Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
καλησπερες
ενα φοβερο μωρο μελαχροινο ονοματι παολα δουλευε μαζι με την χαρα στο στουντιο βριλησου 60.και τα 2 αυτα τεμαχια ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
μηπως ξερουμε που βρισκονται?τις ψαχνω μανοιωδως!!!
Ποσο παλια?
Μηπως εννοεις το 36?
Εκει δουλευανε και η Παολα-Σασα αλλα και η Ελληνιδα μιλφ Χαρα οπου πηγε μετα στο Κατεχακη 8!Νομιζω οτι ειναι και δικο της!Μετα χαθηκε!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
spoon εισαι σωστος το 36 εννοω μπερδευτηκα.
η χαρα σταματησε?
η παολα?
τρελα μωρα δεν συμφωνεις?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
spoon εισαι σωστος το 36 εννοω μπερδευτηκα.
η χαρα σταματησε?
η παολα?
τρελα μωρα δεν συμφωνεις?
Ναι,τρελα μωρα!!!
Δεν εχω ιδεα που μπορουν να ειναι τωρα!Μαλλον αδικα ψαχνομαστε!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
κριμα..

οι υπολοιποι δεν ξερετε τιποτα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
H Ρουσλανα που βλεπω στο Σ.Πατση ειναι η γνωστη απο Αχ.85? :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Οτι εχετε ευχαριστηση!!! :-

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Να ενημερωσω (αν δεν εχει ειπωθει) οτι Κωνσταντινουπολεος 94 καθε πρωι ειναι μια καινουρια κοπελα και οχι η Σονια οπως λεει το προγραμμα. Αννα ή Άνια νομιζω λεγεται, με καποια θετικα και καποια αρνητικα. Θα γραψω κριτικη αργοτερα, απλα μια ψιλοενημερωση εδω :
Αρνητικα :  Καθολου μα καθολου βυζι και λιγο περιεργη φατσα. Δεν την λες ασχημη αλλα ειναι καπως περιεργη.
Εγραψα πρωτα τα αρνητικα γιατι ειναι λιγα και ολα τα αλλα ειναι θετικα. Στα θετικα μπαινουν ο χαρακτηρας, η ευγενεια, η προθυμια για τα παντα (εναλλαγες στασεων και πρωτη φορα μου τυχε να δεχεται πρωκτικο σε οποιαδηποτε σταση), η εναλλαγη GFE με PSE, και η πιπα (με μπαλλες). Προσφερει ακαποτο και πρωκτικο, δεχεται τα παντα και καθεται πολυ ωρα στο δωματιο και για μπλα μπλα χωρις να βιαζεται πριν και μετα.
Ξαναλεω οτι απ οτι μου ειπε θα ειναι εκει καθε πρωι.  

