Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
αν τυχόν κάποιος την δεί νομίζω πως θα το διαβάσεις εδώ!!! ;) ;) ;) ;) ;)Δεν ήθελα αυτή την απάντηση!!
αν τυχόν κάποιος την δεί νομίζω πως θα το διαβάσεις εδώ!!! ;) ;) ;) ;) ;)Δεν ήθελα αυτή την απάντηση!!
Την Κωνσταντίνα πλέον να την αναζητάς στο Σολωμού 32 (ισόγειο), Κασσάνδρας 4... ;)Χθες χτυπησα την Κωνσταντινα απο 55 στο Σολωμου 32. Στο προγραμμα του 55 δεν την βλεπω πια, ξερει κανεις που θα την βρισκουμε τωρα?
Χθες χτυπησα την Κωνσταντινα απο 55 στο Σολωμου 32. Στο προγραμμα του 55 δεν την βλεπω πια, ξερει κανεις που θα την βρισκουμε τωρα?
σταματησε? τουλαχιστον να ξερουμε που να την βρουμε.Σολωμου 32 οποως πολυ σωστα επισημανες και επισηςκαποιες μερες δουλευει στο νεο studio Κασσανδρας 4.
Εχει σταματησει απο την αλυσιδα του "55".
Παρακολουθοντας το Thread της
μπορει να μαθεις περισσοτερα.
παντως ειναι οντως μαι πολυ καλη επιλογη.
σταματησε? τουλαχιστον να ξερουμε που να την βρουμε.
Σολωμου 32 και Κασσανδρας 4 τωρα. οκ. εχαριστω!Διευκρινιζω:
Σταματησε απο την αλυσιδα 55. Οχι απο την ενεργο δραση.
Ποια Μαρία? Η Θεσσαλονικιά?Αυτή τη στιγμή στο στουντιο μας η ΜΑΡΙΑ !!!!
Ποια Μαρία? Η Θεσσαλονικιά?
ποια σε ξενερωσε φιλε? ... δεν υπαρχει χρονομετρητης στα καλα στουντιο..μαλλον επεσες σε ξεπετα..Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ ως αρχάριος?
50 ευρώ για 15 λεπτά σε στούντιο δεν είναι πολλά?
Χτες πήγα και ξενέρωσα, δεν πρόλαβα τίποτα να κάνω κι έμεινα στα κρύα του λουτρού. Έλεος...
Από δω και πέρα μόνο Δευτέρα-Τρίτη
πετυχε η μεθοδος??..Χθες Σάββατο απόγευμα αποφάσισα να κάνω κατάθεση . Οι επιλογές μου ήταν 6
1. Λόλα , Δροσοπούλου 95
2. Μελίσσα, Κωνσταντινουπόλεως 61
3. Νανά, Φυλής 104
4. Λιν ,Αθανασίας 3
5. Βαλεντίνα ,Studio Paradise
6. Λίντα , Λέλας
Για να αποφασίσω τί νομίζετε πως έκανα ?
Το έριξα στο μπαρμπούτι... Πήρα 1 ζάρι , κάθε κοπέλα πήρε 1 νούμερο και το έριξα. Και βγήκε η.....Λόλα από Δροσοπούλου στην οποία και κατέθεσα
Τρομερή μέθοδος , ε ?
Χθες Σάββατο απόγευμα αποφάσισα να κάνω κατάθεση . Οι επιλογές μου ήταν 6
1. Λόλα , Δροσοπούλου 95
2. Μελίσσα, Κωνσταντινουπόλεως 61
3. Νανά, Φυλής 104
4. Λιν ,Αθανασίας 3
5. Βαλεντίνα ,Studio Paradise
6. Λίντα , Λέλας
Για να αποφασίσω τί νομίζετε πως έκανα ?
Το έριξα στο μπαρμπούτι... Πήρα 1 ζάρι , κάθε κοπέλα πήρε 1 νούμερο και το έριξα. Και βγήκε η.....Λόλα από Δροσοπούλου στην οποία και κατέθεσα
Τρομερή μέθοδος , ε ?
Πέτυχε, πέτυχε , αλλά φαντάσου να με έβλεπε κανείς και να ρώταγε , "Γιατί ρίχνεις το ζάρι ?"πετυχε η μεθοδος??..
χεχε,ωραια μεθοδοςΠέτυχε, πέτυχε , αλλά φαντάσου να με έβλεπε κανείς και να ρώταγε , "Γιατί ρίχνεις το ζάρι ?"
Άντε να του εξηγήσεις και τί να καταλάβει τώρα...