spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γιατι φιλε μου τι επαθες?ΥΓ : Φίλοι μου με βοηθάτε να βρίσκω τα κέφια μου και σας ευχαριστώ γι αυτό !
Γιατι φιλε μου τι επαθες?ΥΓ : Φίλοι μου με βοηθάτε να βρίσκω τα κέφια μου και σας ευχαριστώ γι αυτό !
Δε χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά, το χιούμορ είναι το αλατοπίπερο !
χιούμορ και στούντιο!!!!! μας κρατάνε ζωντανούς!!!!Τίποτα φίλε spoon, απλά όπως όλοι έχω τα πάνω και τα κάτω μου, αλλά κάτι προτάσεις σαν αυτές του πιτσιρίκου πραγματικά μου φτιάχνουν τη διάθεση !
Δε χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά, το χιούμορ είναι το αλατοπίπερο !
ειπα να επισκευτω την ναντια στη συγγρου 144,εχοντας βεβαια υποψιν μου οτι στη φρατζη ηταν η παολα που τοσα εχω ακουσει και ποτε δεν την ειχα δοκιμασει ( )
κατεβαινοντας λοιπον μαντεψτε τι εγινε,μεσημεριατικα βρηκα θεση εξω απο το μαγαζακι,ε λεω ειναι γραφτο να συναντησω την περιβοητη παολα και ανεβηκα.
ομολογω οτι ειμαι πιο πολυ μασαζακιας αλλα ολα αυτα μεχρι σημερα!!
το κοριτσακι απλα τα σπαει,ειναι οτι γουσταρεις εσυ να ειναι!
λυπαμαι για τον καιρο που δεν την ηξερα και κατεθετα σε μερη και γυναικες ακυρα...
Υπολοχαγός Νατάσα ΕΣΣΟ ΤΡΑΒΕ144Καλησπέρα...αυτή η Αφροδίτη,ελληνίδα από ιπποκράτους 144 λέει τίποτα?έχω διαβάσει μόνο μια κριτική έχει κανείς άλλος άποψη?είναι μέχρι το πρωί σήμερα...ευχαριστώ!
Υπολοχαγός Νατάσα ΕΣΣΟ ΤΡΑΒΕ144
φοβερη ιδεα!Εγώ λέω να μπει η φωτογραφία της Πάολας σε όλα τα στούντιο, όπως σε όλα τα γραφεία του ΚΚΕ υπάρχουν αυτές του Μαρξ και του Λένιν.
Η Πάολα άλλωστε δεν είναι πια γυναίκα, είναι ιδέα.
Καταθεση 31/3 κατα τις 9 το βραδακι στο Brazil house με βαρδια την Jennifer. Καλο κομματι για οσους αρεσουν τα λατινακια και αρκετα καλη συμετοχη. Επισης πιο αργα κατα τις 12 ο δρομος με εβγαλε τερμα Θησεως και λεω δεν περναω στο εν λογω στουντιο να δω τι παιζει? Ηταν η Ναταλι, γνωστη milf και απο θαρυπου. Την εχω παρει παλιοτερα, τιποτα το φοβερο. Κανει και μια σταση στην πιπα που σε κλειδωνει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα!! Παντως αυτο το στουντιο πολυ milf βρε παιδακι μου.....
Η Πάολα είναι απόλυτα σεβαστή γι'αυτό που κάνει καλά.Ο θαυμασμός είναι το πρώτο στάδιο της αποβλάκωσης.Για να μην την ψωνίσει λοιπόν και ρίξει το επίπεδο υπηρεσιών της (λίγο δύσκολο βέβαια) αφήστε τα "ιδέα,θεά,βασίλισσα" γενικότερα για όλες τις καλές σκεπτόμενοι οτι η "ιδέα" έχει τιμολόγιο.Γιατί μετά θα γευόμαστε "μια ιδέα από γαμήσι".Επειδή οι ιδέες καταρρίπτονται αλλά η Πάολα μένει...Εγώ λέω να μπει η φωτογραφία της Πάολας σε όλα τα στούντιο, όπως σε όλα τα γραφεία του ΚΚΕ υπάρχουν αυτές του Μαρξ και του Λένιν.
Η Πάολα άλλωστε δεν είναι πια γυναίκα, είναι ιδέα.
Η σύγκριση μεταξύ Μαρξ και Πάολας μονο για γελια είναι!! Τι σχέση έχει ένας οικονομολόγος-φιλόσοφος με μια εκδιδόμενη;;; Ας κρατήσουμε καποιο μέτρο τελος πάντων!!!
Η σύγκριση μεταξύ Μαρξ και Πάολας μονο για γελια είναι!! Τι σχέση έχει ένας οικονομολόγος-φιλόσοφος με μια εκδιδόμενη;;; Ας κρατήσουμε καποιο μέτρο τελος πάντων!!!
Σιγά ρε μεγάλε μη σκίσεις κάνα καλσόν.
Φαντάσου να τη συνέκρινα με την Αλέκα δηλαδή. :S