PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Λες κι αμα το σηκωνανε θα εβγαζες ακρη με τις θειτσεςΧαλκιδικης δεν σηκωνανε το τηλ. οποτε δεν περασα καν!
Λες κι αμα το σηκωνανε θα εβγαζες ακρη με τις θειτσεςΧαλκιδικης δεν σηκωνανε το τηλ. οποτε δεν περασα καν!
Λες κι αμα το σηκωνανε θα εβγαζες ακρη με τις θειτσες
Ευχαριστώ φίλε, πάντως εμένα μου είχανε συστηθεί ως Νίνα και Μαρίνα, οπότε μάλλον δε λέμε τις ίδιες.
Πολλές φορές αλλάζουν ονόματα...ρώτα τον τάλο...
Συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια!!!Μην ξαφνιαστείτε αν πάτε σε studio σήμερα και δεν είναι η κοπέλα που αναγράφεται στο πρόγραμμα...
απλά τελευταία έχει παραγίνει... ας το έχουν όλοι υπόψιν τους πάντως ότι γίνονται πολλές αλλαγές τελευταίας στιγμής. ;)Συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια!!!
Τα μισα στουντιο περα βρεχουν!!!!
Εγω λεω να ενημερωνουμε εμεις αυτους!!!απλά τελευταία έχει παραγίνει... ας το έχουν όλοι υπόψιν τους πάντως ότι γίνονται πολλές αλλαγές τελευταίας στιγμής. ;)
και πιο αξιόπιστοι...Εγω λεω να ενημερωνουμε εμεις αυτους!!!
Ειμαστε και πιο γρηγοροι!!!
Στουντιο Καρολαιν:Καρολαιν
Αν δεν εχετε GPS ουτε να το σκεφτειτε να μπλεξετε εκει μεσα στα στενα της λαχαναγορας!
Το μαγαζι ειναι ωραιο μεν αλλα η Καρολαιν εχει καποιες διαφορες με τις φωτο!Η κοπελα ηταν παντως πολυ ευδιαθετη και με το χαμογελο στα χειλη!Κατι μου λεει οτι κακως εφυγα ετσι απο το μαγαζι!Θα ειναι μεχρι τις 10 σημερα!
Να δω ποτε θα βαλουνε βαρδιες στο Banner!
Το τατού ήταν στο δεξί ή το αριστερό κωλομέρι?Mηπως περασε κανεις απο Βριλ.55!
Σας θυμιζει καμια η κοπελα?
Στο δεξι!!!Το τατού ήταν στο δεξί ή το αριστερό κωλομέρι?
μετά από διεξοδική μελέτη των στοιχείων (φωτογραφιών, δακτυλικών αποτυπωμάτων κτλ) κατέληξα στην ίδια γνώμη με σένα! Είναι η ίδια!!!!Στο δεξι!!!
ορίστεΠως βρισκω την ψηφοφορια για τις 5 καλυτερες των στουντιο.Ευχαριστω
Αλλα πως βρισκω ενα θεμα μονος μου.Ευχαριστω
Αν λές απέναντι απο τα goodes στον 1ο όροφο έχω τηλ. αλλά απο ότι ξέρω μόνο Μαρίνα παίζει εδώ και καιρό. Αυτή με τα δόντια ήταν μια ξανθιά με το ένα βυζί μικρότερο απο το άλλο! μιλάμε για μεγάλη διαφορά!Ευχαριστώ φίλε, πάντως εμένα μου είχανε συστηθεί ως Νίνα και Μαρίνα, οπότε μάλλον δε λέμε τις ίδιες.