Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
το διαφορετικο εχει πολλες ερμηνειες παντως..
δηλαδη δεν καταλαβες τι εννοει??? οσοι πανε στα ρδελα δεν πανε για να κανουν ερωτα φιλε μου. πανε για sex. οταν καταλαβεις την διαφορα των δυο ξαναποσταρε.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη δεν καταλαβες τι εννοει??? οσοι πανε στα ρδελα δεν πανε για να κανουν ερωτα φιλε μου. πανε για sex. οταν καταλαβεις την διαφορα των δυο ξαναποσταρε.
αλλο εννοω εγω αλλο καταλαβες..το διαφορετικο στο σεξ προφανως ποιος μιλησε για ερωτα με πουτανες?????!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αλλο εννοω εγω αλλο καταλαβες..το διαφορετικο στο σεξ προφανως ποιος μιλησε για ερωτα με πουτανες?????!!!
οκ φιλε κοιτα επειδη ο καθενας θα ειναι υπερ και αλλος κατα το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι ολοι δινουν τα φραγκα τους για να μεινουν ευχαριστημενοι!!!!! τωρα απλα καποιοι ζητανε καποια πιο extreme πραγματα αλλα δεν νομιζω οτι θα το ψαξουν σε νταριες. ξερουν αυτοι που θα πανε. υπαρχει πληθωρα πληροφοριων εδω μεσα και για τα πιο extreme και για τα πιο light.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν όμως, πάμε σε τέτοια μέρη για το διαφορετικό αλλιώς θα καθόμουνα με την γυναίκα μου  :P :P :P :P :P :P :P

Αν δεν κανω λαθος πριν περασουμε στο δωματιο μας λενε οι υπηρεσιες σε τι ανταποκρινονται τα χρηματα που πληρωνουμε.

Δεν μπορουμε λοιπον να ζηταμε το διαφορετικο, εαν δεν το εχει πει η υπηρεσια.

Θα κανω ενα παραδειγμα.

Δεν μπορει σε ενα χασαπικο να ζητησεις αρνακι και να θελεις να το πληρωσεις 3 ευρω το κιλο.
Με 3 ευρω θα παρεις κοτοπουλο.
Και φυσικα δεν μπορεις να ζητησεις αστακο.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Ετσι λοιπον δεν μπορουμε να ζηταμε στο δωματιο, κατι το οποιο αφ΄ενος μεν δεν εχουμε πληρωσει και αφετερου δεν το προσφερει η κοπελλα.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Αν δεν κανω λαθος πριν περασουμε στο δωματιο μας λενε οι υπηρεσιες σε τι ανταποκρινονται τα χρηματα που πληρωνουμε.

Θα κανω ενα παραδειγμα.

Δεν μπορει σε ενα χασαπικο να ζητησεις αρνακι και να θελεις να το πληρωσεις 3 ευρω το κιλο.

Ετσι λοιπον δεν μπορουμε να ζηταμε στο δωματιο, κατι το οποιο αφ΄ενος μεν δεν εχουμε πληρωσει και αφετερου δεν το προσφερει η κοπελλα.

δηλαδη κατα τα λεγομενα της νταριας το χουφτωμα των στηθων της θεωρειται extra και θα επρεπε να το πληρωσει ο συναγωνιστης. καθως επισης κανενας δεν του εχει τυχει να πληρωσει καποιο extra που μετα μεσα στο δωματιο απλα δεν γινετε ή γινετε και μετα αναρωτιεστε τελικα γιατι το πληρωσα???? παντα στο νομισμα υπαρχουν δυο οψεις και πολλοι εδω μεσα βλεπουν μονο την μια (η οποια ειναι η πλευρα της πορνης) φυσικα αυτο γινετε γιατι γεμισαμε εδω ολο αγαπητικους.

ελπιζω να εγινα και εγω κατανοητος φιλε μου

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Θα κανω ενα παραδειγμα.

κατανοητοτατος και σωστοτατος

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη κατα τα λεγομενα της νταριας το χουφτωμα των στηθων της θεωρειται extra και θα επρεπε να το πληρωσει ο συναγωνιστης. καθως επισης κανενας δεν του εχει τυχει να πληρωσει καποιο extra που μετα μεσα στο δωματιο απλα δεν γινετε ή γινετε και μετα αναρωτιεστε τελικα γιατι το πληρωσα???? παντα στο νομισμα υπαρχουν δυο οψεις και πολλοι εδω μεσα βλεπουν μονο την μια (η οποια ειναι η πλευρα της πορνης) φυσικα αυτο γινετε γιατι γεμισαμε εδω ολο αγαπητικους.

ελπιζω να εγινα και εγω κατανοητος φιλε μου
κανεις δεν ειπε οτι ειναι εξτρα, αλλα ρε παιδακι μου αν θα σε χουφτωσω το πουλι σου με δυναμη δεν θα πονεσεις???????η θα σ'το δαγγοσω?????θα σ'αρεσει??? το ιδιο ειναι και με τα ολα, δλδ ενας πελατης θα κανει κατι τετοιο και μετα ολη την ημερα δεν θα μπορεσω να δουλεψω επειδη επερεπε να ευχαριτηθει ενας???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κανεις δεν ειπε οτι ειναι εξτρα, αλλα ρε παιδακι μου αν θα σε χουφτωσω το πουλι σου με δυναμη δεν θα πονεσεις???????η θα σ'το δαγγοσω?????θα σ'αρεσει??? το ιδιο ειναι και με τα ολα, δλδ ενας πελατης θα κανει κατι τετοιο και μετα ολη την ημερα δεν θα μπορεσω να δουλεψω επειδη επερεπε να ευχαριτηθει ενας???

Με δυναμη ποτε!!!!!!!!!  Μονον απαλα και τρυφερα..........σαν χαδι!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

You have a point here!  :thumbsup:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
τεσπα. εαν θελει οντως ας τα πει και ο αμεσα ενδιαφερομενος. εγω απλως δεν κανω τον δικηγορο τις αντιρρησεις μου εκφραζω απλως σε καποια θεματα. και τελικα μονο την αμοιρη την νταρια συνεχεια βρισκω μπροστα μου που οντως της αναγνωριζω οτι παντα θα βγει αμεσα να απαντησει. μην της τα χωνω και συνεχεια. της το αναγνωριζω ομως οτι παιρνει παντα θεση και δεν κρυβεται!!!!!!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τεσπα. εαν θελει οντως ας τα πει και ο αμεσα ενδιαφερομενος. εγω απλως δεν κανω τον δικηγορο τις αντιρρησεις μου εκφραζω απλως σε καποια θεματα. και τελικα μονο την αμοιρη την νταρια συνεχεια βρισκω μπροστα μου που οντως της αναγνωριζω οτι παντα θα βγει αμεσα να απαντησει. μην της τα χωνω και συνεχεια. της το αναγνωριζω ομως οτι παιρνει παντα θεση και δεν κρυβεται!!!!!!!
και γιατι να κρυβομαι αγορι μου? δεν κανω τιποτα κακο, ισα ισα που προσπαθω να τα κανω ολα για να εισαστε ολοι ευχαριστημενοι... αλλα οπως ξερεις σε ολες τις δουλιες υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι και συμβαινει οτι δεν μπορεις να συνανοηθεις με καποιον...
τεσπα, αλλο θρεντ ειναι εδω και γραψαμε αρκετα οφτοπικ (σορι anti)....
λοιπον, τωρα ειναι η Βαλερια (ξανθια :grin:) με μεγαλα βυζια :tits: :tits: :tits:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
χθεσινη επισκεψη συγγρου 144
ονομα κοπελας στις "κυριες των αθηνων" συλβια 2
ονομα της κοπελας κατα προσωπικη της δηλωση rosa
χωρα προελευσης ισπανια (ναι καλα :grin:)
παμε τωρα στο ψητο,η τεραστιων διαστασεων και με αναλογιες μοντελου πανεμορφη πορνοσταρ που θα αναγκαστω να την αποκαλεσω ΜΟΥΝΑΡΑ,στο δωματιο ηταν μια απροσμενη εκπληξη!
εκει που σκεφτομουν οτι παλι δεν μπορει να ισχυσει ο συνδιασμος καλο γαμησι-ωραια γκομενα,εξεπλαγην!
σουπερ στοματικο,βαθυ,υγρο και δουλευοντας μονο το στομα,μου ηρθε να φωναξω την ατακα που φωναξα οταν πρωτομαθαινα ποδηλατο "μαμα κοιτα...χωρις χερια"!!!
στο κυριως πιατο τωρα,αριστη συμμετοχη με αλλαγες στασεων,υπεροχη θεα με οποια οπτικη και αν ειχα.
προσωπο γυναικαρας που θες να ξεσκισεις
απιστευτο πατο
σουπερ βυζαρες(πλαστικες αλλα δεν με χαλασε καθολου)
και πολυ θετικη με προτωβουλιες,ηταν μια εμπειρια που για λιγο με εκανε πραγματικα να νομιζω οτι ειχα πρωταγωνιστικο ρολο σε τσοντα και δεν περιμενα ποτε να εχω τετοια εμπειρια σε studio!!!
ξεχασα να πω οτι για απλο προγραμμα που πηρα η τιμη ηταν 60 (αντι 50),γιατι οπως μου ειπε η τσατσα η κοπελα ειναι μοντελο

δεν τα εκλαψα,πραγματικα χαλαλι της...

καλη συνεχεια σε ολους :rockon:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
χθεσινη επισκεψη συγγρου 144
ονομα κοπελας στις "κυριες των αθηνων" συλβια 2
ονομα της κοπελας κατα προσωπικη της δηλωση rosa
χωρα προελευσης ισπανια (ναι καλα :grin:)
παμε τωρα στο ψητο,η τεραστιων διαστασεων και με αναλογιες μοντελου πανεμορφη πορνοσταρ που θα αναγκαστω να την αποκαλεσω ΜΟΥΝΑΡΑ,στο δωματιο ηταν μια απροσμενη εκπληξη!
εκει που σκεφτομουν οτι παλι δεν μπορει να ισχυσει ο συνδιασμος καλο γαμησι-ωραια γκομενα,εξεπλαγην!
σουπερ στοματικο,βαθυ,υγρο και δουλευοντας μονο το στομα,μου ηρθε να φωναξω την ατακα που φωναξα οταν πρωτομαθαινα ποδηλατο "μαμα κοιτα...χωρις χερια"!!!
στο κυριως πιατο τωρα,αριστη συμμετοχη με αλλαγες στασεων,υπεροχη θεα με οποια οπτικη και αν ειχα.
προσωπο γυναικαρας που θες να ξεσκισεις
απιστευτο πατο
σουπερ βυζαρες(πλαστικες αλλα δεν με χαλασε καθολου)
και πολυ θετικη με προτωβουλιες,ηταν μια εμπειρια που για λιγο με εκανε πραγματικα να νομιζω οτι ειχα πρωταγωνιστικο ρολο σε τσοντα και δεν περιμενα ποτε να εχω τετοια εμπειρια σε studio!!!
ξεχασα να πω οτι για απλο προγραμμα που πηρα η τιμη ηταν 60 (αντι 50),γιατι οπως μου ειπε η τσατσα η κοπελα ειναι μοντελο

δεν τα εκλαψα,πραγματικα χαλαλι της...

καλη συνεχεια σε ολους :rockon:

Μεγαλε silverdragon έσκισες. Τι άλλα προγράμματα κάνει το μοντέλο ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.289
Πόντοι
17.085
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom