- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
... και Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).
Kαμια σχεσηχαιρετω τους συναγωνιστες.ξερει κανενας αν η μαρινα που λεει το προγραμμα στο κωσταντ.94 ειναι η ιδια με την μαρινα απο καρεα??ευχαριστω
Η Αγνη ειναι τωρα στο Παιωνιου 10μη μου συγχυζεσαι !!!! ο παραδεισος μαλλον εχει υδραυλικα προβληματα και θα λειψει καμια βδομαδα,ποσο κρατανε αυτα? καπου 5 μερες νομιζω μετα ολα οκ παλλι. αν στραβωσει και εξαφανιστει παλι, θα παμε στο σχεδιο 'Β' και βλεπουμε... ειναι γνωστο πως εμεις οι πουτανιαρηδες δε το βαζουμε κατω ποτε,μεχρι να τον "βρεξουμε"(με λαστιχο παντα)
Καλησπερα φιλε!Ειμαι νεος στο site και οφειλω να σας συγχαρω για το κλιμα που εχετε φτιαξει και την πληροφορια που παρεχετε. Στο σπορ εχω ελαχιστη πειρα, αφου οι λιγες εξορμησεις μου κατεληξαν σε τραγωδια και απογοητευτηκα απο τις παρεχομενες υπηρεσιες. Τωρα βεβαια που σας βρηκα, θα αλλαξουν τα πραγματα και δεν θα αναλωθω σε κομοδινα αντιεπαγγελματιες.
Ποια ειναι τα συνεργαζομενα ιδρυματα - αλυσιδες? Εψαξα αρκετα στο site αλλα δεν τα βρηκα συγκεντρωμενα. Ας τα μαζεψει καποιος, θα μας γλυτωσει απο κοπο και χρονο.
Κεφ/νιας 75
Παιωνιου 10
Θησεως 35
Κατεχακη 8
Ηλια Ηλιου
Αριστοτελους 6
Η Αγνη ειναι τωρα στο Παιωνιου 10
To Θησέως συνεργάζεται με το Αχαρνών 106 νομίζω.Κεφ/νιας 75
Παιωνιου 10
Θησεως 35
Ρε συ ΠΟυτανγαμών, μη τρελλαίνεσαι αδίκως !
Εντάξει τό΄χουμε ξαναπεί η ευγένεια οχι μόνο δε βλαπτει αλλά οφελεί κι όλας , αλλά απο την άλλη ποιός ξέρει και τι θα έχει ακούσει απο το τηλ σήμερα η συγκεκριμένη. Μπορεί να παίρνει τηλ ο πάσα ένας και να λέει το κοντό και το μακρύ του,...
Εχεις απόλυτο δίκιο να εκνευρίζεσαι αμα σου λένε τέτοια, αλλά σαφώς δε μιλάνε προσωπικά (υποθέτω) και εν πάσει περιπτώσει, εμάς πρώτα μας αφορά το θέμα εμφάνιση και υπηρεσίες και μετά το θέμα δημόσιες σχέσεις.
Εδώ μετά απο αυτό που λες πως έγινε, δημόσιες σχέσεις = -10 !
Αλλά είμαι διατεθειμένος να το ξεπεράσω αν τα τεμάχια και οι υπηρεσίες τους είναι Α .
Μη χαλάς τη μέρα σου !
To Θησέως συνεργάζεται με το Αχαρνών 106 νομίζω.