Επισκέπτης
Μη μου πεις οτι η Πάολα έχει την ίδια επιρροή (ούτε εγώ βέβαια ουτε κανεις άλλος από μας)
Mὴν τὸ γελᾶτε... μὴν τὸ γελᾶτε... Ἐξ ἄλλου ἡ ἱστορία θὰ δεἰξῃ.
Μη μου πεις οτι η Πάολα έχει την ίδια επιρροή (ούτε εγώ βέβαια ουτε κανεις άλλος από μας)
Δεν το γελαμε καθολου!!!Mὴν τὸ γελᾶτε... μὴν τὸ γελᾶτε... Ἐξ ἄλλου ἡ ἱστορία θὰ δεἰξῃ.
Σωστα φιλε bakalh!Σωστὸς ὁ κ. Spoon. Ἐκτὸς τοῦ μοχθοῦντος κ. Farkeli, ὅλοι ἐπιδιδόμεθα εἰς ἀμπελοφιλοσοφίας...
Eιναι τωρα στο Συγγρου144!Καμια πληροφορια για Καρολάιν εχουμε για σημερα?
Ολα τα μαθαινεις εσυ γιατρε!Eιναι τωρα στο Συγγρου144!
θα πάμε να δούμε τη μουνάρα την καρολάιν? ε ντόκτορ ντίνο??
Tι πληροφορια περασε μια βολτα και αμα δεις κοσμο στις σκαλες θα καταλαβειςΣωστα φιλε bakalh!
Ας αλλαξουμε θεμα λοιπον...κανω την αρχη!
Ιπποκρατους 144:Χριστινα μεχρι τις 18.00!Μετα Σιλβια μεχρι τις 03.00!
Ισμηνης 2:Μονικα μεχρι τις 19.00Λια 19.00-04.00!
Τριγγετα 3:Μαντυ Μεχρι τις 18.00!Μετα Λιλυ μεχρι τις 03.00!
Συγγρου 144:Νορα 23.00-06.00!
Καμια πληροφορια για Καρολάιν εχουμε για σημερα?
Επισης ειδα και κριτικη(αψογη περιγραφη) για Σονια χτες!!!Αρα μαλλον το κοριτσι επεστρεψε αυτη την εβδομαδα!
Περασα χτες και νομιζα οτι εμπαινα σε ταχυδρομιο!!! :STι πληροφορια περασε μια βολτα και αμα δεις κοσμο στις σκαλες θα καταλαβεις
Θα ανηκει και αυτο σε λιγο σαν το αλλο που πηγαινουνε ολοι και κανεις δεν γραφει τιποτα και εγω πηγα και περασα αλλα τη να γραψω????Περασα χτες και νομιζα οτι εμπαινα σε ταχυδρομιο!!! :S
Κοσμακης εμπαινε....κοσμακης εβγαινε!!!!
Μια κριτικη ομως δεν ειδα απο κανεναν!
Θα ανηκει και αυτο σε λιγο σαν [size=20pt]το αλλο που πηγαινουνε ολοι και κανεις δεν γραφει τιποτα [/size] και εγω πηγα και περασα αλλα τη να γραψω????
Όντως... κοσμάκης χθες πολύς και καμια κριτική...!!! εξαντλημένοι θα είναι από το χθεσινό και δεν μπορούν να γράψουν...ή μοναχοφάϊδες!!!!Περασα χτες και νομιζα οτι εμπαινα σε ταχυδρομιο!!! :S
Κοσμακης εμπαινε....κοσμακης εβγαινε!!!!
Μια κριτικη ομως δεν ειδα απο κανεναν!
Κατα εμε ΑΔΕΡΦΕ spoon δεν ειναι κατι συγκλονιστηκοΠες το ψεματα!!!
Eιναι τωρα στο Συγγρου144!
ναι!!! ;)η καρολαίν που έχει αγγελία στο athens ladies?
αυτή που έλειπε?
Δεν διαφωνω μαζι σου ΦΙΛΕ forest!!!Κατα εμε ΑΔΕΡΦΕ spoon δεν ειναι κατι συγκλονιστηκο
εγω μεγαλο πηρα ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΔΟΚΑΡΙΔεν διαφωνω μαζι σου ΦΙΛΕ forest!!!
Απλα για την Καρολαιν εχω βγαλει το εξης συμπαιρασμα:ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!
Γι'αυτο και προειδοποιησα χτες για μεγαλα προγραμματα! ;)
Ειναι η Ολγα που δουλευε πριν καμποσα χρονια στο Βριλησσου 57!!!Βουλιαγμένης 68 : κάποια Όλγα , αγνώστων λοιπών στοιχείων