Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
στην κριτικη στο Βουρβαχη λεει "H Nikki είναι ξανθιά, πρέπει να είναι 28-30 χρονών" στο Ιακχου λενε για milf.. τι να ισχυει απο τα δυο..
Αυτο οντως ειναι ενα αλυτο μυστηριο  :tits:
Ας πουμε οτι ειναι 28-38 κι ειμαστε μεσα!!

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχ  :cheesy:   :cheesy:   :cheesy:  :cheesy: γραψατε για αλλη φορα!!!!!!!!!!  

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
H Νίκη στη Βούρβαχη είναι η ίδια με αυτή στην Ιάκχου. Ξανθιά Ουγγαρέζα μιλφ με πολλά προσόντα. :boobies:

Εγώ πάντως έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος όσες φορές έχω πάει. Μπορεί να μην έχει το πάθος και το νάζι της Πάολας π.χ. αλλά δεν είναι και κάνα έπιπλο τύπου Αλέξιας.

Απ'όσο την έχω ψυχολογήσει, εφόσον της φερθείς καλά τότε θα σε φροντίσει αναλόγως κι'εκείνη. Μου το έχει πει και η ίδια άλλωστε ότι ξενερώνει άσχημα με κάτι μαλάκες που της πηγαίνουν άπλυτοι και θεοβρώμικοι. 

Αυτη που ειναι στο Αγιου Μελετιου ιδια ειναι ?

Απο περιγραφες αυτο συμπεραινω, γιατι και εκει ειναι ξανθο milf

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.513
Πόντοι
506
Βριλησσου 57 Μπρεντα-Εμιλυ-Αγαπη :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Της Γκαλινας ηταν λιγο το στυλ της τετοιο!!!Δλδ να σε καυλωσει πολυ ωστε να τελειωνεις γρηγορα!!!Τουλαχιστον εμενα αυτην την εντυπωση μου ειχε δωσει!
Τωρα για την Αννα την Τσεχα τι να πουμε?Ειχε πολυ δουλεια στο Πιπινου,αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε αλλα προσωπικα δεν μου ελεγε τιποτα διοτι τα ιδια εκανε και πριν στο Αλκαμενους με τα μισα λεφτα!
Σκόπιμο στυλ όπως λες για ξεπέτα.Οσο για την πολυδιαφημισμένη Αννα με γλύψιμο σε όλο το σώμα και ελεύθερο στοματικό στα 50 ευρώ,εμένα δεν μου έκανε.Εβαλε και την καπότα λανθασμένα,μου την είπε και για τον χρόνο με μια ακατάσχετη λογοδιάρροια στα 7-8 λεπτά.
Ο πούτσος μου και τ΄αρχίδια μου δεινοπάθησαν από τον πόνο.Εφυγα απο το studio και τά'νιωθα μουδιασμένα όλα.Της έλεγα να μην βάζει δόντια στην πίπα και στο ρούφηγμα @@,τίποτα αυτή,το χαβά της.Στα γεράματα θα μάθαινε να κάνει πίπα;;;

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Κοίτα μην το βλέπεις έτσι... (αν και η συγκεκριμένη είναι λίγο περιορισμένης ευθύνης  ;) )
Δηλαδή ποιόν να είχε για γκόμενο η Ντανιέλα ? Τον πρίγκηπα Χάρι της Αγγλίας ? Όχι βέβαια.... Και πολύς της είναι...  :s&m_1: :tooth:
εννοουσα παιδες οτι συνηθως εχουνε κατι ψευτομαγγες αγαπητικους που το παιζουνε μουρες,αντρες κλπ,ενω δε μετρανε σαν αρσενικα καθολου,ολο φουμαρα ειναι...και καθονται με αυτους τους τυπους ,τρωνε χοντρο ξυλο και τους τρωνε και τα φραγγα ;) δε λεω για ολες,αλλα νομιζω οι πιο πολλες ετσι ειναι.εκτος του τι εχω ακουσει απο αλλους...εχω δει και αρκετες φορες με τα ματια μου,εχω δηλαδη μερικεσ προσωπικες εμπειριες.σιγουρα σηκωνει μεγαλη κουβεντα το θεμα, ανηκει σε αλλο ποστ και σορρυ για το οφ τοπικ

