Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καποιο πουλακι μου ειπε οτι Κυριακη βραδυ στο Βριλησσου 55 μπορει να εμφανιστει η Νατασσα με την πεταλουδα!
Οσοι πιστοι προσελθετε!!!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Καρέα 30 σε αναζήτηση της Μαρίνας αλλά για καλή μου τύχη μετά απο καιρό βράδυ έπεσα πανω στην Σάρα.Για άλλη μια φορά η κοπέλα ήτανε απίστευτη-καυλιάρα-μουνάρα..........Οσοι δεν την έχουνε δοκιμάσει κατα την ταπεινή μου γνώμη απλώς χάνουνε και σπαταλάνε τα λεφτά τους άδικα σε άλλες.Όποιος δεν έχει κάτι σίγουρο και πάει στα ψαχτά τότε πρέπει να επισκευτεί αυτή την καυλογκόμενα.Μαζί της ήτανε αλλες 2  μια ξανθιά με μακρυ μαλλί με βύζους σιλικονάτους βουλγάρα απ οτι μου είπε η σαρα και μια μελαχρινή τσέχα αγνώστων στοιχείων γιατί μόλις είδα την σαρα μπήκα χωρις να ρωτήσω για της υπόλοιπες.Η σαρα κυριακή και δευτέρα θα έχει ρεπό απ οτι μου είπε.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Η βουλγάρα είναι μάπα που την είδα.
Η Σάρα πάντα σταθερή αξία.

Επισκέπτης
H Κορινα φιλε LIO ειναι μελαχρινη, κανονικη στο υψος,με χαρακτηριστικη περιφερεια!!!
Ξαναπήγα Κεφαλληνίας χτες απόγεμα να δω τη ΜΑΙΡΑ που λέει ο nikospireas.Δεν ήταν εκεί.Ηταν πάλι η Κορίνα και στα προγράμματα η τσατσά δεν ανάφερε πρωκτικό.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καποιο πουλακι μου ειπε οτι Κυριακη βραδυ στο Βριλησσου 55 μπορει να εμφανιστει η Νατασσα με την πεταλουδα!
Οσοι πιστοι προσελθετε!!!
:new_shocked: :new_shocked:
Αν εχασε τα κιλα που εχει παρει τον τελευταιο καιρο με το καλο να εμφανιστει!Αν οχι δεν πιστευω οτι μπορει να σταθει σε στουντιο οπως παλια!Εκτος αν το πουλακι μπερδευτηκε κι εννοουσε το Νατασσακι απο το Φυλης69ισογειο που εφυγε για σιλικονη κι εχει χαθει απο τοτε :think:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
:new_shocked: :new_shocked:
Αν εχασε τα κιλα που εχει παρει τον τελευταιο καιρο με το καλο να εμφανιστει!Αν οχι δεν πιστευω οτι μπορει να σταθει σε στουντιο οπως παλια!Εκτος αν το πουλακι μπερδευτηκε κι εννοουσε το Νατασσακι απο το Φυλης69ισογειο που εφυγε για σιλικονη κι εχει χαθει απο τοτε :think:
Υπομονή... ειδωμεν...  ;) ;) ;)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Στη Βουρβαχη τελικα ποσα στουντιο υπαρχουν ρε παιδες ?  :think:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ναι σωστα, ευχαριστω  spoon

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τώρα:

Βριλησσού 36: Η Κίκη !!!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αριστομένους 72: Η ξανθιά Νίνα (?)!!!!!!   :knockinb: :knockinb:

Αχαρνών 85: Η εντυπωσιακή Χριστίνα !!!!!!  :o :o :o :o

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ποιά είναι αυτη η κική ξέρει κανείς τι παίζει?
Η Κίκη είναι κοκκινομάλλα και δηλώνει εκ Γερμανίας... δεν μπορώ να προσδιορίσω ηλικία. Δουλεύει επίσης και στο Ηλία Ηλιού 82.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Κίκη είναι κοκκινομάλλα και δηλώνει εκ Γερμανίας... δεν μπορώ να προσδιορίσω ηλικία. Δουλεύει επίσης και στο Ηλία Ηλιού 85.
Μονο ηλικια δεν μπορεις να προσδιορισεις? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom