Μηπως τα κανεις επαναληψη????Τωρα τα μαθαινω!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ναι που το καταλαβες!!!Μηπως τα κανεις επαναληψη????
Δεν τα πηγα καλα στις προηγουμενες εξετασεις και ειπα να ανοιξω τα βιβλια μου παλι!
Αλανι μου εσυ τις εξετασεις τις περασες οι καθηγητρια ηταν κομπλεξικηΝαι που το καταλαβες!!!
Δεν τα πηγα καλα στις προηγουμενες εξετασεις και ειπα να ανοιξω τα βιβλια μου παλι!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Nα ξαναδωσω λες ή θα με "κοψει" παλι!Αλανι μου εσυ τις εξετασεις τις περασες οι καθηγητρια ηταν κομπλεξικη
Ασε να διαβασω κανενα αλλο μαθημα!!!
Δεν ειναι τα τα βαζεις με τις καθηγητριες!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο φίλο έχει τύχει το εξής: η που..να με προφαση την ενημέρωσή του για το που θα την ξαναβρεί, να ζητά το κινητό του και όταν εκείνος δεν της το δίνει τελικά να δίνει αυτή το δικό της. Αν κάποιος συνάδελφος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας μας πει πως το χειρίστηκε, αν και νομίζω βέβαια πως δεν υπάρχει κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο φίλο έχει τύχει το εξής: η που..να με προφαση την ενημέρωσή του για το που θα την ξαναβρεί, να ζητά το κινητό του και όταν εκείνος δεν της το δίνει τελικά να δίνει αυτή το δικό της. Αν κάποιος συνάδελφος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας μας πει πως το χειρίστηκε, αν και νομίζω βέβαια πως δεν υπάρχει κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις....
Οσον αφορα το σκελος η ...τανα να ζητησει το κινητο πελατη στα 30 χρονια "καριερας" με ροζ κοριτσια, τετοιο πραγμα δεν εχω ξανακουσει.
Το πιο κοντινο που ξερω σε αναλογη περιπτωση ειναι η κοπελα να δινει τηλεφωνο του μαγαζιου.
Αλλη μια φορα μια κοπελλα που "αποχωρουσε" απο ενα μαγαζι μου εδωσε αυτη ενα τηλεφωνο της, για να μπορω να την βρω.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Επί του πιεστηρίου : Το στούντιο στη Βούρβαχη αύριο-μεθαύριο κλείνει για ανακαίνηση! Μεταφέρονται οι κοπέλες σε αυτό στην Κωνσταντινουπόλεως 61
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Εμένα μου είχε προτείνει έναν γκαϊφέ, συμφώνησα και μου έδωσε κινητούμπα.
εν έτει 2004 Καρέα 30.
όνομα δε θα δώσω όμως. Δε δουλεύει πια, δεν την εκθέτω μετά από δική της πρωτοβουλία.
εν έτει 2004 Καρέα 30.
όνομα δε θα δώσω όμως. Δε δουλεύει πια, δεν την εκθέτω μετά από δική της πρωτοβουλία.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εμένα μια μου είχε πει , "Πώς μπορώ να σε βρω για να σου λέω που θα θα δουλεύω , αφού σου αρέσει τόσο?" . Να ήταν ερώτηση για κινητό ? Ίσως . Η απάντηση που έδωσα ήταν , "Θα έρχομαι να ρωτάω την υπηρεσία εγώ, μη σ'απασχολεί ".Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο φίλο έχει τύχει το εξής: η που..να με προφαση την ενημέρωσή του για το που θα την ξαναβρεί, να ζητά το κινητό του και όταν εκείνος δεν της το δίνει τελικά να δίνει αυτή το δικό της. Αν κάποιος συνάδελφος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας μας πει πως το χειρίστηκε, αν και νομίζω βέβαια πως δεν υπάρχει κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις....
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δηλαδή όπως το εμότικον αυτό έτσι ?χαρακτηριστική πίπα με headbanging
Σήκωνε και το χέρι?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Γλαυκου118 ΠατραΡε πορνοσυνάδελφοι,ξέρει κανείς που έχει χαθεί το Χριστινάκι απ το τρίγωνο(Ισμήνης,Τριγ, Συγγ)? αυτή που γερμανίδα γαρ,με καρέ μαύρο μαλλί και χαρακτηριστική πίπα με headbanging
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ποπο, τί πορνολαγωνικό είσαι ρε Πιάτσα ... Πώς τα καταφέρνεις ? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σου δίνουν να μυρίσεις ένα προσωπικό αντικείμενο της εξαφανισμένης ιερόδουλης και σε ξαμολάνε...Γλαυκου118 Πατρα
Καλά ρε φίλε είσε άπαιχτος,μου είχε πει μια καριόλα τσατσά ότι τη στείλανε Πάτρα και δεν το πίστευα.Τις τελευταίες μέρες ψιλοκοίταγα στην ενημέρωση από Πάτρα ,αλλά δεν είδα να παίζει τέτοιο όνομα.Μπα λέω παραμύθι,τώρα εσύ δίνεις και διεύθυνση στην Πάτρα.Κοίτα να δεις κατάσταση.Ευχαριστώ πάντως.Και επειδή σε βρίσκω και ενημερωμένο,θα ήταν μαλακία να ρωτήσω μήπως ξέρεις και πόσο καιρό κρατάει η διαμονή εκεί και αν επιστρέφει Αθήνα ξανά?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σου δίνουν να μυρίσεις ένα προσωπικό αντικείμενο της εξαφανισμένης ιερόδουλης και σε ξαμολάνε...
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 7.775
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τωρα μεσημερακι ξερει κανεις τι παιζει το τριγωνο ισμηνης-τριγγετα-συγγρου?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K