PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Θα σε παω την Δευτερα στην κυρα Λιτσα να σε κανει μαγκαΚαι ελεγα να παω για καταθεση σημερα αλλα ασε να παω μεθαυριο καλυτερα!!
Θα σε παω την Δευτερα στην κυρα Λιτσα να σε κανει μαγκαΚαι ελεγα να παω για καταθεση σημερα αλλα ασε να παω μεθαυριο καλυτερα!!
μπα,προτιμω τις Τετάρτες εγω... ειδικα την ερχομενη που επιστρεφει η Αλίνα
παντα ;)Και με ανοιχτες αγκαλες!!!
ναι αμε...αφου λεω να κρεμασω την Λευκορωσικη σημαια στο μπαλκονιΜεγαλη μερα η Τεταρτη λοιπον.....
Θα σε παω την Δευτερα στην κυρα Λιτσα να σε κανει μαγκα
Eιναι η υπηρεσια απο το Κασσανδρας 3 ισογειο φιλε farkeli!!!Η κυρά Λίτσα είναι ..."του επαγγέλματος"
Μακαρι να ημασταν στουντιοφυλακες θα βγαζαμε και κανα εξτρα μεροκαμματο !Αλλα ως φαινεται ατυχησαμε γι ακομη μια φορα και μας της φαγανε αλλοι την δουλεια >Για να μαθαινεις ειναι ενας απο τους 3 studioφυλακες μαζι με τους μεγιστους PIATSA ΚΑΙ SPOON.....
Σωστα...;)Δεν είναι το παν τα χρήματα ... ;)
Συμπαθητική παρουσία με βλέμμα που σε φτιάχνει από το σαλόνι! :o :o :o :o :oΣε νυχτερινη Σαββατιατικη τσαρκουλα με συναγωνιστες:
Παιωνιου 10
Αγνη: Η Πολωνη μελαχροινη με τους φανατικους θαυμαστες.Ψηλη σχετικα, αδυνατη με μικρο στηθος.
Η Μελίνα! Μια ξανθιά κοπέλα με πιασίματα, όμορφο χαμόγελο και κάτι μου λέει πως θα είναι καλή και μέσα! Είδωμεν!Κασσανδρας 3 πανω
Μελινα: Αξιοπροσεκτη ξανθια, με καμπυλες.Πιτσιλαμπλ
Ποικιλία προγραμμάτων, όμορφη παρουσία η Μιχαέλλα, προσιτές τιμές (80 το πρωκτικό)... στα υπόψιν!!!!!!!!!!!Κασσανδρας 3 κατω
Μικαελλα: Η φερελπις Μικαελλα.ναζιαρικο μελαχροινο Ρουμανακι, με ποικιλια προγραμματων που περιλαμβανουν, πρωκτικο και ελευθερο στοματικο.
Κάρμεν με θητεία σε Βουλιαγμένης 68, Πειραιώς 109, Δροσοπούλου 95, Σπύρου Πάτση 40....κτλ κτλ...Κασσανδρας 4
Καρμεν: η ευταραφης Ελληνοβραζιλιανα κατα δηλωσην, που την εχουμε συναντησει και στο Ιππονακτος και Σπυρου Πατση. Μοναδικη παραφωνια στο εντυπωσιακο αυτο studio.
Μια εμφνίσιμη, συμπαθητική κοπέλα... απλά...Σπυρου Πατση 40
Σοφια: Τσεχα με πολυ καλα Ελληνικα εχει φωτογραφηθει και για το PENTHOUSE, οπως μας ειπε η υπηρεσια. Εγω θα ελεγα μια απλα εμφανισιμη κοπελα.
Πρόκειται για την πρώην Καρίνα την Πολωνή απο το Σολωμού 32 (ισόγειο), Κασσάνδρας 3 (άνω)...Ξανθιά, με συμπαθητικό πατουράκι...Ιακχου 7Α
Ζετα: η αλλοιως Καρινα και απο Κασανδρας 3, Σολωμου 32. Η ξανθια Πολωνη με το ωραιο χαμογελο
Αποψη μου ειναι πως η Αγνη δεν ειναι απλα συμπαθητιη αλλα αποτελει μια πολυ καλη σταθερη επιλογη.Συμπαθητική παρουσία με βλέμμα που σε φτιάχνει από το σαλόνι! :o :o :o :o :o
Μάλλον είσαι κι εσύ μέλος του fun club της!!!!Αποψη μου ειναι πως η Αγνη δεν ειναι απλα συμπαθητιη αλλα αποτελει μια πολυ καλη σταθερη επιλογη.
Αποψη μου ειναι πως η Αγνη δεν ειναι απλα συμπαθητιη αλλα αποτελει μια πολυ καλη σταθερη επιλογη.
ποιος ξέρει? θα κάνει παρατεταμμένες διακοπές!!!!!Ρε παίδες, εσείς που γυρίζετε, η μελίνα-ζιζέλ από ιάκχου παπαδοπούλου κτλ. (?) που έχει χαθεί ???
Δεν ήθελα αυτή την απάντηση!!ποιος ξέρει? θα κάνει παρατεταμμένες διακοπές!!!!!