ρωσιδα ειναι, αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθια... αλλα συνεχεια βαφει τα μαλλια τις και μπορει να εχει αλλαξει κατιΞανθιά - μελαχρινή ? Εθνότητα ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
καλημερα και σε σενα)) σημερα μονο απογευματακι...)))))Καλημέρα Ντάρια. Στον αγώνα και σήμερα ε?
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
καλα αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.ερχεται μια νεα κοπελα και δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα της ουτε την ειδες εστω χθες για ενα interview??????ρωσιδα ειναι, αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθια... αλλα συνεχεια βαφει τα μαλλια τις και μπορει να εχει αλλαξει κατι
τη κοπελα τη ξερω παρα πολυ καλα και βλεπομαστε αρκετα συχνα)))) απλα δεν προλαβαινω με τις βαφες τιςκαλα αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.ερχεται μια νεα κοπελα και δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα της ουτε την ειδες εστω χθες για ενα interview??????
σιγασιγα θα γινει και αυτοΚανονικά τώρα που πήρες προαγωγή θα'πρεπε να κααααάθεσαι.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
καλα. ας πουμε οτι βλεπεστε. τοσο γρηγορα αλλαζει βαφες?? καθε βδομαδα???? στο τελος θα γινει η καραφλη πορνητη κοπελα τη ξερω παρα πολυ καλα και βλεπομαστε αρκετα συχνα)))) απλα δεν προλαβαινω με τις βαφες τις
κοιταξε να δεις. Αμα να πουμε απο πανω τα βαφει ξσανθα και απο κατο μελαχρινα... η βαφεται ξανθεια και βαζει μελαχρινες ανταβιες- τι να πω? ξανθεια η μελαχρινη? τωρα αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθεια αλλα τοσο τρελη που ειναι θα μπορουσε να βαλει καμια ανταβια....καλα. ας πουμε οτι βλεπεστε. τοσο γρηγορα αλλαζει βαφες?? καθε βδομαδα???? στο τελος θα γινει η καραφλη πορνη
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
τωρα που σε βρηκα σχετικα με την αρνητικη κριτικη που σου δωσανε τι εχεις να πεις???? δεν την σχολιασες καθολου.........κοιταξε να δεις. Αμα να πουμε απο πανω τα βαφει ξσανθα και απο κατο μελαχρινα... η βαφεται ξανθεια και βαζει μελαχρινες ανταβιες- τι να πω? ξανθεια η μελαχρινη? τωρα αν θυμαμαι καλα ηταν ξανθεια αλλα τοσο τρελη που ειναι θα μπορουσε να βαλει καμια ανταβια....
την εχω σχολιασει στο αλλο θρεντ.... δες το εκει ;)τωρα που σε βρηκα σχετικα με την αρνητικη κριτικη που σου δωσανε τι εχεις να πεις???? δεν την σχολιασες καθολου.........
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
την εχω σχολιασει στο αλλο θρεντ.... δες το εκει ;)
δεν σχολιαζεις εσυ. απλα λες οτι ησουν πολυ κουρασμενη και οτι ειχατε κοσμο. αυτα ομως γλυκια μου ειναι τα δυσκολα της δουλειας σας. κοσμος ξεκοσμος, εμεις πληρωνουμε για να ευχαριστιομαστε και οχι να σου κανουμε και μασαζ. για σκεψουτο λιγο καλυτερα. φιλικα παντα
ναι, πολυ σωστο αυτο που λες, αλλα εχω πει κι'ολας αμα σου ζουλαει τα βυζια και το παιζει ραδιοφωνο καποια στιγμη χανεις την υπομονη. Μαλλον επρεπει να του δειξω πως το κανει και να δω αν του αρεσει. α, και κατι αλλο. Οταν περασε αλλες 2 φορες μια χαρα- δεν εγραψε τιποτα.. τωρα που με βρηκε λιγο κουρασμενη- αμεσως....δεν σχολιαζεις εσυ. απλα λες οτι ησουν πολυ κουρασμενη και οτι ειχατε κοσμο. αυτα ομως γλυκια μου ειναι τα δυσκολα της δουλειας σας. κοσμος ξεκοσμος, εμεις πληρωνουμε για να ευχαριστιομαστε και οχι να σου κανουμε και μασαζ. για σκεψουτο λιγο καλυτερα. φιλικα παντα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
ναι, πολυ σωστο αυτο που λες, αλλα εχω πει κι'ολας αμα σου [size=12pt]ζουμαει τα βυζια [/size] και το παιζει ραδιοφωνο
Τί σου κάνει ?
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ο καθενας γραφει κριτικες εδω μαλλον για να αποφυγουν οι συναγωνιστες τα παρατραγουδα. και εγω πολλες φορες το εχω κανει. πλεον καλυτερα να γραφεις για τα αρνητικα ωστε να προστατεψεις τους συναθλητες παρα για τα θετικα. τωρα οσο για τα βυζια δεν νομιζω να ηταν μονο αυτο. απλα δεν εδωσες την ευχαριστηση που περιμενε και για αυτο σου εριξε πορτα.ναι, πολυ σωστο αυτο που λες, αλλα εχω πει κι'ολας αμα σου ζουμαει τα βυζια και το παιζει ραδιοφωνο καποια στιγμη χανεις την υπομονη. Μαλλον επρεπει να του δειξω πως το κανει και να δω αν του αρεσει. α, και κατι αλλο. Οταν περασε αλλες 2 φορες μια χαρα- δεν εγραψε τιποτα.. τωρα που με βρηκε λιγο κουρασμενη- αμεσως....
κοιταξε αμα μου ζητανε κατι που δεν μπορω να το κανω- σορι αλλα δεν μπορω να το κανω και τελειωσε. Προσπαθω και εγω (και το διχνουν ολες οι καλες κριτικες για μενα), αλλα μια φορα( στο τοσο καιρο που δουλευω) εχει συμβει οτι δεν ημουν στα καλα μου.. αυτο παει να πει οτι και εγω ανθρωπος εμαι και οχι μηχανη.....ο καθενας γραφει κριτικες εδω μαλλον για να αποφυγουν οι συναγωνιστες τα παρατραγουδα. και εγω πολλες φορες το εχω κανει. πλεον καλυτερα να γραφεις για τα αρνητικα ωστε να προστατεψεις τους συναθλητες παρα για τα θετικα. τωρα οσο για τα βυζια δεν νομιζω να ηταν μονο αυτο. απλα δεν εδωσες την ευχαριστηση που περιμενε και για αυτο σου εριξε πορτα.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ναι αλλα του φιλου μας του στοιχησε ενα 50αρικο (ή 40 ??) η κατα τα λεγωμενα σου αδιαθεσια σου. ετσι δεν ειναι????κοιταξε αμα μου ζητανε κατι που δεν μπορω να το κανω- σορι αλλα δεν μπορω να το κανω και τελειωσε. Προσπαθω και εγω (και το διχνουν ολες οι καλες κριτικες για μενα), αλλα μια φορα( στο τοσο καιρο που δουλευω) εχει συμβει οτι δεν ημουν στα καλα μου.. αυτο παει να πει οτι και εγω ανθρωπος εμαι και οχι μηχανη.....
αυτο παει να πει οτι και εγω ανθρωπος εμαι και οχι μηχανη.....
ναι αλλα ηπαμε να προσεξει λιγο και αυτος τι κανει....κανεις δεν ειχε παραπονο και τωρα βρεθηκε αυτος που μου'βγαλε τη ψυχη και δεν εμεινε και ευχαριστημενος... συμβαινουν αυτα στη δουλεια μας ρε παιδι μου, και σε ολες τις δουλες ετσι ειναι... δεν ησουν εσυ στο δωματιο εκεινη την ωρα, δεν ξερεις τι εκανε για να κρινεις τωρα αν δεν εκανα κατι σωστα, και δεν θελω να πω τις λεπτομεριες, δεν χρειαζεται. Βγηκε μια ασχιμη κριτικη για μενα και τι εγινε? για πολλες κοπελες ολα γραφουνται και τα καλα και τα κακα, ο καθενας με την γνωμη του ειναι και ειναι πολυ σωστο.ναι αλλα του φιλου μας του στοιχησε ενα 50αρικο (ή 40 ??) η κατα τα λεγωμενα σου αδιαθεσια σου. ετσι δεν ειναι????
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μαγκες πολυ διασταση δινουμε στο θεμα!!!!
Δικιο εχουν και οι 2 μεριες!
Και οι κοπελες μπορει καποια στιγμη να κουραζονται ή να μην εχουν πολλα κεφια!Ανθρωπινο ειναι!Απο την αλλη ομως τα 50 ειναι 50 για τον καθενα απο μας!
Οποτε το σωστο θα ηταν οταν η κοπελα κουραστει να σταματησει τη βαρδια της και να μην δεχεται αλλους πελατες!
Δικιο εχουν και οι 2 μεριες!
Και οι κοπελες μπορει καποια στιγμη να κουραζονται ή να μην εχουν πολλα κεφια!Ανθρωπινο ειναι!Απο την αλλη ομως τα 50 ειναι 50 για τον καθενα απο μας!
Οποτε το σωστο θα ηταν οταν η κοπελα κουραστει να σταματησει τη βαρδια της και να μην δεχεται αλλους πελατες!
το'χω κανει 2-3 φορες αλλα και τοτε ηταν θυμομενοι....Οποτε το σωστο θα ηταν οταν η κοπελα κουραστει να σταματησει τη βαρδια της και να μην δεχεται αλλους πελατες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K