spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μηπως θυμασαι προγραμματα?μεχρι της 8 ενα πετιτ γερμανακι ονοματι maya.
φρεσκο πραμα και καλο κορμι
Μηπως θυμασαι προγραμματα?μεχρι της 8 ενα πετιτ γερμανακι ονοματι maya.
φρεσκο πραμα και καλο κορμι
Μηπως θυμασαι προγραμματα?
Δεν πειραζει...το κωλουρι της ηθελα να μαθω αμα το δινει!Χαχαχα!!!ειμαι γερακος κ ξεχνω
ΟχιΞερει κανεις αν η ΝΙΚΗ που θα ειναι Αγ. μελετιου ειναι η γνωστη απο Ιακχου?? Ευχαριστω..
τη πρωτη η τη δευτερη(βραδυνη) βαρδια πετυχες στο κεφαλληνιας?Απογευματινο μινι σκαουτινγκ...
Πιπινου118 η Πενυ
Αριστομενους72..κλειστο!
Κεφαλληνιας75 Εμμανουελα και Κορινα
Αχαρνων106 Βικτωρια
Γυρω στις 8μιση εγινε η βολτα!Ηθελα να δειξω την Μάιρα σε εναν φιλο αλλα ατυχησα!Και στο Παιωνιου που πηρα τηλ ειχαν μια Ναταλι και καποια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα!τη πρωτη η τη δευτερη(βραδυνη) βαρδια πετυχες στο κεφαλληνιας?
σε ποιο μαγαζι τραγουδαει αυτη η μαραια ρε παιδια?
αρα βραδυνη βαρδια.δεν ηξερα οτι δινουνε τηλ στο παιωνιου,παλια δε δινανε με τιποτα που ειχα ζητησει.ναταλι ναταλι...χχμμ...καμια καινουρια, η βαφτισια εχουμε παλλι? thanks αρχηγε ;)Γυρω στις 8μιση εγινε η βολτα!Ηθελα να δειξω την Μάιρα σε εναν φιλο αλλα ατυχησα!Και στο Παιωνιου που πηρα τηλ ειχαν μια Ναταλι και καποια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα!
Μελαχρινη καινουργια μου ειπαν απο το τηλ!ναταλι ναταλι...χχμμ...καμια καινουρια, η βαφτισια εχουμε παλλι? thanks αρχηγε ;)
Ναι φιλε...οπως εχουν πει αρκετοι αλλα κ οπως εχω διαπιστωσει κ γω.Παντως στο θεμα ειναι καλη οταν εχει ορεξη.ρε παιδιά μια ερώτηση sos! H αφροδίτη που είναι και στην ιπποκράτους 144 είναι τραβέλι???
Ναι φιλε...οπως εχουν πει αρκετοι αλλα κ οπως εχω διαπιστωσει κ γω.Παντως στο θεμα ειναι καλη οταν εχει ορεξη.
και κάνει και καλόκρεβάτι ο καργιόλης
Ανανέωση βαρδιών στο www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
Παλι την "κοπανησε" η Αντζελα που ηταν να δουλεψει Κυριακη πρωι ?