You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Προχθές το βράδυ στην Βριλησσου: Η 'υπηρεσία' στο 36 συνεχίζει να γαυγίζει... Ήθελε να περάσουμε και με το μπάζο που είχε...
ΜΑΥΡΟ FOREVER
γιατι χαλιεσε και μπαινει μεσα , αφου τα εχουμε πει το νουμερο αυτο απλα το προσπερναμε !!!!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Όντως καλή υπηρεσία είναι εκείνη του 46!Όσο για εκείνη του 36 πόσο να αντέξει η καημένη να προσποιείται κα΄τι που δεν είναι? Ξέσπασε και έγινε πάλι ο εαυτός της!Εγω πάντα τη γειώνω η της λέω κάτι για να την εκνευρίσω περισσότερο. Η καλύτερη τσα ειναι η ελληνίδα στο 46 πάντως πολύ γελιο η κυρία "Καλώς τα ομορφόπαιδα!"
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Η μικρή έκφυλη Μιχαέλα έχει την τύχη να θητεύει στο μαντείο που ειδικεύεται στις δυσμενείς προβλέψεις δίπλα στη δασκάλα Ρένα που παλιά εξέπεμπε στους 248 Μεγάκυκλους.
ΚΟΛΑΣΗ!
ΚΟΛΑΣΗ!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Την από Συγγρού 144 εννοείς?η καρολαιν δουλευει σημερα? εχω μια εκκρεμοτητα
Η μικρή έκφυλη Μιχαέλα έχει την τύχη να θητεύει στο μαντείο που ειδικεύεται στις δυσμενείς προβλέψεις δίπλα στη δασκάλα Ρένα που παλιά εξέπεμπε στους 248 Μεγάκυκλους.
ΚΟΛΑΣΗ!
Εγραψες. Αλλος ενας λογος να παρω το χρησμο της
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
η καρολαιν δουλευει σημερα? εχω μια εκκρεμοτητα
Αυτη ειναι η καρολαιν που εχει φωτο στο ιακχου 7 κ στο στουντιο καρολαιν?
Καλη φαινεται αλλα σε αυτα τα 2 στουντιο -δεν εχω παει βεβαια- απο το προγραμμα φαινεται οτι δεν δουλευει ποτε!Την τιμαει τη φανελα?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Aλλαγές σε βάρδιες www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url], www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url] και www.studioartemis.com/schedule]Στούντιο Άρτεμις (Κωνσταντινουπόλεως 61)[/url].
Παίδες καλησπέρα. Διάβασα στη σελίδα για το στούντιο Σολωμού 32 (1ος όροφος) ότι για σήμερα στην απογευματινή βάρδια δουλεύει η Γιούλη. Επηρεασμένος από τις φώτο και τις κριτικές, πήγα για την συνεύρεση μαζί της. Ανέβηκα με υποδέχτηκε μία κοπέλα (δεν είπε όνομα) και εγώ δεν ήθελα να τη ρωτήσω, φαντάστηκα πως ήτανε η Γιούλη (δεν έχω ξαναπάει και στις φώτο δεν φαίνεται το πρόσωπο). Σύμφωνα με τα γραφόμενα στη σελίδα του στούντιο σήμερα το πρωί δούλευε εκεί κάποια Μόνικα, που και για αυτή έχουν γραφτεί πολύ καλές κριτικές και το απόγευμα η Γιούλη. Να μην τα πολυλογώ, στο δωμάτιο αποκαλύφθηκε πως η κοπέλα ήτανε η Μπιάνκα. Για άλλη πήγα και με άλλη κατέληξα. Όχι ότι πέρασα άσχημα, το αντίθετο η κοπέλα τιμάει τα λεφτά που της δίνεις και αξίζει. Απλά θα πρέπει να γίνει διόρθωση σε αυτά που γράφουν στη σελίδα τους για να μην την πατήσει και άλλος. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν κανένας συναγωνιστής πήγε σήμερα το πρωί από εκεί και αν όντως δούλευε η Μόνικα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο το πρωί εκεί δουλεύει η Γιούλη και το απόγευμα η Μαρία η Θεσσαλονικιά. Πολύ αμφιβάλω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πήγα και στο διπλανό και μου είπανε πως εκεί δουλεύει κάποια Ρενάτα. Όταν ρώτησα για τη Γιούλη (στο ισόγειο τώρα) μου είπε η κυρία της υποδοχής ότι η κοπέλα είναι άρρωστη και δεν δουλεύει. Και για να μην σας κουράζω σε ερώτησή μου προς τη Μαρία πριν από λίγες μέρες (επειδή δεν είχα ξαναπάει εκεί) αν πρόκειται για το ίδιο στούντιο (το ισόγειο και αυτό του 1ου) μου είπε πως ένα είναι το στούντιο. Ότι θέλουμε λέμε μάλλον. Τέλος πάντων όποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ να ενημερώσει.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Γι αυτό και κάνουμε ενημερώσεις... γιατί τα προγράμματα αλλάζουν...Παίδες καλησπέρα. Διάβασα στη σελίδα για το στούντιο Σολωμού 32 (1ος όροφος) ότι για σήμερα στην απογευματινή βάρδια δουλεύει η Γιούλη. Επηρεασμένος από τις φώτο και τις κριτικές, πήγα για την συνεύρεση μαζί της. Ανέβηκα με υποδέχτηκε μία κοπέλα (δεν είπε όνομα) και εγώ δεν ήθελα να τη ρωτήσω, φαντάστηκα πως ήτανε η Γιούλη (δεν έχω ξαναπάει και στις φώτο δεν φαίνεται το πρόσωπο). Σύμφωνα με τα γραφόμενα στη σελίδα του στούντιο σήμερα το πρωί δούλευε εκεί κάποια Μόνικα, που και για αυτή έχουν γραφτεί πολύ καλές κριτικές και το απόγευμα η Γιούλη. Να μην τα πολυλογώ, στο δωμάτιο αποκαλύφθηκε πως η κοπέλα ήτανε η Μπιάνκα. Για άλλη πήγα και με άλλη κατέληξα. Όχι ότι πέρασα άσχημα, το αντίθετο η κοπέλα τιμάει τα λεφτά που της δίνεις και αξίζει. Απλά θα πρέπει να γίνει διόρθωση σε αυτά που γράφουν στη σελίδα τους για να μην την πατήσει και άλλος. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν κανένας συναγωνιστής πήγε σήμερα το πρωί από εκεί και αν όντως δούλευε η Μόνικα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο το πρωί εκεί δουλεύει η Γιούλη και το απόγευμα η Μαρία η Θεσσαλονικιά. Πολύ αμφιβάλω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πήγα και στο διπλανό και μου είπανε πως εκεί δουλεύει κάποια Ρενάτα. Όταν ρώτησα για τη Γιούλη (στο ισόγειο τώρα) μου είπε η κυρία της υποδοχής ότι η κοπέλα είναι άρρωστη και δεν δουλεύει. Και για να μην σας κουράζω σε ερώτησή μου προς τη Μαρία πριν από λίγες μέρες (επειδή δεν είχα ξαναπάει εκεί) αν πρόκειται για το ίδιο στούντιο (το ισόγειο και αυτό του 1ου) μου είπε πως ένα είναι το στούντιο. Ότι θέλουμε λέμε μάλλον. Τέλος πάντων όποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ να ενημερώσει.
για το το πρωϊνό είχαμε πει πως ήταν η Όλγα αντί της Μόνικας:
Τα studio της Σολωμού είναι ένα! Αύριο θα είναι εκεί η Μαρία η "Θεσσαλονικιά" αλλά δεν θυμάμαι σε πιο από τα δύο , πάνω ή κάτω.Πρωϊνό τηλεφωνικό σκάουτινγκ:
Σολωμού 32 (ανώγειο): Η βυζαρού Όλγα!!!!
Εντάξυ φίλε συμφωνώ και μαζί σου είμαι, αλλά να μην γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν στη σελίδα τους. Τέλος πάντων, για τη Γιούλη καμιά πληροφορία αν θα δουλεύει αύριο? Η Μαρία η θεσσαλονικιά στον όροφο δουλεύει ή στο δίπλα?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Πάρε ένα τηλέφωνο αύριο για να σου πουν ποια κοπέλα θα δουλεύει το πρωϊ!Εντάξυ φίλε συμφωνώ και μαζί σου είμαι, αλλά να μην γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν στη σελίδα τους. Τέλος πάντων, για τη Γιούλη καμιά πληροφορία αν θα δουλεύει αύριο? Η Μαρία η θεσσαλονικιά στον όροφο δουλεύει ή στο δίπλα?
Όσο για την Μαρία, θα δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι αν είναι στο πάνω ή στο κάτω! ;) ;) ;) ;)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Επιστρέφω από κατάθεση.Εφάρμοσα τη γνωστή μπαρμπουτομέθοδο. 6 ονόματα μπήκαν στη μπαρμπουτιέρα. Λίντα, Βαλεντίνα από Δροσοπούλου 95, Σοφία - Λιν από Βουλιαγμένης 68, Ντενίζα, Βανέσα και Μαρία βουλγάρα από τα μπουρδέλα. Τώρα προκρίθηκαν 2 στον τελικό και η νικήτρια βγήκε στις 4 νίκες!!! Μετά από σκληρή μουνομαχία Ντενίζας και Λιν-Σοφίας νίκησε το κινεζάκι. Πάω λοιπόν Βουλιαγμένης και μου είπαν ότι θα καθυστερήσει λίγο η Λιν. Άρα μηδενίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα. Κανονικά έπρεπε να πάω Ντενίζα , αλλά βαριόμουνα και πήγα στο κοντινό σπιτάκι της Βούρβαχη όπου κατέθεσα στη Λάουρα
Ακολουθεί κριτική. Ελπίζω η Ντενίζα να μην προσφύγει στο CAS.
Y.Γ. Κύριοι ψυχίατροι νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα, ε ?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Επιστρέφω από κατάθεση.Εφάρμοσα τη γνωστή μπαρμπουτομέθοδο. 6 ονόματα μπήκαν στη μπαρμπουτιέρα. Λίντα, Βαλεντίνα από Δροσοπούλου 95, Σοφία - Λιν από Βουλιαγμένης 68, Ντενίζα, Βανέσα και Μαρία βουλγάρα από τα μπουρδέλα. Τώρα προκρίθηκαν 2 στον τελικό και η νικήτρια βγήκε στις 4 νίκες!!! Μετά από σκληρή μουνομαχία Ντενίζας και Λιν-Σοφίας νίκησε το κινεζάκι. Πάω λοιπόν Βουλιαγμένης και μου είπαν ότι θα καθυστερήσει λίγο η Λιν. Άρα μηδενίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα. Κανονικά έπρεπε να πάω Ντενίζα , αλλά βαριόμουνα και πήγα στο κοντινό σπιτάκι της Βούρβαχη όπου κατέθεσα στη Λάουρα
Δεν παιζεσαι εισαι φοβερος
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όταν δυο εξαρτήσεις συναντιόνται. Τζόγος και πουτάνες...
Δεν παιζεσαι εισαι φοβερος
Θα το κάνω σε όλη τη σεζόν και στο τέλος αυτή που θα έχει τις περισσότερες νίκες θα κερδίσει την Πορνολίγκα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K