silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν ξερω τι λετε αλλα μολις ειδα στις Κυριες των Αθηνων νεο Πολωνικο τεμαχιο που φαινεται μια χαρουλα!!
συμφωνω (οπτικα τουλαχιστον)
Δεν ξερω τι λετε αλλα μολις ειδα στις Κυριες των Αθηνων νεο Πολωνικο τεμαχιο που φαινεται μια χαρουλα!!
Μαρλιν!όνομα αυτής ?
Γεια σου Πουτανγαμων.Ξερεις που παιζει η Λιντα?Ευχαριστωόνομα αυτής ?
H μελαχρινη η αλλη ηταν μια προστυχη με μαυρισμα για χυσιμο στο σωμα?χθες βραδυ πεασα μια βολτα απο καρεα 30 με σκοπο να παρω την σαρα.
εκει ηταν το γνωστο πλεον θεομουνο μαρινα και αλλη μια καλη μελαχροινη.
ρωτησα τον μπιλη και μου ειπε οτι η σαρα το εκοψε πλεον το σπορ,φινιτο,τελος οριστικο.
ελπιζω να μην βγει αληθινος.
ηταν οντως ελαφρως μαυρισμενηH μελαχρινη η αλλη ηταν μια προστυχη με μαυρισμα για χυσιμο στο σωμα?
Την εχει παρει κανεις?
ΥΓ.Αν δεν κανω λαθος μιλας για μετα τις 12.00?
Οκ!Τhanks!!!ηταν οντως ελαφρως μαυρισμενη
ναι μετα τις 12
Ἡ πολυτονικὴ γραμματοσειρὰ λειτουργεῖ ἀπροβλημάτιστα καὶ μὲ Safari τὸν ὁποῖο χρησιμοποιῶ, ἀγλάισμα τῶν παντοπωλῶν καὶ μέγα ἐξερευνητὰ τῶν οἰκίσκων!Ἐγκαταστήσατε Mozilla Firefox διὰ νὰ ἡσυχάσητε.
Ἡ πολυτονικὴ γραμματοσειρὰ λειτουργεῖ ἀπροβλημάτιστα καὶ μὲ Safari τὸν ὁποῖο χρησιμοποιῶ, ἀγλάισμα τῶν παντοπωλῶν καὶ μέγα ἐξερευνητὰ τῶν οἰκίσκων!
H μελαχρινη η αλλη ηταν μια προστυχη με μαυρισμα για χυσιμο στο σωμα?
Την εχει παρει κανεις?
ΥΓ.Αν δεν κανω λαθος μιλας για μετα τις 12.00?
φίλε μου ο κυρ-βασίλης σε όποιον πάει και ρωτάει για καμία κοπέλα που δεν είναι στην βάρδιά του εδώ και χρόνια λέει πάντα τις ίδιες μαλακίες!!!!!!!!!χθες βραδυ πεασα μια βολτα απο καρεα 30 με σκοπο να παρω την σαρα.
εκει ηταν το γνωστο πλεον θεομουνο μαρινα και αλλη μια καλη μελαχροινη.
ρωτησα τον μπιλη και μου ειπε οτι η σαρα το εκοψε πλεον το σπορ,φινιτο,τελος οριστικο.
Επισης Θησεως35 ειναι η γνωστοτατη Κατια απο Φυλης 80!!