PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στις στελνω...καιτις αλλες 2 που περισσεψαν ας τις παρω εγω.
Στις στελνω...καιτις αλλες 2 που περισσεψαν ας τις παρω εγω.
Όταν λες Μαρινάκι εννοείς αυτόν που έπαιζε παλιά στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό? Τον Πέτρο Μαρινάκη ?Σαν το Μαρινακι δλδ!!!
Έχει δύο στούντιο εκεί. Και πάνω και κάτω. Στο κάτω τώρα δουλεύει η Μαρία η Θεσσαλονικιά.Γειά σας Στουντιάδες, μπορεί κι εγώ ο Μπουρδελιάρης να πάρω προσωρινή 'μεταγραφή' λόγω της Ρενατούλας μας.
Ερώτηση στο Κασσάνδρας 3 έχει ένα μαγαζί (το ισόγειο) ή πάνω από ένα μαγαζί στούντιο ?
Ρωτάω γιατί είδα πιο κάτω που λέει Κασσάνδρας 3 ισόγειο.
Επίσης Ρωτάω γιατί η Ρενάτα μας (από Μονής Προδρόμου 16 και αλλού) μου είπε οτι θα δουλεύει
στο Κασσάνδρας 3.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Έχει δύο στούντιο εκεί. Και πάνω και κάτω. Στο κάτω τώρα δουλεύει η Μαρία η Θεσσαλονικιά.
Υπάρχουν τηλέφωνα . Και το στούντιο το κάτω έχει και banner στο σάιτ
Όχι...όχι. Η Μαρία είναι ΤΩΡΑ στο κάτω. Τώρα είμαστε στην απογευματινή βάρδια. Είναι ήδη 18:30Ευχαριστώ Πουτανγαμών, εάν στην πρωινή βάρδια ήταν η Μαρία η Θεσσαλονικιά στο ισόγειο,
τότε μάλλον η Ρενάτα θα είναι στον πρώτο όροφο γιατί ήταν πρωινή σήμερα από όσο μου είπε.
Tου τα'παμε και πριν του nikolaki!!!Kαλες οι κριτικες που γραφεις nikolaki72
απλα γραψε και για κανενα αλλο μαγαζι και οχι μονο του ομιλου της Λελας Καραγιαννη γιατι στο τελος θα πουν οτι ειναι και δικα σου .
Ωραια νεα ειναι αυτα που μας λες Σκορπιε!!!
Καιρος ηταν να περασει και η ομορφη Ρενατα στα στουντιο!!!
Καλος ηρθες και εσυ στη στουντιακη παρεα μας!!!
Οκ!!!Θα το δουμε την Παρασκευη! ;)Αυτό που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα είναι εάν το μωράκι μας δουλεύει στο ισόγειο ή στον όροφο.
Μου είπε οτι Παρασκευή Σάββατο Κυριακή θα είναι απογευματινή 7μμ-4πμ, όποιος περάσει από εκεί
και την πετύχει ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους εάν είναι στο ισόγειο ή στον όροφο του
Κασσάνδρας 3.
Ρεπο!!! :-Με Κάρολαϊν από Συγγρού Τριγγέτα κλπ. τί γίνεται??
Με το Πειραιως193!Το στούντιο Κηφισού με ποιό άλλο ανήκει στον ίδιο όμιλο ?
Ρωτάω γιατί λογικά όλο και κάπου θα δουλεύει η Ντανιέλα αύριο.
Κρίμα!!! :-Ρεπο!!! :-