Επισκέπτης
οκΗ Σαμανθα οντως ηταν στο 57 5-11 ;)
οκΗ Σαμανθα οντως ηταν στο 57 5-11 ;)
Φιλε την εχεις δει ποτε τη Σονια?Ρε παιδιά η Σόνια στις φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? μιλάμε έχω πάθει πλάκα..
Αυτη ειναι φιλε!!!η λιντα απο λελας ειναι η γνωστη που εκθειαζετε ολοι εδω ή καμια σχεση;;
Zougla online - Παρουσιάστρια τα έσπασε στον ''αέρα'', γιατί δεν την έβλεπε κανείςπαιδια εχετε δει ρουμανα σε ιστερια????
Ρε παιδιά η Σόνια στις φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? μιλάμε έχω πάθει πλάκα..
Φιλε την εχεις δει ποτε τη Σονια?
ΥΓ.Ειμαστε σε λαθος θρεντ,νομιζω!
Zougla online - Έβγαλε στο «σφυρί» την παρθενιά της!Zougla online - Παρουσιάστρια τα έσπασε στον ''αέρα'', γιατί δεν την έβλεπε κανείς
Δεν ανταποκρίνεται. Είναι βέβαια αυτή αλλά εδώ έχει φάει πολύ επεξεργσία στο φώτοσοπ. είναι ποίο ασπριδερή με φακίδες και μυρίζει κάπως μια ρωσιδίλα, στο σαλόνι βγαίνει βιαστικά. Η τσατσά είναι μια μαλάκω με ένα σκύλο και είναι αγενέστατη. Στο στούντιο αυτό έχει ποιό πολλές κάμερες και απο τελικό μουντιάλ. Εγώ άντε γειά. Εσείς δείτε και κρίνετε.
Ενα μονο θα σου πω!!!!Ομολογώ πως όχι..αν και έχω διαβάσει πολλά. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν μένω Αθήνα αν και έρχομαι τακτικά. Συνηθως επιλέγω ct όταν είμαι Ath και έπαθα πλάκα με την photo...
ισχύει δέν μου είπες..
δηλαδη αυτες η φοτο ειναι παραπλανητικες?Ενα μονο θα σου πω!!!!
Αμα μπεις στο δωματιο τοτε ειναι που θα παθεις πλακα!
Για να μην λεμε οτι θελουμε οι φωτο του Λελας ειναι μαιμουδια οποτε μονοι σας μπορειτε να κρινετε και να μην πατε λογο φωτογραφιων !!!
Απλα πραγματα.
Τωρα για τον toni2 που δεν του αρεσει η μυρωδια της Ρωσσιδιλας ας παει να βρει καμμια Καναδεζα.
Να προσεξει μονο μην του πασαρουν καμμια Καναδεζα του στρατου !!
Οσο για τις καμερες παλληκαρακι εαν εχεις παρει πρεφα μετα τα διαφορα φονικα που γυνανε εχουν βαλλει παντου οποτε να πηγαινεις με μασκα οπου πηγαινεις .
Αντε παμε παρακατω.
συγνομη με κουκουλα μπορω να παω και μαγγουρα?Για να μην λεμε οτι θελουμε οι φωτο του Λελας ειναι μαιμουδια οποτε μονοι σας μπορειτε να κρινετε και να μην πατε λογο φωτογραφιων !!!
Απλα πραγματα.
Τωρα για τον toni2 που δεν του αρεσει η μυρωδια της Ρωσσιδιλας ας παει να βρει καμμια Καναδεζα.
Να προσεξει μονο μην του πασαρουν καμμια Καναδεζα του στρατου !!
Οσο για τις καμερες παλληκαρακι εαν εχεις παρει πρεφα μετα τα διαφορα φονικα που γυνανε εχουν βαλλει παντου οποτε να πηγαινεις με μασκα οπου πηγαινεις .
Αντε παμε παρακατω.
Πηγαινε την Τεταρτη που εχει και λαϊκη!συγνομη με κουκουλα μπορω να παω και μαγγουρα?
ειναι καλη λαικη εκει? εχει προσιτες τιμες? οκ ευχαριστο θα παω με κουκουλα, μαγγουρα και το καροτσακι μου τις λαικηςΤην Τριτη αυριο εχει λαικη ...