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χτες βραδυ επισης...θησεως 35 καλλιθεα ηταν η καρμεν.το πολυ 25 χρονων,απο βουλγαρια, μελαχροινη καπου 1.70,μαυρα μακρυα μαλλια,ωραιο σωμα,τσιγγανακι,μεγαλο ταττου χαρακτηριστικοτατο κοκκινωπο νομιζω καπου κοντα στο στομαχι + καποια μικρα στη πισω οψη...πολυ ωραιο πατουρι! ειχε δουλεψει στο φ134 υπογειο και στο αντελοσπιτο αλλα ηταν εντελως κομοδινο τοτε,σχεδον απαραδεκτη. αφου εγιναν 3 test drive μπορω πλεον να πω πως αλλαξε,μεγαλη βελτιωση!! ευγενικη,γλυκια,αισθησιακη, με καλο service μεσα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
χτες βραδυ επισης...θησεως 35 καλλιθεα ηταν η καρμεν.το πολυ 25 χρονων,απο βουλγαρια, μελαχροινη καπου 1.70,μαυρα μακρυα μαλλια,ωραιο σωμα,τσιγγανακι,μεγαλο ταττου χαρακτηριστικοτατο κοκκινωπο νομιζω καπου κοντα στο στομαχι + καποια μικρα στη πισω οψη...πολυ ωραιο πατουρι! ειχε δουλεψει στο φ134 υπογειο και στο αντελοσπιτο αλλα ηταν εντελως κομοδινο τοτε,σχεδον απαραδεκτη. αφου εγιναν 3 test drive μπορω πλεον να πω πως αλλαξε,μεγαλη βελτιωση!! ευγενικη,γλυκια,αισθησιακη, με καλο service μεσα.
Mηπως μπορεις να μας πεις πώς στεκεται "βυζικώς" η κοπελα;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Nick_F

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς ποιες κοπέλες θα είναι σήμερα στη Δροσοπούλου 97 ????

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Την οποια μαλλον ξεχασανε απο χθες γι αυτο ηταν παλι σημερα πρωινη βαρδια!
:2funny: :2funny: :2funny:

θα ειναι λεει πεμπτες-κυριακες βραδυνη και παρασκευες-σαββατα πρωινη :) το απογευμα ποια να εχουνε αραγε μη τραβηχτουμε τζαμπα? :think:
ισως παω απο κεφαλληνιας σημερα που εχω καιρο να περασω...εβαλες φωτιες με τη προχτεσινη σου ενημερωση παλλι :tooth: :happy:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βριλλησου60 μεχρι τις 01.00 θα ειναι η Αμαντα γνωστη απο Φυλης86 το πανω!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ την είδες , εμάς ρωτάς ? Έπρεπε να τη ρωτήσεις  :2funny:
                                                                                  Εσαs ρωταω  ,γιατι πρωτον μπορει να την εχετε πετυχει καπου και δευτερον δεν ηταν μονη τηs,αλλιωs θα την ρωτουσα γιατι τα πηγαιναμε καλα.Ηθελε πρωτα κανενα 5αντελπτο μασαζ στην μεση γιατι ειχε ξεπατωθει και για δωρο μου εκανε cim χωριs χρεωση.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αν θυμαμαι καλα την Ντανιελα την ειχα πετυχει στο Θησεως 79 πριν κανα μηνα περιπου!!!Λιγο πριν κλεισει!
                                                                                  Ευχαριστω πολυ

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σκόπιμο στυλ όπως λες για ξεπέτα.Οσο για την πολυδιαφημισμένη Αννα με γλύψιμο σε όλο το σώμα και ελεύθερο στοματικό στα 50 ευρώ,εμένα δεν μου έκανε.Εβαλε και την καπότα λανθασμένα,μου την είπε και για τον χρόνο με μια ακατάσχετη λογοδιάρροια στα 7-8 λεπτά.
Ο πούτσος μου και τ΄αρχίδια μου δεινοπάθησαν από τον πόνο.Εφυγα απο το studio και τά'νιωθα μουδιασμένα όλα.Της έλεγα να μην βάζει δόντια στην πίπα και στο ρούφηγμα @@,τίποτα αυτή,το χαβά της.Στα γεράματα θα μάθαινε να κάνει πίπα;;;
Σε οτι εχεις πει συμφωνω!!!Πολυ ΔΟΝΤΙ η Αννα σε σημειο πονου!Και δεν ηταν και καμια πρωταρα!!! :2funny:
Οπως ομως ειπα και πριν τα ιδια εκανε και στο Αλκαμενους!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom