You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τρελα κολπα, δηλαδη , παρε μια μπαλα ποδοσφαιρου και αρχισε τα τακουνακια , τα φαλτσα , τα ψαλιδιαΜπραβο ρε Σιμονε γαι το σεβασμο στο σαιτ . φροντισε να μας κανεις και τρελα κολπα
.ελα μωρο μου απω τι βλεπω μονο εμεις ξηπνισαμε νωρις σημεραΜπραβο ρε Σιμονε γαι το σεβασμο στο σαιτ . φροντισε να μας κανεις και τρελα κολπα
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
.ελα μωρο μου απω τι βλεπω μονο εμεις ξηπνισαμε νωρις σημερα
θα μας βαλεις καμια πιο κοντινη φωτογραφια εστω και πισωκινητη να δουμε την σωματοδομη σου?
ελα να μου το βγαλες μια καινουρια τι λες???????θα μας βαλεις καμια πιο κοντινη φωτογραφια εστω και πισωκινητη να δουμε την σωματοδομη σου?
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελα να μου το βγαλες μια καινουρια τι λες???????
εγω ειμαι ντροπαλο αγορι δεν κανω τετοια πραγματα..
Επισκέπτης
Απο τι ωρα δεν μας ειπες ρε Σιμονε !!!!!
M.NATALI.RU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολλους :-* :-* :-*Ξέρουμε για Βριλησσού 57?
Βριλησσου 57 σημερα Αλεχια-Σαμανθα-Εμιλι.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
..εδω ειμαι εναι κ καινουριο το μαγαζι κ θα ειμαστε ανετη για τις τρελες μας,θα ειμαι εδω μεχρι 6 παρα 15...Απο τι ωρα δεν μας ειπες ρε Σιμονε !!!!!
καλημερα...ερχομαι για καινουρια φωτο μωρο μουελα να μου το βγαλες μια καινουρια τι λες???????
ουδεν προβλημα αλλα θελω να βγαλω φοτο με το στρινγ κ το μπλουζακι του σιτε οκ......περημενωθα μας βαλεις καμια πιο κοντινη φωτογραφια εστω και πισωκινητη να δουμε την σωματοδομη σου?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Λεπόν
Κεφαληνίας 75 σήμερα το πρωί Νικόλ και Σοφία. Η Σοφία πολύ αδύνατη με σιλικονάτο βυζί.
Πήρα την Πολωνίδα Νικόλ μελαχρινή εκφυλόφατσα με μπότα ως το γόνατο.
Παιδία, η γκόμeνα PSE. Έβαζε το δονητή και στις τρεις τρύπες, ζητούσε δάχτυλο παντού, αλλάζε στάσεις, τι άλλο να πω. 70 ευρά.
Κεφαληνίας 75 σήμερα το πρωί Νικόλ και Σοφία. Η Σοφία πολύ αδύνατη με σιλικονάτο βυζί.
Πήρα την Πολωνίδα Νικόλ μελαχρινή εκφυλόφατσα με μπότα ως το γόνατο.
Παιδία, η γκόμeνα PSE. Έβαζε το δονητή και στις τρεις τρύπες, ζητούσε δάχτυλο παντού, αλλάζε στάσεις, τι άλλο να πω. 70 ευρά.
Επισκέπτης
Kων/πολεος 61 Μιλφαρα Χριστινα η οποια σκαμπαζει και απο μασαζ .
Ψιλη Ρωσσιδα ξανθια που καλοστεκεται για την ηλικια της.
Βεβαια η αφεντικηνα του μαγαζιου εχασε το κελεπουρι που δουλεψε για καποιες μερες εκει και νομιζω οτι δεν θα ξαναβρει τετοιο , μαλλων δικο της λαθος.
Τωρα Αλιμου 126 περασα για να δω το μαγαζι το οποιο ειναι μια χαρα αξιοπρεπεστατο
Ψιλη Ρωσσιδα ξανθια που καλοστεκεται για την ηλικια της.
Βεβαια η αφεντικηνα του μαγαζιου εχασε το κελεπουρι που δουλεψε για καποιες μερες εκει και νομιζω οτι δεν θα ξαναβρει τετοιο , μαλλων δικο της λαθος.
Τωρα Αλιμου 126 περασα για να δω το μαγαζι το οποιο ειναι μια χαρα αξιοπρεπεστατο
Επισκέπτης
Αλιμου 126 κοντα στην Βουλιαγμενης πανω απο τον Γρηγορη.
Φουλ προγραμμα 80 Ε για Σιμονε .
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στο οποιο φουλ προγραμμα φανταζομαι δεν περιλαμβανεται η πισω πορταΑλιμου 126 κοντα στην Βουλιαγμενης πανω απο τον Γρηγορη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K