Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδιά η Σόνια στις φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? μιλάμε έχω πάθει πλάκα..

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
η λιντα απο λελας ειναι η γνωστη που εκθειαζετε ολοι εδω ή καμια σχεση;;

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Ρε παιδιά η Σόνια στις φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? μιλάμε έχω πάθει πλάκα..

Δεν ανταποκρίνεται. Είναι βέβαια αυτή αλλά εδώ έχει φάει πολύ επεξεργσία στο φώτοσοπ. είναι ποίο ασπριδερή με φακίδες και μυρίζει κάπως μια ρωσιδίλα, στο σαλόνι βγαίνει βιαστικά. Η τσατσά είναι μια μαλάκω με ένα σκύλο και είναι αγενέστατη. Στο στούντιο αυτό έχει ποιό πολλές κάμερες και απο τελικό μουντιάλ. Εγώ άντε γειά. Εσείς δείτε και κρίνετε.

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ομολογώ πως όχι..αν και έχω διαβάσει πολλά. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν μένω Αθήνα αν και έρχομαι τακτικά. Συνηθως επιλέγω ct όταν είμαι Ath και έπαθα πλάκα με την photo...

ισχύει δέν μου είπες..

Φιλε την εχεις δει ποτε τη Σονια?

ΥΓ.Ειμαστε σε λαθος θρεντ,νομιζω!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν ανταποκρίνεται. Είναι βέβαια αυτή αλλά εδώ έχει φάει πολύ επεξεργσία στο φώτοσοπ. είναι ποίο ασπριδερή με φακίδες και μυρίζει κάπως μια ρωσιδίλα, στο σαλόνι βγαίνει βιαστικά. Η τσατσά είναι μια μαλάκω με ένα σκύλο και είναι αγενέστατη. Στο στούντιο αυτό έχει ποιό πολλές κάμερες και απο τελικό μουντιάλ. Εγώ άντε γειά. Εσείς δείτε και κρίνετε.
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Φιλε για το ιδιο στουντιο μιλαμε?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ομολογώ πως όχι..αν και έχω διαβάσει πολλά. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν μένω Αθήνα αν και έρχομαι τακτικά. Συνηθως επιλέγω ct όταν είμαι Ath και έπαθα πλάκα με την photo...

ισχύει δέν μου είπες..
Ενα μονο θα σου πω!!!!
Αμα μπεις στο δωματιο τοτε ειναι που θα παθεις πλακα! :rockon:

Επισκέπτης
Για να μην λεμε οτι θελουμε οι φωτο του Λελας ειναι μαιμουδια οποτε μονοι σας μπορειτε να κρινετε και να μην πατε λογο φωτογραφιων !!!
Απλα πραγματα.
Τωρα για τον toni2 που δεν του αρεσει η μυρωδια της Ρωσσιδιλας ας παει να βρει καμμια Καναδεζα.
Να προσεξει μονο μην του πασαρουν καμμια Καναδεζα του στρατου !!
Οσο για τις καμερες παλληκαρακι εαν εχεις παρει πρεφα μετα τα διαφορα φονικα που γυνανε εχουν βαλλει παντου οποτε να πηγαινεις με μασκα οπου πηγαινεις .
Αντε παμε παρακατω.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για να μην λεμε οτι θελουμε οι φωτο του Λελας ειναι μαιμουδια οποτε μονοι σας μπορειτε να κρινετε και να μην πατε λογο φωτογραφιων !!!
Απλα πραγματα.
Τωρα για τον toni2 που δεν του αρεσει η μυρωδια της Ρωσσιδιλας ας παει να βρει καμμια Καναδεζα.
Οσο για τις καμερες παλληκαρακι εαν εχεις παρει πρεφα μετα τα διαφορα φονικα που γυνανε εχουν βαλλει παντου οποτε να πηγαινεις με μασκα οπου πηγαινεις .
Αντε παμε παρακατω.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Απλα πραγματα.
Αντε παμε παρακατω.
συγνομη με κουκουλα μπορω να παω και μαγγουρα?  :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καλα συγνωμη,ξεχαστηκα! :2funny:
Αμα πηγαινεις καθε μερα αυτα παθαινεις! :rockon:

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή ρωτησα χθες για "Γιαννηδες" σε  στουντιο και δεν ελαβα απάντηση να ρωτησω εάν η μελίνα ή η παολα υπάρχει περίπτωση να ειναι αυτού του είδους? Οι φωτο στο Ιακχου 7 με υποψιάζουν λίγο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom