tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Αντε αίλουρε κανε μια καταδρομική και γράψε και καμιά ενημέρωση αμα λάχει !
επισκεψη σημερα μεσημερι στην εμιλυ για ακομα μια φορα.η κοπελα σεβεται τα λεφτα μας και με το παραπανω πραγματικα πολυ καλη ισως μεσα στο τοπ 5 για μενα.
και να αφήσεις την απογευματινή βάρδια στο 57 (βριλησσού)?Δροσοπούλου 97 εξακολουθεί να δουλεύει η Κλαούντια τα απογεύματα ? Σκέφτομαι να πάω σήμερα-αύριο...
Όχι βέβαια... Υπάρχει υγρό πυρ για όλες....και να αφήσεις την απογευματινή βάρδια στο 57 (βριλησσού)?
Όχι βέβαια... Υπάρχει υγρό πυρ για όλες....
Σύμφωνα με το business plan στην Κλαούντια θα φύγουν τα χοντρά. Έτσι και θα απολαύσω καλύτερα τη Σαμπρίνα και θα βοηθήσω την Κλαούντια να φτιάξει επιδερμίδα
Πάντα μάχημος!!!! ;) ;) ;) ;)
19.00-04.00Ρε φιλαρακι Πιτσιρικο 1 Για Καρολαιν απο Συγγρου και Ιπποκρατους ??????????????????????? Που γαμιεται σημερα ?/??/
εισαι αρχηγος...Σύμφωνα με το business plan στην Κλαούντια θα φύγουν τα χοντρά. Έτσι και θα απολαύσω καλύτερα τη Σαμπρίνα και θα βοηθήσω την Κλαούντια να φτιάξει επιδερμίδα
Υπάρχει βέβαια ένα βασικό πρόβλημα, δεν υπάρχουν αρκετά λεφτά, αλλά θα πω στον θησαυροφύλακά μου να κόψει ειδικό φόρο για να τα βγάλω πέραεισαι αρχηγος...
Νομιζω οτι ενας απο τους κανονες εδω ειναι να σεβομαστε τα κοριτσια που δουλευουν εσυ φιλε μου επανελειμενος προσβαλης προσωπα και καταστασεις...........Απο σενα γνωριζω πολυ περισσοτερα και μην με αναγκαζεις να ανοιξω το στομα μου εδω μεσα. Για να μην μας δουλευουν οι χτεσινες εδω. Δουλεμα μονο στην χωρα τους.
Το απο που ειναι η καθε κοπελα και το τι κανει στην ζωη της μετα αλλα και στην δοθλεια ειναι κατι που δεν αφορα κανεναν μας.epivitora
Καμιά Κωνσταντίνα δεν είναι στην Ιταλία, ούτε η Αγάπη, ούτε κι εγώ έχουμε κάτι πει λάθος για την χώρα προέλευσης μας. Όταν θα έχεις αποδείξεις για τις χαζομάρες που λες τότε θα βγαίνεις να μιλάς.
Συγνώμη παιδιά που μπαίνω εδώ αλλά δεν μπορώ να λένε ανυπόστατες πληροφορίες.
οκΣημερινό πρόγραμμα για studio 57 (Βριλησσού):
από τις 10:00-17:00: Η Έμιλυ !!!!
από τις 17:00-23:00: Η Σαμπρίνα !!!!
από τις 23:00-τέλος: Μια Καρολάιν... (θα τσεκαριστεί για να ταυτιστεί) !!!!