Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Μαγκες πολυ διασταση δινουμε στο θεμα!!!!
Δικιο εχουν και οι 2 μεριες!
Και οι κοπελες μπορει καποια στιγμη να κουραζονται ή να μην εχουν πολλα κεφια!Ανθρωπινο ειναι!Απο την αλλη ομως τα 50 ειναι 50 για τον καθενα απο μας!
Οποτε το σωστο θα ηταν οταν η κοπελα κουραστει να σταματησει τη βαρδια της και να μην δεχεται αλλους πελατες!
:rockon: :rockon: αυτο ειναι φιλε μου. η κατασταση ειναι η εξης: η κοπελα παντα θα τα παιρνει ενω εμεις τι 30 τι 40 τι 50 τα δινουμε OXI για να τα κλαιμε αλλα για να ευχαρθστηθουμε. δικαιολογιες τυπου ημουν κουρασμενη, μου εκανε αυτο, μου εκανε εκεινο δεν παιζουν. και αν κρινω απο τη νταρια ειπε οτι ηταν η 3η φορα που την επισκεφθηκε οποτε ειχαν καποια γνωριμια οπως λεει και τον ξερει μαλλον. οποτε θα ειχε δωσει και δικαιωματακια.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
ναι αλλα του φιλου μας του στοιχησε ενα 50αρικο (ή 40 ??) η κατα τα λεγωμενα σου αδιαθεσια σου. ετσι δεν ειναι????
πεσ του χαβαλε του φιλου σου να περαση
να του δωσω ενα 200αρι για να σταματηση το κλαμα.............

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Να πουμε και κατι αλλο τωρα που μου το θυμησε η Νταρια!
Οταν καποιος γραφει μια ασχημη κριτικη πρεπει να ειμαστε και λιγο πονηροι!
Δεν ξερουμε τι ζηταει ο καθενας μεσα στο δωματιο και πως το παιρνει οταν η κοπελα του το αρνηθει!
Οποτε αυτος εχει το προσον να γραφει οτι θελει στην κριτικη του χωρις να ξερουμε τι συναιβει πραγματικα!(και αυτο ειναι καρατσεκαρισμενο)
Το ιδιο βεβαια ισχυει και αντιστροφα!Δλδ στις θετικες κριτικες!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξερουμε τι ζηταει ο καθενας μεσα στο δωματιο και πως το παιρνει οταν η κοπελα του το αρνηθει!
Οποτε αυτος εχει το προσον να γραφει οτι θελει στην κριτικη του χωρις να ξερουμε τι συναιβει πραγματικα!(και αυτο ειναι καρατσεκαρισμενο)
και αυτο δεν θελω να πω τωρα τις λεπτομεριες τι ζηταει και τι εγινε. Θα μενει μεταξι μας. Τοσες καλες κριτικες που εχω (απο τους πελατες ενωω, οχι απο τα κλωναρια) που πιστευω οτι μπορει να καταλαβει καποιος που τα διαβαζει οτι δεν ειμαι εγω που φταιω σε κατι....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μια από τις πιο γνωστές κοπέλες της δουλειάς μου είχε πει για πελάτη "Αυτόν δεν τον ξαναβάζω μέσα ούτε με 1000 ευρώ. Μου βάζει δύσκολα"
:2funny: :2funny:  :2funny:
Δεν πέσαν τα SOS !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
άγαπητέ μου τό τί ζητάη ό καθείς στό δωμάτιο
εάν άσχολήσε μέ τό χώρο θά τό ξέρης πάρα πολύ καλά ( φρικη )

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πεσ του χαβαλε του φιλου σου να περαση
να του δωσω ενα 200αρι για να σταματηση το κλαμα.............
φιλοε μεσα σε εισαγωγικα ειναι. δεν τον ξερω προσωπικα. παντως κανενας απο μας δεν εχει ζητησει λεφτα πισω απο πουθενα. οποτε μην λες μαλακιες παμπλουτη!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785

Kir-Bill30

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
άγαπητέ μου τό τί ζητάη ό καθείς στό δωμάτιο
εάν άσχολήσε μέ τό χώρο θά τό ξέρης πάρα πολύ καλά ( φρικη )
οι περισσότεροι ζητάνε/με παράλογα πράγματα από τις κοπελίτσες... Φρικη, όπως είπες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
εντάξει ρε παιδιά άνθρωποι είναι και αυτές, βαλτε μια φορά και εσεις τον εαυτό σας στη θέση τους, δε μπορεί κάθε φορά να πιάνουν το μέγιστο ... σεβασμός, εγώ πάντα έχω κατα νου απο πριν ότι μπορεί και να μη βγει, αυτό πάντα πρέπει να το έχουμε υπ όψιν μας και όχι μετα να γκρινιάζουμε για τα λεφτά, γνώμη μου πάντα, όσο για τη Ντάρια αν και δεν την ξέρω βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών είναι άριστες και αυτό μετράει για μένα

Ditis

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εντάξει ρε παιδιά άνθρωποι είναι και αυτές, βαλτε μια φορά και εσεις τον εαυτό σας στη θέση τους, δε μπορεί κάθε φορά να πιάνουν το μέγιστο ... σεβασμός, εγώ πάντα έχω κατα νου απο πριν ότι μπορεί και να μη βγει, αυτό πάντα πρέπει να το έχουμε υπ όψιν μας και όχι μετα να γκρινιάζουμε για τα λεφτά, γνώμη μου πάντα, όσο για τη Ντάρια αν και δεν την ξέρω βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών είναι άριστες και αυτό μετράει για μένα
ακριβος οπως τα λες! ανθρωποι είναι και αυτές!!!
αν και μερικές μερικές θα έλεγα ότι συνεχώς γκρινιάζουνε, αλλα αυτές ανηκουν στις κακες επαγγελματιες.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οι περισσότεροι ζητάνε/με παράλογα πράγματα από τις κοπελίτσες... Φρικη, όπως είπες.
ολες φανταζομαι εχουν την επιλογη να αρνηθουν την καθε ανωμαλια που θελει να πραγματοποιησει ο καθε πελατης και καλα κανουν αλλα ολα και ολα πρεπει να ειναι ετοιμες να δεχθουν και τις συνεπειες οκ?ειτε αυτο ειναι μια κακη κριτικη, ειτε ενας πελατης λιγοτερο ειτε δεν ξερω τι αλλο

Kir-Bill30

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ολες φανταζομαι εχουν την επιλογη να αρνηθουν την καθε ανωμαλια που θελει να πραγματοποιησει ο καθε πελατης και καλα κανουν αλλα ολα και ολα πρεπει να ειναι ετοιμες να δεχθουν και τις συνεπειες οκ?ειτε αυτο ειναι μια κακη κριτικη, ειτε ενας πελατης λιγοτερο ειτε δεν ξερω τι αλλο
εχουν την επιλογή να αρνηθούν. Φυσικά! Αλλά μετά κάθε μαλάκ*ς θα γράψει κριτική αρνητική καλύπτωντας τον εαυτό του και εκθετωντας την κοπελίτσα.

Kir-Bill30

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν όμως, πάμε σε τέτοια μέρη για το διαφορετικό αλλιώς θα καθόμουνα με την γυναίκα μου  :P :P :P :P :P :P :P

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εχουν την επιλογή να αρνηθούν. Φυσικά! Αλλά μετά κάθε μαλάκ*ς θα γράψει κριτική αρνητική καλύπτωντας τον εαυτό του και εκθετωντας την κοπελίτσα.
γιαυτο οι αρνητικες κριτικες πρεπει να ειναι περιεκτικες και να εντοπιζουν το προβλημα..και οχι γενικες και αοριστες..

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν όμως, πάμε σε τέτοια μέρη για το διαφορετικό αλλιώς θα καθόμουνα με την γυναίκα μου  :P :P :P :P :P :P :P
το διαφορετικο εχει πολλες ερμηνειες παντως..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom