Επισκέπτης
Ξεχασα μιας και ημουν ο τελευταιος στο Λελας φευγοντας ειδα και την αλλαγη .
Ναταλι αν βεβαια μεινει ανοιχτο το μαγαζι !!!
Ναταλι αν βεβαια μεινει ανοιχτο το μαγαζι !!!
Και εγω την ψαχνω την Κιμ!Αμα την παρει το ματι σας παρακαλω ενημερωστε!Στο Ιακχου 7Α είδα πως δουλεύει μια Κιμ. Είναι η ίδια από Βριλησσού 46? Γνωρίζει κανείς?
Καλή πληροφορία αυτή φίλε spoon. Ελπίζω καμια μέρα να τη πετύχω Αριστοτελους 6 γιατί μου έλειψε το κορίτσι.Και εγω την ψαχνω την Κιμ!Αμα την παρει το ματι σας παρακαλω ενημερωστε!
Ισως την πετυχετε και Αριστοτελους 6!
Τονιζω οτι στην Αριστοτελους δουλευει με αλλο ονομα,που δυστυχως δεν θυμαμαι!Καλή πληροφορία αυτή φίλε spoon. Ελπίζω καμια μέρα να τη πετύχω Αριστοτελους 6 γιατί μου έλειψε το κορίτσι.
καλώς έγινε θα το έχω υπόψη!Τονιζω οτι στην Αριστοτελους δουλευει με αλλο ονομα,που δυστυχως δεν θυμαμαι!
Diana ακουσες εσυ...Giana ακουσα εγω...Ρωταω την τσατσα Γιαννα την λενε Ναι Γκιανα μου λεει Τουλαχιστον πεσαμε διανα στο οτι δεν ελεγε και πολλα ;)Καλησπέρα παίδες έρχομαι από βόλτα στη Βριλησσού. Λοιπόν:
στο 60 η Diana μια πλαδαρή ρωσίδα με χαμόγελο.
γιατι? πηρε συνταξη?Επισης..
Κωνσταντινουπολεως94 κλειστο γυρω στις 5μιση
Μελινα απο Βριλλησου60...με ενημερωσε η τσατσα οτι απεσυρθη απο το επαγγελμα!
Μελινα απο Βριλλησου60...με ενημερωσε η τσατσα οτι απεσυρθη απο το επαγγελμα!
Κοβει η που.... το γαμησι??Επειδή οι τσατσάδες συνηθως λένε μούφες ποτε δεν ξέρεις...μην πιστευεις τι σου λενε...
Αν οντως πάλι απεσύρθει ειναι απώλεια η Μελινάρα...
Απο τις λίγες αξιόλογες ελληνίδες στο επάγγελμα.
Να είναι καλά το κορίτσι
Εγω παντως πρωτη φορα την βλεπω την κοπελα στις φωτο!Η Σονια ειναι πασιγνωστη!
Αλλα μαλλον δεν ειναι αυτη στις φωτογραφιες καποια αλλη θα ειναι!
επειδη το ξερω οτι το πορνο-χρημα δεν κοβετε γιαυτο απορισα τι σταματισε πιος θα την ταιζη ......Κοβει η που.... το γαμησι??
Κι εμενα δεν με πολυεπεισε!
πιτσιρικο μια επιβεβαίωση, είσαι σίγουρος για σαμάνθα και κωνσταντίνα? γιατί η σαμάνθα είχε βάρδια μέχρι 17:00 στο 55 και η κωνσταντίνα μετά.Καλησπέρα παίδες έρχομαι από βόλτα στη Βριλησσού. Λοιπόν:
στο 60 η Diana μια πλαδαρή ρωσίδα με χαμόγελο.
στο 46 η Βαλεντίνα (ήταν και χθες) γνωστή από Φυλής, ξανθιά, ψηλή και αδύνατη.
στο 36 η Άντζελα, τι να πώ? Πρόσωπο άσε, σώμα άσε καλύτερα (Γ κατηγορία)
στο 57 η Σαμάνθα (δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια)
στο 55 η Κωνσταντίνα (επίσης δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια)
Καινουργια θα ναι spoon...παντως απο τις φωτο φαινεται πολυ καλη η πιτσιρικα!Εγω παντως πρωτη φορα την βλεπω την κοπελα στις φωτο!
Η Σαμανθα οντως ηταν στο 57 5-11 ;)πιτσιρικο μια επιβεβαίωση, είσαι σίγουρος για σαμάνθα και κωνσταντίνα? γιατί η σαμάνθα είχε βάρδια μέχρι 17:00 στο 55 και η κωνσταντίνα μετά.
παιδια εχετε δει ρουμανα σε ιστερια????Καινουργια θα ναι spoon...παντως απο τις φωτο φαινεται πολυ καλη η πιτσιρικα!
Να την δοκιμασουμε τοτε να δουμε!Καινουργια θα ναι spoon...παντως απο τις φωτο φαινεται πολυ καλη η πιτσιρικα!