Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:thumbsup:Το μυαλό της και μια λίρα!!!,στο Ελλαδιστάν της αρπαχτής που δουλεύει.
Τι πάει να πει "έχουν μοιωθεί οι χρόνοι".Καλόμαθαν από την παθητική αποδοχή των πελατών που οι περισσότεροι βγάζουν τον σκασμό και επιβάλλουν τα χρονοδιαγράμματά τους.
Τουλάχιστον όσον αφορά εμάς,

[size=10pt][size=10pt][/size][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΖΙΚΗ ΠΙΕΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ-ΕΜΠΑΡΓΟ-ΞΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE[/size][/size][/size][/size]

Ξέρουμε να τα δώσουμε αλλού φθηνότερα και να τα κάνουν ΟΛΑ!!!

Υ.Γ. Το Studio Πιπίνου έχει παράδοση στις ξεπέτες 5-10 λεπτών.Ένα ακόμα δείγμα:Γκαλίνα πριν από 1,5-2 χρόνια,να επιδιώκει πεντάλεπτες ξεπέτες και η γριά νευρωτική τσατσά κα Άννα να τη ρωτάει με ύφος επόπτη:"Γιατί άργησες;".Στον αντίποδα μη μου πει κανένας για την Τσέχα Άννα.
                                                                                  Σωστοs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σε οτι εχεις πει συμφωνω!!!Πολυ ΔΟΝΤΙ η Αννα σε σημειο πονου!Και δεν ηταν και καμια πρωταρα!!! :2funny:
Οπως ομως ειπα και πριν τα ιδια εκανε και στο Αλκαμενους!!!
                                                                                  Πολυ σωστοs, οπωs παντα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
                                                                                   Ευχαριστω πολυ
Να'σε καλα φιλε LIO αλλα τονιζω και παλι οτι δεν ειμαι και σιγουρος αν ηταν αυτη!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σε οτι εχεις πει συμφωνω!!!Πολυ ΔΟΝΤΙ η Αννα σε σημειο πονου!Και δεν ηταν και καμια πρωταρα!!! :2funny:
Οπως ομως ειπα και πριν τα ιδια εκανε και στο Αλκαμενους!!!
Και εγώ στην πρώτη μου κριτική για την Άννα είχα γράψει ότι κάπως βάζει δόντι. Αλλά παιδιά, τέτοιο PSE σπάνια συναντάς σε ιερόδουλη . Τόσο άγρια και καβλιάρα που την φοβόμουνα , μα την Παναγία!
Άλλη μια γλυκιά ανάμνηση!!!!!
Εννοείται όποιος μάθει κάτι ή την δει πουθενά με ειδοποιεί

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο σηκωνει μεγααααααααααααααααλη συζητηση!!!! :2funny:
Δεν το παιζω γνωστης αλλα το με ποιον και το γιατι ειναι μια τετοια κοπελα με καποιον μονο αυτη το ξερει!
Και ποτε δεν τις συγκρινουμε σε τετοια θεματα με τις κοινες κοπελες!

Υ.Γ. Τι με εχει πιασει σημερα!!! :S
                                                                                  Και παλι μπραβο.παντα αναλυση σε βαθοs.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μινι πρωινη βολτουλα σημερα με τον συναγωνιστη PIATSA και παλι σε λιγοστα οικηματα!!!

Πρωτη σταση Πιπινου 118 να δω και εγω την περιβοητη Πενυ η οποια ζηταει 300ευρω για μια ωρα!!! >:(
Παιδια με το που την ειδα στο σαλονι παραλιγο να της τα δωσω τα 300!!! :fuck1:
Τι πιπινι ειναι αυτο!!!Βγηκε στο σαλονι με ενα χαριτωμενο περπατημα ολο καυλα και να κουναει το τελειο κωλαρακι της που ειναι για  :kissass: και πολλα αλλα βεβαια τα οποια προσφερει!!Πραγματικα κολλησαν τα ματια μου πανω της!!!Ωραιο προσωπακι το οποιο φαιρνει σε μεγαλο βαθμο την Ναταλι λες και ειναι η μικρη της αδερφη!
Αυτα για την οψη της και παρακαλειτε οποιος την εχει τιμησει να δωσει info!!!
Εγω παντως δεν περασα μιας και μου ειχε κατσει στο λαιμο η αλλαζονικη συμπεριφορα της απο τα προηγουμενα που ειπαμε!!!
Βεβαια θα μου πειτε τωρα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο!Απλα μαλλον πηγα προκατειλημμενος!Θα δουμε την επομενη φορα!
Διπλα στο Αριστομενους μια ξανθια γλυκια Νινα οπου βγαζει κατι το gfe!Δυστυχως για εμενα δεν εκανε διοτι δεν τα πολυγουσταρω αυτα!Για οσους ομως ψαχνουν κατι τετοιο πιστευω οτι θα την βρουν μαζι της!
Επομενη σταση Θησεως 35!Καρμεν!Δεν την ειδα εγω αλλα την ανεφερε προηγουμενως ο piatsas!
Και κλεινουμε με το Φραντζη 47 και ΠΑΟΛΑ!!! :rockon:
Τα λογια και οι σχολιασμοι δεν χωρανε εδω!!!Το ξερετε ολοι και συμφωνειτε κιολας!!!

Αυτα για το πρωι οπου δυστυχως το κεντρο ηταν κλειστο και μας εκανε τη βολτα μαρτυριο,εξου και τα λιγοστα μαγαζια τα οποια επισκεφτηκαμε!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
ισως παω απο κεφαλληνιας σημερα που εχω καιρο να περασω...εβαλες φωτιες με τη προχτεσινη σου ενημερωση παλλι :tooth: :happy:
Χτες Πέμπτη πρωί Κεφαλληνίας είχε δύο:Την γνωστή Έλενα και μια Κορίνα αν θυμάμαι καλά.Η Κορίνα ήταν ωραία μελαχροινή και πρόθυμη στην κουβέντα.Κάνει ελεύθερο στοματικό με 80 ευρώ.
Έχει κανείς εμπειρία μαζί της να μου πει;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
χτες βραδυ επισης...θησεως 35 καλλιθεα ηταν η καρμεν.το πολυ 25 χρονων,απο βουλγαρια, μελαχροινη καπου 1.70,μαυρα μακρυα μαλλια,ωραιο σωμα,τσιγγανακι,μεγαλο ταττου χαρακτηριστικοτατο κοκκινωπο νομιζω καπου κοντα στο στομαχι + καποια μικρα στη πισω οψη...πολυ ωραιο πατουρι! ειχε δουλεψει στο φ134 υπογειο και στο αντελοσπιτο αλλα ηταν εντελως κομοδινο τοτε,σχεδον απαραδεκτη. αφου εγιναν 3 test drive μπορω πλεον να πω πως αλλαξε,μεγαλη βελτιωση!! ευγενικη,γλυκια,αισθησιακη, με καλο service μεσα.

;) ...τεσταρίστηκε η Κάρμεν όταν δούλευε στο Φωκαίας 25Β/ισόγειο
Πριν πάει Καλλιθέα, δούλευε στο Φυλής 86 ισόγειο

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Βερολινου 13 :rockon:
Τρομερο μωρο εν ονοματι Ολυμπιακος καθησε 40λεπτα στο δωματιο μου εκανε ολες τις στασεις αν και τσινισε λιγο στο πισωκολλητο!!Φοβερη πιπα κατα τα αλλα προτεινεται ανεπιφυλακτα  :s&m_1: :s&m_1:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Τρομερο μωρο εν ονοματι Ολυμπιακος καθησε 40λεπτα στο δωματιο μου εκανε ολες τις στασεις αν και τσινισε λιγο στο πισωκολλητο!!Φοβερη πιπα κατα τα αλλα προτεινεται ανεπιφυλακτα  :s&m_1: :s&m_1:
Σορρυ για το σπαμαρισμα αλλα δεν αντεξα  :grin:
Πενυ λοιπον απο Πιπινου118 πολυ σεξυ Αλβανακι με φοβερο πατουρι η οποια αν ειναι και καλη μεσα θα παει καλα!
Νινα απο Αριστομενους72 συμπαθητικη ξανθουλα η οποια φαινεται πως θα ειναι καλη μεσα για τους φαν του gfe!

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή σκέφτομαι να επισκεφθώ σύντομα τις επόμενες μέρες..Σαμάνθα ή Ρομίνα μου προτείνετε?(studio 55 και οι δυό).  Απο άποψη ηλικίας είναι και οι δύο γύρω στα 20?

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο λιγο...
:rockon: :2funny: :rockon: :grin:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πριν απο λιγο...
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Πριν απο λιγο...

Την Κυριακή που θα σου ξανάρθει όρεξη για σεξ, προτείνω μία Ρωσίδα Μοσχοβίτισα που είναι διαθέσιμη. Φιλική συμβουλή: Αν την καταφέρεις να σου κάτσει, άνοιξε την από πίσω, βάλε μόνο 1 πόντο να κάνει τη διαφορά και μετά στείλε την σπίτι της. :rockon: :s&m_1: :fuck2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom