PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Eιναι τωρα στην Τριγγετα!καλημέρα παιδιά. ;έχει κανείς πληροφορίες γία μία lily στο τριγγέτα3 που εχει βάρδια τώρα??
Eιναι τωρα στην Τριγγετα!καλημέρα παιδιά. ;έχει κανείς πληροφορίες γία μία lily στο τριγγέτα3 που εχει βάρδια τώρα??
πέρα απο αυτό...την έχει επισκεφθεί κανείς????Eιναι τωρα στην Τριγγετα!
παιδια, γιρησε η Λανα, θα ειναι δευτερα και τριτη πρωι στη Βουρβαχη 19!
καλησπερα παιδε γνωριζει κανεισ αν δουλευει βραδυ η κιμ η κωλαρα στο βριλησου 46;
κανονικά ήταν να δουλέψει σήμερα...αλλά όπως πληροφορήθηκα από το κατάστημα δεν θα είναι ...τετάρτη ή πέμπτη θα την βρεις στο 46! ;)καλησπερα παιδε γνωριζει κανεισ αν δουλευει βραδυ η κιμ η κωλαρα στο βριλησου 46;
πρόκειται για μια ξανθιά τσέχα, αδύνατη με απίστευτο κωλαράκι και τρελό σεξ απίλ!!!!μιλαμε για την μελαχροινη κιμ απο αριστοτελους παντειο?
πρόκειται για μια ξανθιά τσέχα, αδύνατη με απίστευτο κωλαράκι και τρελό σεξ απίλ!!!!
την έχω δει μόνο στο συγκεκριμένο... δεν την έχω πετύχει αλλού!!! περίεργο αυτό ...αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω επί του θέματος ας βοηθήσει...η οποια εργαζεται μονο σε αυτο το στουδιο?
ξερουμε που ειναι η ντοριν?μαστιγιο ετοιμασου σου ρχομααιιιιιιιι!
Αν ανατρέξεις μία ή δύο σελίδες πιο πίσω θα έβλεπες την απάντηση φίλε μου στο ερώτημά σου...ξερουμε που ειναι η ντοριν?
και να φανταστείς δεν πρόλαβα...εγώ ζω με το παράπονο "γιατί"?πωπωπω τελικα το Ντορινακι αφησε πολυ κοσμο πισω ξετρελαμενο μαζι της!
μου φαινεται πως ακομα και 2 χρονια μετα Pitsirikos1 θα απανταμε στην ιδια ερωτηση
αλλα τους δικαιολογω, ηταν δυνατο τεμαχιο!
ξέρουμε που μπορούμε να την βρούμε αυτή την ώρα? Την Ναντια εννοώ...Nα ναι καλα το Ντορινακι να το θυμομαστε!!Ευτυχως φερανε την Ναντια που ειναι δυνατη αντικαταστατρια
Nα ναι καλα το Ντορινακι να το θυμομαστε!!Ευτυχως φερανε την Ναντια που ειναι δυνατη αντικαταστατρια
Aυριο το πρωι θα ξερω ;)PIATSAS έχεις pm...για τσέκαρε....