Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
πωπωπω τελικα το Ντορινακι αφησε πολυ κοσμο πισω ξετρελαμενο μαζι της! :grin:
μου φαινεται πως ακομα και 2 χρονια μετα Pitsirikos1 θα απανταμε στην ιδια ερωτηση  :headbang:
αλλα τους δικαιολογω, ηταν δυνατο τεμαχιο!
Το ντορινακι το έχω παρει 2-3 φόρες αλλα κατά την γνώμη μου έκτος απο το οτι ήτανε μια ώραία γκόμενα για μένα στο δώματιο δεν ήτανε και τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν λεω οτι πέρασα και άσχημα αλλα έχω συναντήσει πολύ πολύ καλύτερες.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Το ντορινακι το έχω παρει 2-3 φόρες αλλα κατά την γνώμη μου έκτος απο το οτι ήτανε μια ώραία γκόμενα για μένα στο δώματιο δεν ήτανε και τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν λεω οτι πέρασα και άσχημα αλλα έχω συναντήσει πολύ πολύ καλύτερες.
συμφωνώ απόλυτα, εκ προσωπικής πείρας!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
για τη Βίκυ που εργάζεται στον ίδιο "όμιλο" έχουμε κάποια πληροφορία;

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα Παιδιά,

οκ συμφωνώ οτι η Ντοριν ειναι πολύ όμορφη ή μαλλον ήταν πολύ όμορφη γιατι μας την έκανε για την βαυαρία.
θα σας καταθέσω και την δική μου εμπειρία με την ντοριν συνουσιαστικα στο ευαγές ίδρυμα της ιπποκράτους οκ η γκόμενα είναι μουνάρα εμφανισιακά είναι σαν να γαμάς τουρίστρια πρωτοκλασάτη στα Ελληνικά Νησιά το καλοκαίρι. Αλλά μόνο αυτο αλάνια. Στο δωμάτιο για μένα ήταν ένα όμορφο κομοδίνο πολύ τυπική και το βασικότερο της ξεπέτας. Άρα δεν με χαλάει και πολύ που έφυγε. Υπάρχουν κοπέλες στο χώρο της πορνοηδονής που σέβονται και τον πελάτη και τα 50 ευρώ που δίνει.
Αυτα μαγκόνια.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....γραφω εδω γιατι οταν παω στα στουντιο να κανω κριτικη μου λεει οτι πρεπει να ειμαι μελος (!!!!!!!!????????)....πηγα στο Αχαρνων 104  σημερα το απογευμα......πετυχα την Σλοβακα Βερονικα........μαγκες , αν την πετυχετε  , προσπεραστε.........."μην πιεζεις τα στηθη" , πιπα 7  δευτερα , αλλαγη στασης στα 17 sec......σε  ξεγελα  αρχικα  στο  χολ  η  εμφανιση(λεπτη , ξανθια , συμπαθητικη)........ο  χωρος  σχετικα  καλος , βεβαια υπαρχει φαναρι ακριβως εξω απο την πορτα , οποτε αν εχει κοκκινο σε  κοιτανε ολοι  οι οδηγοι  περιεργα να εισερχεσαι......

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες που θα βρουμε τηλ για Βριλησσου 60?

Επισκέπτης
καλησπέρα και από εμένα... συνέχεια καινούργιες κοπέλλες φέρνουν και υπάρχει τεράστιο μπέρδεμα...

Σουζάνα σε Bουλιαγμένης... τι εστί?
Pαφαέλα σε Φραντζή?

καμία κριτική... καμία περιγραφή... έχεις κανείς άποψη περί αυτών των κορασίδων?

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
την έχω δει μόνο στο συγκεκριμένο... δεν την έχω πετύχει αλλού!!! περίεργο αυτό  :think: :think: :think:...αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω επί του θέματος ας βοηθήσει...
Περιστασιακα εχει δουλεψει και στο Αριστοτελους 6 η Κιμ!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Γαματες στιγμες!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οχι!!!
Παντα ξανθια!!!
Για ποια Κιμ λες!Που εχει δουλεψει?

λεω για ενα πολυ ωραιο μελαχροινο μουνι με φοβερο κορμι,κοντο σχετικα μαλλακι(ψιλοκαρεδια)προ διετιας-τριετιας δουλευε αριστοτελους 6,αλλα ηταν ψιλομουφα μεσα.Πολυ ωραιο temachio ομως!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
λεω για ενα πολυ ωραιο μελαχροινο μουνι με φοβερο κορμι,κοντο σχετικα μαλλακι(ψιλοκαρεδια)προ διετιας-τριετιας δουλευε αριστοτελους 6,αλλα ηταν ψιλομουφα μεσα.Πολυ ωραιο temachio ομως!
κατάλαβα ποια λες!!! υπήρχε μία Κιμ μελαχρινή...αλλά εκτός από Αριστοτέλους δούλευε και αλλού...έχω κολλήσει τώρα και δεν μπορώ να θυμηθω... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Pε παίδες επίσης η Pαφαέλα στην Φραντζή την ξέρει κανείς?

:think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν την ξερω δυστυχως!
Δεν ειναι παντως η Κιμ που λεμε τωρα!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και κατι που θυμηθηκα τωρα.....η Κιμ δουλευει με αλλο ονομα στο Αριστοτελους!

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τιποτα για Συλβια από Βριλησσου 60? Παίζει να ειναι τρανσ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom