Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Σωστά! Γι' αυτό στο όνομα κοπέλα στην κριτική μπήκε Λίντα (2).Μιας και διαβασα κριτικη συναγωνιστη για την Λιντα στην Κωνσταντινουπολεως94 να ενημερωσω πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η γνωστη Λιντα αλλα η Συλβια απο Παρασιου36(πρωην Νινα απο Κεφαλληνιας) η οποια εργαζεται σαν ΛΙΝΤΑ πλεον..κι η οποια δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την Λιντα που ειναι στις φωτος του μπανερ ουτε βεβαια εχουν σχεση και οι υπηρεσιες τους!!
Σωστά! Γι' αυτό στο όνομα κοπέλα στην κριτική μπήκε Λίντα (2).
Τώρα το είδα και εγώ ! Να ενημερωθεί ο συναγωνιστής ότι για άλλη Λίντα μιλάμε!Μιας και διαβασα κριτικη συναγωνιστη για την Λιντα στην Κωνσταντινουπολεως94 να ενημερωσω πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η γνωστη Λιντα αλλα η Συλβια απο Παρασιου36(πρωην Νινα απο Κεφαλληνιας) η οποια εργαζεται σαν ΛΙΝΤΑ πλεον..κι η οποια δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την Λιντα που ειναι στις φωτος του μπανερ ουτε βεβαια εχουν σχεση και οι υπηρεσιες τους!!
το έχουμε διατυμπανήσει πως πρόκειται για άλλη "ιμιτασιον" Λίντα!!!!!Τώρα το είδα και εγώ ! Να ενημερωθεί ο συναγωνιστής ότι για άλλη Λίντα μιλάμε!
Καλή πορνο-ιδέα. ;)μηπως θα ηταν καλυτερα αντι για Λιντα 1,2,3 ......κ.ο.κ
θα ηταν να βαζουμε καλυτερα (Λιντα = πρώην Συλβια πρώην Νίνα)
κατι σαν ιστορικο......
Καλή πορνο-ιδέα. ;)
Το ωράριο έχει αλλάξει!!! Τώρα θα ειναι μεχρι τις 5:00!Μετα απο χθεσινο ποτακι στο Γκαζι και καθως εφευγα απο Κων/λεως για το σπιτι ειδα την ταμπελα του Κασσανδρας αναμενει, ηταν αργα ομως και δεν ειχα χρονο να γυρισω για τσεκαρισμα. Ξερει κανεις αν τελικα εχουν αλλαξει ωραριο και μενουν μεχρι αργα?
Το ωράριο έχει αλλάξει!!! Τώρα θα ειναι μεχρι τις 5:00!
και είναι πολύ καθαρό και περιποιημένο! και τα δύο! ;) ;) ;)Βαδιζει προς τις σωστες κινησεις το εν λογω στουντιακι... θα πανε μπροστα τα παιδια!!!
Οχι φιλε!!!δηλαδη δεν ειναι η λιντα η καυλα απο λελασ παλια;;
Ευχαριστουμε για την πληροφορια!!!
Εγω μαλακας ημουνα οταν της εδινα τα 50αρικα για εξτρα!!!
μηπως θα ηταν καλυτερα αντι για Λιντα 1,2,3 ......κ.ο.κ
θα ηταν να βαζουμε καλυτερα (Λιντα = πρώην Συλβια πρώην Νίνα)
κατι σαν ιστορικο......