tazmania81
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στην Ισμηνης ...........Μονικα
H συγκεκριμενη κοπελα σαν να μου φανηκε οτι ειναι η Ντιανα απο Δροσοπουλου και Βουρβαχη!-Φυλής 104 μια Ελίνα ξανθιά και μετρια
Επίσκεψις πρωινή σρα στούδιος:
-Ιάκχου 7 η Νίκη ξανθό μακρύ μαλλί και κάτι βυζάααρες
H συγκεκριμενη κοπελα σαν να μου φανηκε οτι ειναι η Ντιανα απο Δροσοπουλου και Βουρβαχη!
Δεν υπαρχει καποιο μυστικο επιτυχιας για την κοπελα!Καταρχήν, παρακαλείτε ο κ. Spoon αν θέλει να μου/μας αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχίας και ευτυχίας με την, πανέμορφη μεν - κρυόκωλη δε, κορασίδα Εμμανουέλα την οποία και πέτυχα Δευτέρα απόγευμα στο Κεφαλληνίας 75 με την Νίνα. Η άτιμη, εώ έχει ομορφήνει κι άλλο, ύστερα από παλεότερη αποτυχία και συχνές αρνητικές αναφορές από άλλους συναγωνιστάς, δεν τολμώ να ξαναδοκιμάσω, παρόλο που είαι εμφανησιακά πανέμορφη.
μουνί πηγάδι και "μωρό μου,7 λεπτά μόνο είναι".50 Ε για 7 λεπτά!!!πολύ καλη περίπτωση η Λάουρα!
αξίζει τα λεφτά της και με το παραπανω.
να πας καθαρος μόνο γιατι δεν γουσταρει τους βρωμύλους
3 ? 4 ? 5? για πες , για πες , επειδη χτυπισες τωρα την ιδιαιτερη αδυναμια μου BOOBS ( xaxaxaxa )
ΙΑΚΧΟΥ 7,NIKH,mlf με μεγαλες πενταρες βυζαρες που θ αρεσουν στο zero!!!
Μου αρέσανε πολύ!!!
Σοπυπερ η Ουγαρρέζα βυζαρού!
εχω ανεβάσει κριτική
μουνί πηγάδι και "μωρό μου,7 λεπτά μόνο είναι".50 Ε για 7 λεπτά!!!
ΓΤΠ = Για Το Πουτσο ,μηπως και δεν καταλαβε !!!!ας πρόσεχες.
την αλλη φορά πήγαινε επέλεξε αλλή και δωσε μας και κρίτική .
με ένα (1) μήνυμα στο σάιτ που έχεις η αξιοπιστία σου ειναι ΓΤΠ.
κλάψε
δηλαδη ρε μαστορα αν αγοραζες κατι και ηταν ελλατωματικο δεν θα δυσανασχετουσες????το να πληρωνεις και να μην γμωριζεις τι θα σου ξημερωσει ειναι σωστο??φυσικα και σαν πελατες εχουμε απαιτησεις.αν εχουν ψυχολογικα σπιτι τους ή να διαλεξουν αλλο επαγγελμαΚαλησπέρα παίδες!!! Χθες έκανα για άλλη μια φορά βόλτα στη Βριλησσού, το αγαπημένο στέκι. Λοιπόν πήγα στο 46 και εκεί που καθόμουν στο σαλονάκι να δω τη κοπελιά έπιασα κουβέντα με τους εκεί συναγωνιστές. Καλά, τρεις ήταν και είχαν και οι τρεις παράπονα από τις κοπελιές των 55 και 57. Τους λέω είναι δυνατόν? Αφού εκείνη την ώρα δούλευε η επαγγελματίας Κωνσταντίνα και η γλυκιά Αλέξια. Τελος πάντων. Με παραξένεψε αυτό, γιατί τα εν λόγω στούντιο είναι (ίσως) απ' τα καλύτερα. Αλλά για να μην ξεχνάμε και οι κοπέλες άνθρωποι εργαζόμενοι είναι με αισθήματα, αντοχές και προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον καθένα μας. Λοιπόν αν τις σεβόμαστε πάνω απ' όλα σαν ανθρώπους που έχουν ψυχή δεν μομίζω να υπάρξουν δυσαρεστημένοι πελάτες. Όλα αυτά τα λέω γιατί μερικοί (χθεσινοί) υποστήριξαν ότι επειδή πληρώνουν, τους επιτρέπονται τα πάντα. Αυτά...
Τσέκαρα στο Δροσοπούλου 97 μια κοπέλα ένα πρωί που λεγόταν Λολίτα(έχω κριτική). Πρόκειται για τη Λόλα? Είναι το ίδιο πρόσωπο ? Η δική μου Λολίτα είναι μελαχρινή , με βυζί δυάρι , και ψιλομπαζάκι στο πρόσωπο. ΑΛλά στο δωμάτιο κάνει τα πάνταΕπίσκεψις πρωινή σρα στούδιος:
-Δροσοπούλου 97 η Λόλα
-Φυλής 104 μια Ελίνα ξανθιά και μετρια