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Να ενημερωσω (αν δεν εχει ειπωθει) οτι Κωνσταντινουπολεος 94 καθε πρωι ειναι μια καινουρια κοπελα και οχι η Σονια οπως λεει το προγραμμα. Αννα ή Άνια νομιζω λεγεται, με καποια θετικα και καποια αρνητικα. Θα γραψω κριτικη αργοτερα, απλα μια ψιλοενημερωση εδω :
Αρνητικα :  Καθολου μα καθολου βυζι και λιγο περιεργη φατσα. Δεν την λες ασχημη αλλα ειναι καπως περιεργη.
Εγραψα πρωτα τα αρνητικα γιατι ειναι λιγα και ολα τα αλλα ειναι θετικα. Στα θετικα μπαινουν ο χαρακτηρας, η ευγενεια, η προθυμια για τα παντα (εναλλαγες στασεων και πρωτη φορα μου τυχε να δεχεται πρωκτικο σε οποιαδηποτε σταση), η εναλλαγη GFE με PSE, και η πιπα (με μπαλλες). Προσφερει ακαποτο και πρωκτικο, δεχεται τα παντα και καθεται πολυ ωρα στο δωματιο και για μπλα μπλα χωρις να βιαζεται πριν και μετα.
Ξαναλεω οτι απ οτι μου ειπε θα ειναι εκει καθε πρωι.  
Κάποιος το είχε προβλέψει! ;) ;) ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ας μη βγαζουμε συμπερασματα!
Ας περιμενουμε καμια βδομαδουλα και βλεπουμε!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κυριακη 22/3 κατα τις 5 το απογευμα κατηφορισα προς Κασσανδρας 3. Στο επανω μια ξανθια ονοματι Καρινα. Καλουτσικο εκανε και πρωκτικο με 100. Στο κατω η γνωστη κα Λιτσα στην υποδοχη οπου μου παρουσιασε μια καινουρια κοπελα -ονομα δεν θυμαμαι- με μεγαλους βυζους οπου θολωσα και λεω δε γαμιεται θα μπω! Τι το ηθελα το γκομενακι ειχε μεν βυζαρες αλλα τελικα ηταν και αρκετα χοντρη οποτε αν και δεν ηταν χαλια στο κρεβατι ξενερωσα! Anyway καθως εφευγα αλλαζε η βαρδια στο πανω και καθως πηγαινα προς στο αυτοκινητο τσουπ νατο το γκομενακι. Την ειχα παρει παλιοτερα στο Κατεχακη 8 σαββατο βραδυνη βαρδια. Ειναι Ιταλιδα μελαχρινη με σωμα φωτια και παιδια ντυμενη ηταν τρομερα εκφυλο μωρο...!!! :rockon: Δεν θυμαμαι ονομα ας βοηθησει καποιος...  :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Κυριακη 22/3 κατα τις 5 το απογευμα κατηφορισα προς Κασσανδρας 3. Στο επανω μια ξανθια ονοματι Καρινα. Καλουτσικο εκανε και πρωκτικο με 100. Στο κατω η γνωστη κα Λιτσα στην υποδοχη οπου μου παρουσιασε μια καινουρια κοπελα -ονομα δεν θυμαμαι- με μεγαλους βυζους οπου θολωσα και λεω δε γαμιεται θα μπω! Τι το ηθελα το γκομενακι ειχε μεν βυζαρες αλλα τελικα ηταν και αρκετα χοντρη οποτε αν και δεν ηταν χαλια στο κρεβατι ξενερωσα! Anyway καθως εφευγα αλλαζε η βαρδια στο πανω και καθως πηγαινα προς στο αυτοκινητο τσουπ νατο το γκομενακι. Την ειχα παρει παλιοτερα στο Κατεχακη 8 σαββατο βραδυνη βαρδια. Ειναι Ιταλιδα μελαχρινη με σωμα φωτια και παιδια ντυμενη ηταν τρομερα εκφυλο μωρο...!!! :rockon: Δεν θυμαμαι ονομα ας βοηθησει καποιος...  :think:
Mια Καρλα δουλευε περυσι ως Ιταλιδα στο Κατεχακι 8!
Δεν την εχω παρει ομως οποτε δεν ξερω τι λεει!!!

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

φιλε την πατησα και εγω χθες με αυτην.Ειδα τις βυζαρες της και θολωσα...Απλο προγραμματακι-Ξεπετα!!!Η κ. Λιτσα που λες...παροτι μου πρηξε τα αρ...δια..για να μπω...με κουβεντες του στυλ..ολοι μου λενε τα καλυτερα..οταν βγηκα ήταν εξαφανισμενη!!!

Με τετοιες μαλακιες που κανουν, αν και τον τελυταιο καιρο πανε να αναβαθμιστουν..μαλλον θα χασουν!!!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε την πατησα και εγω χθες με αυτην.Ειδα τις βυζαρες της και θολωσα...Απλο προγραμματακι-Ξεπετα!!!Η κ. Λιτσα που λες...παροτι μου πρηξε τα αρ...δια..για να μπω...με κουβεντες του στυλ..ολοι μου λενε τα καλυτερα..οταν βγηκα ήταν εξαφανισμενη!!!

Με τετοιες μαλακιες που κανουν, αν και τον τελυταιο καιρο πανε να αναβαθμιστουν..μαλλον θα χασουν!!!

Τι να κανουμε εμεις που μας αρεσουν οι βυζαρες.... την παταμε ευκολα! Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδι μου, μη δουμε βυζια κατι παθαινουμε... :rockon:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι να κανουμε εμεις που μας αρεσουν οι βυζαρες.... την παταμε ευκολα! Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδι μου, μη δουμε βυζια κατι παθαινουμε... :rockon:

αλλοι με ναρκωτικά, αλλοι με χαρτια...ΕΜΕΙΣ με  :boobies: :boobies: :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom