silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παντα αμμεσος και πληροφορημενος!
ευχαριστω
ευχαριστω
Kαι θα παθεις και μεγαλη ζημια στο δωματιο. πιστεψε με με το προγραμμα των 50 θα υπερκαλυφθεις.
δεν πρεπει να εχεις παρει ποοτε τα αστερια των στουντιο για να δεις τικανουν με τα 50€ αυτες και για αυτο το λες.
η μονικα μπορει να ειναι ομορφη αλλα οι υπηρεσιες της ειναι επιπεδου 20€.
δες τι κανει η σονια,παολα,λιντα,λουσυ,σαρα,μαρινα με 50-60€ και συγκρινε.
Να ξαναρωτήσω αν προκειται για την κλασσική Μόνικα της αλυσίδας, μικρούλα αδύνατη με μεγάλο στήθος ή αν πρόκειται για νέο παίκτη που πήρε τη φανέλα?Tην οποια ειδα για πρωτη φορα σημερα κι εχω να πω πως προκειται για κουκλακι!!Πολυ σεξυ κοριτσι καστανο με φοβερο κορμακι και σουπερ σεξυ βλεμμα!!
Στα υποψιν στανταρ!
Είναι η κλασικη μόνικα.Να ξαναρωτήσω αν προκειται για την κλασσική Μόνικα της αλυσίδας, μικρούλα αδύνατη με μεγάλο στήθος ή αν πρόκειται για νέο παίκτη που πήρε τη φανέλα?
ακριβώς οπως τα λες είναι φίλε.δεν πρεπει να εχεις παρει ποοτε τα αστερια των στουντιο για να δεις τικανουν με τα 50€ αυτες και για αυτο το λες.
μαλλον εχεις χαμηλες απαιτησεις
μάλλον η Μαργώ, αλλά μπορείς να πάρεις τηλ για σιγουρια! ;)ξερει κανεις πια κοπελα ειναι τωρα φραντζη 47
επισης ανανεωση βαρδιας προσωπικου σεκιουριτυ στην εταιρεια "rocka rola" ηρωων μεταναστων 6 πολυδροσο και ο σταματης αλλαξε τον δημητρη στην πυρασφαλεια της δεη κερατσινιου.Αυτα προς το παρον.
μαλλον της βγαζω τον καλο της εαυτο ;)δεν πρεπει να εχεις παρει ποοτε τα αστερια των στουντιο για να δεις τικανουν με τα 50€ αυτες και για αυτο το λες.
μαλλον εχεις χαμηλες απαιτησεις
παιδια και τις εχω παρει και δεν θα μπω στην διαδικασια να μιλησω για ποια το τιμαει το 50 αρικο. αυτη ειναι η αποψη μου για την δεσποινιδα και πιστευω οτι ο πιατσας θα περασει super απ οσο τον ξερω. τωρα το τι παπαριες μου λετε εσεις οι μπουρδελολογοι, μου ειναι παντελως αδιαφορο. περι ορεξεως αξυριστο μουνι. καληνυχτα σαςσωστά μιλάς.
δηλ Ηλιαννα-Λιλιανα απο Φυλης84πανω!Ειναι πολυ ομορφη κι ελπιζω να αλλαξε μυαλα τωρα που στουντιοαναβαθμιστηκε!Αν δεν...μαυρο με το που μπαινεις στην Ιερα Οδο!!καλισπερα μαγκιτεσ μηπωσ γνωριζει κανεισ για ενα μιλφοειδεσ με κωλαρα και βυζαρεσ εν ονοματι ελεανα΄στο κασανδρασ 3;
ρε τον παλιοπουστα τον κυρ Βασιλη...Περασμα πριν απο λιγο απο Καρεα30 ετσι για το χαζι αλλα ο Μαεστρος της Χωριστρας ειχε νευρακια κι εδωσε εντολη να μην δουμε οι παρευρισκομενοι την τριτη κοπελα που ηταν στο κουζινοδωματιο οποτε την βγαλαμε με την Μαρια την καθαριστρια που ξανθυνε το μαλλι μπας και..και την αλλη μελαχρινη μελαμψη μουναρα αγνωστου ονοματος!!