Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μια Ροζα παιζει τωρα στην Τριγγετα ποια Ροζα.. δεν εχουμε ιδεα.. ουτε φωτο.
ειναι η συλβια 2 ,ισπανιδα στυλ καρολαιν και περνει 60 ευρωπουλα. Υπαρχει και μια υποψια να ειναι τραβελος ,δες κριτικες στο 144Μια Ροζα παιζει τωρα στην Τριγγετα ποια Ροζα.. δεν εχουμε ιδεα.. ουτε φωτο.
Δεν ειναι βελι η Ροζα!Ειναι Θεομουνο αλλα μεσα απο οτι ακουγεται δεν κανειναι και εγω ετσι λεω. Παντως μια φορα που την πετυχα ειχε 6 ατομα μεσα και μονο εγω εφυγα.. Αρα μετραει, μαλλον
Οντως απιστευτο μουνι αλλα απ'οτι γραψανε οι συναγωνιστες ειναι τυπικη μεσα!!!Το Πιπίνου 118 έχει φέρει ένα υπέροχο μωρό τη Σίντυ (βραδινή βάρδια), μελαχρινό με μακριά μαλλιά και γυμνασμένο κορμί που κάνει φουλ πρόγραμμα!!!
Οντως απιστευτο μουνι αλλα απ'οτι γραψανε οι συναγωνιστες ειναι τυπικη μεσα!!!
Piatsa η ρουσλανα τι λεει εχουμε υλικο να δουμε η να διαβασουμε??
καλα,αν δεν το καταλαβαινεις δες 2 εκδοχες...πες οτι σημερα το απογευμα επιανες βαρδια στο Α.Τ.ΚΟΛΩΝΟΥ ας πουμε και ενα δευτερο σεναριο που λεει οτι σημερα το απογευμα στις 6 επιανες βαρδυα στη δροσοπουλου 95 και ηξερες οτι θα σε ξεκωλιασουν και θα σε ξεμουνιασουν καμμια 30αρια στη βαρδυα σου.Αυριο που θα ξυπνουσες για πες μας σε ποια απο τις 2 περιπτωσεις θα ξυπνουσες καλυτερα?
Εγω το μονο που βλεπω ειναι επιλογες φιλε.
Της ζητησε κανεις να ξεκωλιαζεται και να ξεμουνιαζεται?
Επελεξε να το κανει επειδη γουσταρει χλιδα και φραγκα!
Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες. Ειναι υποχρεωμενη να φερεται σωστα και οχι να το παιζει και "χιλιογαμημενη" τη στιγμη που η ιδια επελεξε να κανει την δουλεια αυτη που θα χιλιογαμηθει.