρη Ειρήνη (Ρένα) παλιά ραδιοερασιτέχνης από τους 248 Μεγάκυκλους. Στο Κ3 όποιος αντέχει ν' ακούει το "Θα μου κάνεις κακό" στην αναμονή του κινητού ας ξαναπροσπαθήσει γιατί εγώ το άκουσα τόσες φορές που φοβάμαι μη μου κολλήσει και το σιγοτραγουδάω.
Κασσανδρας 3 κατω: Τωρα Μιχαέλα και μετα η Ευα.
Κασσανδρας 3 πανω: Τωρα η Μελινα μεχρι τις 4:00 το πρωι.
Κασσανδρας 4: Τωρα η Ειρηνη και μετα η Μονικα.
Αυτό ειναι το σημερινο προγραμμα αγαπες μου και συγνωμη για την ταλαιπωρια με τα προγραμματα.
Κασσανδρας 3 πανω: Τωρα η Μελινα μεχρι τις 4:00 το πρωι.
Κασσανδρας 4: Τωρα η Ειρηνη και μετα η Μονικα.
Αυτό ειναι το σημερινο προγραμμα αγαπες μου και συγνωμη για την ταλαιπωρια με τα προγραμματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K