- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.053
- Πόντοι
- 42.697
οκ ,τσεκαρε και Διδύμου...Aυριο το πρωι θα ξερω ;)
οκ ,τσεκαρε και Διδύμου...Aυριο το πρωι θα ξερω ;)
Το ντορινακι το έχω παρει 2-3 φόρες αλλα κατά την γνώμη μου έκτος απο το οτι ήτανε μια ώραία γκόμενα για μένα στο δώματιο δεν ήτανε και τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν λεω οτι πέρασα και άσχημα αλλα έχω συναντήσει πολύ πολύ καλύτερες.πωπωπω τελικα το Ντορινακι αφησε πολυ κοσμο πισω ξετρελαμενο μαζι της!
μου φαινεται πως ακομα και 2 χρονια μετα Pitsirikos1 θα απανταμε στην ιδια ερωτηση
αλλα τους δικαιολογω, ηταν δυνατο τεμαχιο!
συμφωνώ απόλυτα, εκ προσωπικής πείρας!Το ντορινακι το έχω παρει 2-3 φόρες αλλα κατά την γνώμη μου έκτος απο το οτι ήτανε μια ώραία γκόμενα για μένα στο δώματιο δεν ήτανε και τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν λεω οτι πέρασα και άσχημα αλλα έχω συναντήσει πολύ πολύ καλύτερες.
Δεν έχει!ρε μαγκες που θα βρουμε τηλ για Βριλησσου 60?
Περιστασιακα εχει δουλεψει και στο Αριστοτελους 6 η Κιμ!!!την έχω δει μόνο στο συγκεκριμένο... δεν την έχω πετύχει αλλού!!! περίεργο αυτό ...αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω επί του θέματος ας βοηθήσει...
Περιστασιακα εχει δουλεψει και στο Αριστοτελους 6 η Κιμ!!!
Οχι!!!ναι,αλλα ως μελαχροινη ετσι?
Οχι!!!
Παντα ξανθια!!!
Για ποια Κιμ λες!Που εχει δουλεψει?
κατάλαβα ποια λες!!! υπήρχε μία Κιμ μελαχρινή...αλλά εκτός από Αριστοτέλους δούλευε και αλλού...έχω κολλήσει τώρα και δεν μπορώ να θυμηθω...λεω για ενα πολυ ωραιο μελαχροινο μουνι με φοβερο κορμι,κοντο σχετικα μαλλακι(ψιλοκαρεδια)προ διετιας-τριετιας δουλευε αριστοτελους 6,αλλα ηταν ψιλομουφα μεσα.Πολυ ωραιο temachio ομως!
Δεν την ξερω δυστυχως!λεω για ενα πολυ ωραιο μελαχροινο μουνι με φοβερο κορμι,κοντο σχετικα μαλλακι(ψιλοκαρεδια)προ διετιας-τριετιας δουλευε αριστοτελους 6,αλλα ηταν ψιλομουφα μεσα.Πολυ ωραιο temachio ομως!