Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα Ντάρια. Στον αγώνα και σήμερα ε?  :*

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρωσιδα ειναι, αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθια... αλλα συνεχεια βαφει τα μαλλια τις και μπορει να εχει αλλαξει κατι :2funny: :2funny: :2funny:
καλα αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.ερχεται μια νεα κοπελα και δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα της ουτε την ειδες εστω χθες για ενα interview??????

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.ερχεται μια νεα κοπελα και δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα της ουτε την ειδες εστω χθες για ενα interview??????
τη κοπελα τη ξερω παρα πολυ καλα και βλεπομαστε αρκετα συχνα)))) απλα δεν προλαβαινω με τις βαφες τις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
τη κοπελα τη ξερω παρα πολυ καλα και βλεπομαστε αρκετα συχνα)))) απλα δεν προλαβαινω με τις βαφες τις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα. ας πουμε οτι βλεπεστε. τοσο γρηγορα αλλαζει βαφες?? καθε βδομαδα???? στο τελος θα γινει η καραφλη πορνη :2funny: :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα. ας πουμε οτι βλεπεστε. τοσο γρηγορα αλλαζει βαφες?? καθε βδομαδα???? στο τελος θα γινει η καραφλη πορνη :2funny: :2funny: :2funny:
κοιταξε να δεις. Αμα να πουμε απο πανω τα βαφει ξσανθα και απο κατο μελαχρινα... η βαφεται ξανθεια και βαζει μελαχρινες ανταβιες- τι να πω? ξανθεια η μελαχρινη? τωρα αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθεια αλλα τοσο τρελη που ειναι θα μπορουσε να βαλει καμια ανταβια....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
κοιταξε να δεις. Αμα να πουμε απο πανω τα βαφει ξσανθα και απο κατο μελαχρινα... η βαφεται ξανθεια και βαζει μελαχρινες ανταβιες- τι να πω? ξανθεια η μελαχρινη? τωρα αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθεια αλλα τοσο τρελη που ειναι θα μπορουσε να βαλει καμια ανταβια....
τωρα που σε βρηκα σχετικα με την αρνητικη κριτικη που σου δωσανε τι εχεις να πεις???? δεν την σχολιασες καθολου.........

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
την εχω σχολιασει στο αλλο θρεντ.... δες το εκει ;)

δεν σχολιαζεις εσυ. απλα λες οτι ησουν πολυ κουρασμενη και οτι ειχατε κοσμο. αυτα ομως γλυκια μου ειναι τα δυσκολα της δουλειας σας. κοσμος ξεκοσμος, εμεις πληρωνουμε για να ευχαριστιομαστε και οχι να σου κανουμε και μασαζ. για σκεψουτο λιγο καλυτερα. φιλικα παντα

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν σχολιαζεις εσυ. απλα λες οτι ησουν πολυ κουρασμενη και οτι ειχατε κοσμο. αυτα ομως γλυκια μου ειναι τα δυσκολα της δουλειας σας. κοσμος ξεκοσμος, εμεις πληρωνουμε για να ευχαριστιομαστε και οχι να σου κανουμε και μασαζ. για σκεψουτο λιγο καλυτερα. φιλικα παντα
ναι, πολυ σωστο αυτο που λες, αλλα εχω πει κι'ολας αμα σου ζουλαει τα βυζια και το παιζει ραδιοφωνο καποια στιγμη χανεις την υπομονη. Μαλλον επρεπει να του δειξω πως το κανει και να δω αν του αρεσει. α, και κατι αλλο. Οταν περασε αλλες 2 φορες μια χαρα- δεν εγραψε τιποτα.. τωρα που με βρηκε λιγο κουρασμενη- αμεσως....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ναι, πολυ σωστο αυτο που λες, αλλα εχω πει κι'ολας αμα σου ζουμαει τα βυζια και το παιζει ραδιοφωνο καποια στιγμη χανεις την υπομονη. Μαλλον επρεπει να του δειξω πως το κανει και να δω αν του αρεσει. α, και κατι αλλο. Οταν περασε αλλες 2 φορες μια χαρα- δεν εγραψε τιποτα.. τωρα που με βρηκε λιγο κουρασμενη- αμεσως....
ο καθενας γραφει κριτικες εδω μαλλον για να αποφυγουν οι συναγωνιστες τα παρατραγουδα. και εγω πολλες φορες το εχω κανει. πλεον καλυτερα να γραφεις για τα αρνητικα ωστε να προστατεψεις τους συναθλητες παρα για τα θετικα. τωρα οσο για τα βυζια δεν νομιζω να ηταν μονο αυτο. απλα δεν εδωσες την ευχαριστηση που περιμενε και για αυτο σου εριξε πορτα.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο καθενας γραφει κριτικες εδω μαλλον για να αποφυγουν οι συναγωνιστες τα παρατραγουδα. και εγω πολλες φορες το εχω κανει. πλεον καλυτερα να γραφεις για τα αρνητικα ωστε να προστατεψεις τους συναθλητες παρα για τα θετικα. τωρα οσο για τα βυζια δεν νομιζω να ηταν μονο αυτο. απλα δεν εδωσες την ευχαριστηση που περιμενε και για αυτο σου εριξε πορτα.
κοιταξε αμα μου ζητανε κατι που δεν μπορω να το κανω- σορι αλλα δεν μπορω να το κανω και τελειωσε. Προσπαθω και εγω (και το διχνουν ολες οι καλες κριτικες για μενα), αλλα μια φορα( στο τοσο καιρο που δουλευω) εχει συμβει οτι δεν ημουν στα καλα μου.. αυτο παει να πει οτι και εγω ανθρωπος εμαι και οχι μηχανη.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
κοιταξε αμα μου ζητανε κατι που δεν μπορω να το κανω- σορι αλλα δεν μπορω να το κανω και τελειωσε. Προσπαθω και εγω (και το διχνουν ολες οι καλες κριτικες για μενα), αλλα μια φορα( στο τοσο καιρο που δουλευω) εχει συμβει οτι δεν ημουν στα καλα μου.. αυτο παει να πει οτι και εγω ανθρωπος εμαι και οχι μηχανη.....
ναι αλλα του φιλου μας του στοιχησε ενα 50αρικο (ή 40 ??) η κατα τα λεγωμενα σου αδιαθεσια σου. ετσι δεν ειναι????

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα του φιλου μας του στοιχησε ενα 50αρικο (ή 40 ??) η κατα τα λεγωμενα σου αδιαθεσια σου. ετσι δεν ειναι????
ναι αλλα ηπαμε να προσεξει λιγο και αυτος τι κανει....κανεις δεν ειχε παραπονο και τωρα βρεθηκε αυτος που μου'βγαλε τη ψυχη και δεν εμεινε και ευχαριστημενος... συμβαινουν αυτα στη δουλεια μας ρε παιδι μου, και σε ολες τις δουλες ετσι ειναι... δεν ησουν εσυ στο δωματιο εκεινη την ωρα, δεν ξερεις τι εκανε για να κρινεις τωρα αν δεν εκανα κατι σωστα, και δεν θελω να πω τις λεπτομεριες, δεν χρειαζεται. Βγηκε μια ασχιμη κριτικη για μενα και τι εγινε? για πολλες κοπελες ολα γραφουνται και τα καλα και τα κακα, ο καθενας με την γνωμη του ειναι και ειναι πολυ σωστο.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μαγκες πολυ διασταση δινουμε στο θεμα!!!!
Δικιο εχουν και οι 2 μεριες!
Και οι κοπελες μπορει καποια στιγμη να κουραζονται ή να μην εχουν πολλα κεφια!Ανθρωπινο ειναι!Απο την αλλη ομως τα 50 ειναι 50 για τον καθενα απο μας!
Οποτε το σωστο θα ηταν οταν η κοπελα κουραστει να σταματησει τη βαρδια της και να μην δεχεται αλλους πελατες!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οποτε το σωστο θα ηταν οταν η κοπελα κουραστει να σταματησει τη βαρδια της και να μην δεχεται αλλους πελατες!
το'χω κανει 2-3 φορες αλλα και τοτε ηταν θυμομενοι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom