Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι η γνωστη Καρολινα ειναι  ;) Ωραια γυναικα με κεφαλαιο το Γ...
Ρωτησα για Αγνη...ειναι αρρωστο το χρυσο μου  :cheesy:

Καρολίνα και Αγνή, από τα καλύτερα vfm σε studio εδώ και αρκετό καιρό...
Προσωπικά, όταν τις βρίσκω σε τσάρκα, δεν το σκέφτομαι καθόλου :rockon:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες sorry, αλλά βλέπω Καρολίνα που γουστάρω  :boobies: την Τρίτη στην Αγίου Μελετίου 17:00 με 23:00 και Φραντζη 23:00 με 05:00. Από Κυψέλη σε Νέο Κόσμο πως θα προλάβει :think:; Θα διακτινιστεί; Ή μήπως υπάρχει λάθως ενημέρωση από τα ρδελα; Μην πάμε Φραντζή που είναι πιο κοντά και φάμε καμιά  :headbang: ήττα!!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η παλία μας γνώριμη, γλυκιά Βουλγάρα Λίντα, παίζει πλέον στο Λέλας Καραγιάννη σαν Εύα.
Την πέτυχα σήμερα το μεσημέρι.

Αν και την είχα τιμήσει 1-2 φορές στο παρελθόν, δεν νομίζω να κάνω λάθος.
Αν κάποιος την ψάχνει, μπορεί να το τσεκάρει και να επιβεβαιώσει.

Ευχαριστώ..............

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Παρασιου36,Κεφαλληνιας75,Καρεα 30,Συγγρου248,Δευκαλιωνος63!
καλησπερα, φιλε, εχεις παει σε αυτα τα στουντιο που λες? οι κοπελες ειναι καλες?
δηλαδη σε καθε βαρδια ειναι 2-3 εκει?
λεω να παω μια βολτα τωρα... εχεισ κατι να προτεινεις?

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς για κανένα studio που να σερβίρει κουλούρι αυτή την ώρα?

το θέμα φίλε μου είναι να βρούμε καστανάκι βρασμένο,όχι κουλούρι.Πώς μπορείς αυτό το σουσάμι,δεν στην δίνει στα νεύρα?

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Έγινε θα επισκεφτώ κάποιο κάποια στιγμούλα. Τελικά το studio 60 στη Βριλησσού κλειστό και χθές όλη μέρα. Με τρώει η περιέργεια να μάθω τι έγινε.

και μένα.Μήπως ξέρει κανείς πότε θα γίνει η επανέναρξη εργασιών ή αλλιώς to "open sousami"?(y.g.δεν εννοώ κουλούρι)

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μάγκες sorry, αλλά βλέπω Καρολίνα που γουστάρω  :boobies: την Τρίτη στην Αγίου Μελετίου 17:00 με 23:00 και Φραντζη 23:00 με 05:00. Από Κυψέλη σε Νέο Κόσμο πως θα προλάβει :think:; Θα διακτινιστεί; Ή μήπως υπάρχει λάθως ενημέρωση από τα ρδελα; Μην πάμε Φραντζή που είναι πιο κοντά και φάμε καμιά  :headbang: ήττα!!!

Σκατζα  βαρδια στις 23:30.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ... που να ερθω να σε δω???

Επισκέπτης
Caroline τελος μολις μπηκε στο αεροπλανο αυτη και το σκυλι για πισω.
Σε κανενα διμηνο ξανα πισω με βυζια τριαρια !!
Οσοι πηρανε πηρανε για να δουμε εαν θα υπαρχη αξια αντικαταστατρια !!

Επισκέπτης
Kατι τετοιο !!!

2499.gif

Η μηπως τετοιο !!!

790.gif

URL]]

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε εσείς οι απο πάνω, ξέρετε αν δουλεύει η Πατρίτσια σήμερα? Πέρνω στο τηλ που έχει στον κατάλογο αλλα πούτσες. Ευχαριστώ.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Mίνι εξόρμηση στην Βριλησσού, προς εντοπισμό και δοκιμή της Αλίσιας, ύσερα από δημοσίευση χτεσινών καυλωτικών φωτό στο σάιτ.

Καταρχήν, παρακαλείτε ο κ. Spoon αν θέλει να μου/μας αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχίας και ευτυχίας με την, πανέμορφη μεν - κρυόκωλη δε, κορασίδα Εμμανουέλα την οποία και πέτυχα Δευτέρα απόγευμα στο Κεφαλληνίας 75 με την Νίνα. Η άτιμη, εώ έχει ομορφήνει κι άλλο, ύστερα από παλεότερη αποτυχία και συχνές αρνητικές αναφορές από άλλους συναγωνιστάς, δεν τολμώ να ξαναδοκιμάσω, παρόλο που είαι εμφανησιακά πανέμορφη.

Πάμε Βριλλησού. Πρίν επισκεφτώ το 55, πήγα να δω τι παίζει στο 57. Ήταν η Ρωσσιδούλα Αλέξια. Έχω την εντύπωση, ότι δε είναι η Άλέξια το Έπιπλο, που και εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι έχουν δοκιμάσει και θάψει. Πρέπι να είναι καινούργιο φρούτο, ήτε από τις πρόσφατες περιγραφές, ήτε από εμφάνιση που αυτή εδώ σκίζει: με ωραία τσιμπουκόχειλα και σώμα λαμπάδα. Αν γνωρίζει κανείς ειδικός, ας ρίξει φώς στο τούνελ της υπέροχης κωλάρας της.   

Πάμε στο 55 τώρα για να συνατήσουμε το κουνελάκι Αλίσα, με το πλατυνέ μαλί και τα καταπράσσινα μάτια. Χοροπηδηχτούλα στο σαλόνι με ένα κορμάκι για πολλές αμαρτίες. Δεν το πολυσκέφτομαι και βουρ στο δωμάτιο για τεστ-ντραιβ. Μετά από λίγο, νά σου και το μικρό. Φιλάκια - χαδάκια και ανεβαίνει από πάνω ώστε να μου προσφέρει στο στόμα τα νεανικά της φιλήδωνα και στητά στήθη της για πιπίλισμα χωρίς αύριο. Εναλάξ μου πρόσφερε τις ερεθισμένες τις θυλές πρός τέρψη των διψασμένων μου χειλιών. Ύστερα, κατέβηκα λίγο πιο χαμηλά, ώστε να γευθώ το φρεσκο-ξυρισμένο και μυρωδάτο νανάκι της. Με γύρισε σε ένα τρελό 69, όπου αχόρταγα ταξίδευα σε κάθε σπιθαμί του νιμού της, ενώ εκείνη πολύ επιδέξια σήκωνε ψηλα το "λάβαρο" της επανάστασης. Κάτσα με πολύ ώρα έτσι, ώσπου σε ιεραποστολική στάση, κοιτώντας με βαθιά μέσα στα μάτια και ενθαρύνοντας με με τα αισθησιακά και σε χαμηλα ντεσιμπέλ βογγητά της να καταθέσω το πολυπόθητο "υγρό πύρ", ήρθε το τέλος. Δέν βιάστηκε να φύγει, αλλά κάτσαμε αγκαλίτσα και ανταλλάξαμε φιλάκια-χαδάκια.

Άγιες μέρες, μας καύλωσε το μικρό.

Πάντα τέτοια.   

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κατα την ταπεινη μου αποψη...ωραια γκομενα η Εμμανουελα αλλα ως εκει!!Μουναρα και πανεμορφη δεν ειναι  ;) Παντως το Αχαρνων 106 ειναι μια καλη περιπτωση μιας και βρισκεις τα κοριτσια της αλυσιδας...Ηλια Ηλιου Αριστοτελους Κεφαλληνιας κλπ με ενα 30ευρακι!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom