Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Για Μαιρα κανενα νεο?
αυτην εψαχνα αλλα τιποτα,σε κανενα της αλυσιδας δεν ηταν.ρωτησα στο κεφαλληνιας ποτε θα ειναι,δεν ειχαν ιδεα.εκει ως γνωστον δε λενε προγραμμα ουτε τηλεφωνο δινουνε

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Που είναι η Βαρβάραααααααααααααααααααααααααααααααα?????????

Πού είσαι ρε κοπελιά? Λέτε να τελείωσε το job? Να τα παράτησε και να πήγε να ράβει κουμπιά σε χρησιμοποιημένα σακάκια στη μαμά Ρωσία?

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ξερει κανεις την απογευματινη βαρδια καρεα 30?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αυτό που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα είναι εάν το μωράκι μας δουλεύει στο ισόγειο ή στον όροφο.
Μου είπε οτι Παρασκευή Σάββατο Κυριακή θα είναι απογευματινή 7μμ-4πμ, όποιος περάσει από εκεί
και την πετύχει ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους εάν είναι στο ισόγειο ή στον όροφο του
Κασσάνδρας 3.

Είδα την κριτική ενός συναγωνιστή που πήγε στο Κασσάνδρας 3, χθές κατά τις 5 το απόγευμα και
είπε οτι στον Όροφο 'είχε μια Ρενάτα αδύνατη...' <---ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.
Δουλεύει λοιπόν στο Κασσάνδρας 3 στον Όροφο και Πα/Σα/Κυ θα είναι απογευματινή 7μμ-4πμ

...χεχεχε

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τόσο καλή είναι αυτή η Βαρβάρα? Δεν την έχω τσεκάρει
Πάντως , τα στούντιο του ομίλου Λέλας έχουν υποπέσει σε πάρα πολλά φάουλ εσχάτως
1. Fake φωτογραφίες
2. Απομάκρυνση Λίντας
3. Αγενείς τσατσάδες
4. Άλλ'αντ'άλλων στα προγράμματα
5. Κάτι κριτικές πιο σικέ κι από τα μουσικά βραβεία ΠΟΠ ΚΟΡΝ
6. Εμφάνιση άλλης ιερόδουλου στην οποία έδωσαν το όνομα "Λίντα", (σκέψου για πόσο μπουρτζόβλαχους μας περνάνε)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τόσο καλή είναι αυτή η Βαρβάρα? Δεν την έχω τσεκάρει
Πάντως , τα στούντιο του ομίλου Λέλας έχουν υποπέσει σε πάρα πολλά φάουλ εσχάτως
1. Fake φωτογραφίες
2. Απομάκρυνση Λίντας
3. Αγενείς τσατσάδες
4. Άλλ'αντ'άλλων στα προγράμματα
5. Κάτι κριτικές πιο σικέ κι από τα μουσικά βραβεία ΠΟΠ ΚΟΡΝ
6. Εμφάνιση άλλης ιερόδουλου στην οποία έδωσαν το όνομα "Λίντα", (σκέψου για πόσο μπουρτζόβλαχους μας περνάνε)
Καλα αυτοι το εχουν παρακανει .
Γαμω τις κριτικες μιλαμε .
King_Alex
nikolaki72
dimitris35 
mounomagnitis
Και αμα θελεται σας γραφω και αλλους τοσους.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Συγγρου144 η Καρολαιν
Αριστοτελους6 πρωινη βαρδια ηταν η Λαουρα με την κωλαρα και τωρα ειναι η Τζουλια
Παιωνιου10...Λορι η ψηλη καστανομαλλα και η Χριστινα η τουμπανοκορμη
Κεφαλληνιας75...Ελενα η ξανθια ΜΟΥΝΑΡΑ!Αν ισχυουν τα λεγομενα της τσατσας Μαιρα τελος!
Βριλλησου55..Βερονικα πολυ αδυνατη μελαχρινη μετριοτητα
Βριλλησου57..Νατασσα με την πεταλουδα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο...

Κεφαλληνιας75...Ελενα η ξανθια ΜΟΥΝΑΡΑ!Αν ισχυουν τα λεγομενα της τσατσας Μαιρα τελος!
                                                                                  Γεια και παλι φιλε.Ποια τσατσα το ειπε?Μηπωs η βουλγαρα η Γιωργια?(την γραφω και με κεφαλαιο γαμα,πολυ τηs ειναι).Εκει μεσα ολο παραπληροφορηση ειναι επιτηδεs.Tα ιδια μου ελεγε και μενα για την  Ελενα,ενω ηξερε οτι δουλευε σαν cg για ενα διαστημα,που απουσιαζε απο το Κεφαλληνιαs.Αλλα οταν ξαναηρθε η ΕΛΕΝΑ,τοτε εμαθα την αληθεια και πολλα αλλα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
                                                                                   Γεια και παλι φιλε.Ποια τσατσα το ειπε?Μηπωs η βουλγαρα η Γιωργια?(την γραφω και με κεφαλαιο γαμα,πολυ τηs ειναι).Εκει μεσα ολο παραπληροφορηση ειναι επιτηδεs.Tα ιδια μου ελεγε και μενα για την  Ελενα,ενω ηξερε οτι δουλευε σαν cg για ενα διαστημα,που απουσιαζε απο το Κεφαλληνιαs.Αλλα οταν ξαναηρθε η ΕΛΕΝΑ,τοτε εμαθα την αληθεια και πολλα αλλα.
Ωπα!!!
Κανει και η μουναρα η Ελενα τετοια πραγματα :o
Καμια πληροφορια επι του θεματος εχουμε? :helpplea:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και οχι μονο αυτη ?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μου φαινεται οτι ζω μεσα στο σκοταδι!!! :headbang:
Ανοιξτε μου τα ματια λιγο φιλοι μου!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μην μου πεις ρε κουταλα οτι δεν εχεις ακουσει τιποτα για την φιλεναδα σου την Αγγελικη ?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πως αμε εχω ακουσει,να'ναι καλα ο φιλος LIO και καποιος αλλος αλλα Αγγελικη δεν εχω δει πουθενα! :(

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και οπως ειπαμε και οχι μονο .

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ισως να ειναι πολλες αλλα ειπα οτι δεν ξερω τιποτα!!!

Και οπως ειπαμε...καθε πληροφορια δεκτη!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
                                                                                   Γεια και παλι φιλε.Ποια τσατσα το ειπε?Μηπωs η βουλγαρα η Γιωργια?(την γραφω και με κεφαλαιο γαμα,πολυ τηs ειναι).Εκει μεσα ολο παραπληροφορηση ειναι επιτηδεs.
Η σχετικα νεαρη αδυνατη τσατσα μου το ειπε ενω μου το αλλαξε τρεις φορες!Στην αρχη μου ειπε θα ερθει προσεχως μετα οτι θα κανει λιγες βαρδιες και στο τελος μου πεταει το παραμυθι οτι δεν εκανε ραντεβου και την κοψανε!Τρεχα γυρευε!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ωπα!!!
Κανει και η μουναρα η Ελενα τετοια πραγματα :o
Καμια πληροφορια επι του θεματος εχουμε? :helpplea:
                                                                                  Την ειχαν στειλει για ενα διαστημα σαν cg,αλλα με τα λεγομενα τηs δεν αντεξε,γιατι ηταν ολη την ημερα απο το αυτοκινητο σε ξενοδοχειο και το αντιθετο και ηταν πολυ κουραστικο και χωρια το ποιον μπορουσε να συναντησει.Ενω στο studio ηταν πιο χαλαρα και εβγαζε πιο πολλα λεφτα.Αυτο το κοριτσι μου ελεγε ολα τηs τα προβληματα και μου ετρωγε τον χρονο μου.Λεs να το εκανε επιτηδεs?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom