Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στη μιχαήλ βόδα τί είναι?
στουντιάκι?..  :think:
..Καλημερα σε ολους ναι στην Μηχαηλ Βοδα μπαω μια ωραια ανακενισει τωρα πλεον ειναι στουδιο με ντουσακια κτλ.... σημερα ειναι η Λιλι εκει μεχρι ο βραδυ...καλα να περασεις...φιλια Σιμονε

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ενημερωση απο τα αλλα καινουρια μανιταρια που ξεπεταχτηκαν ποτε θα εχουμε??

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Περασα σημερα γυρω στις 12:30 το βραδυ απο Ισμηνης 2 στην Δαφνη,για να δω την Ντοριν,οπως ανεφερε η σιμονε.Ειδα μια εντυπωσιακη ψηλη ξανθια κοπελα και μου επεσε το σαγονι,απιστευτη ομορφια...Αλλα επειδη ειχα ξαναπαει στην Ιππωκρατους 144 το καλοκαιρι,ειχα πετυχει την Ντοριν εκει αλλα δεν ηταν η ιδια κοπελα με αυτη που ειδα σημερα...Βλακεια μου που δεν ρωτησα την τσατσα σημερα,αλλα την φοβηθηκε το ματι μου...ηταν λιγο σαν νταλικερης :p.Τελικα υπαρχουν 2 Ντοριν ή μηπως αυτη ημερα στην Ισμηνης ητανε αλλη κοπελα..Περασε κανεις σημερα για να το επιβεβαιωσει?
μωρουλι μου γλυκα η Ντορμ ειναι ξανθια,ασες α μαθω που ειναι για να γραψω οκ....φιια

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλισπερα ολα καλα η μαντυ ξερουμαι που δουλευει σημερα :think: :think: :huh:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Δευτερα στυντιο 57
Εβα Στελλα και Ζλατα

:boobies: :-*

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα
Ιπποκράτους 144 η Ντορίν
Ισμήνης 2 Δάφνη η Μάντυ.
Καλό βόλι.  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα οπως καθε μερα κανω...λοιμπον Σημερα Μηχαηλ Βοδα192 πρωη Τζεσικα,κ το βραδυ μια καινουριααααααααααα Ντανιελα...οκ ευχαριστω φιλια πλα Σιμονε

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα η μαντυ ξερουμαι που ειναι σημερα :think: :think: :think: :think: :think:

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα η μαντυ ξερουμαι που ειναι σημερα :think: :think: :think: :think: :think:
...καλημερα πηρα εχεις πμ :think: :think:...λοιμπον σχετικα με την ερωτησει σου θα παρω τα προγραματα τωρα και θα γραψω οκ...α ειδες οτι εχει καινουρια το βραδυ στην Μηχαηλ Βοδα η Ντανιελα οκ φιλια πολα :-* :-* :-* :-* :-*

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Αυτή η περιβόητη Λίντα ξέρουμε που είναι σήμερα και τι ώρα???φιλιά στη καύλα τη σιμόνε!!!!

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ιμαι παλη...Τριγετα3 Μαρτα μεχρι 6,Σμηνης2 τωρα Λενα κ Λιλι το βραδυ,Ηποκρατος144 τωρα Βικτορια,Σινγρου144 η κουκλιτσα Σαρα....Μηχαηλ Βοδα192 τωρα Τζεσικα,κ το βραδυ Καινουρια Ντανιελα.........καλο βολι

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Εγω ιμαι παλη...Τριγετα3 Μαρτα μεχρι 6,Σμηνης2 τωρα Λενα κ Λιλι το βραδυ,Ηποκρατος144 τωρα Βικτορια,Σινγρου144 η κουκλιτσα Σαρα....Μηχαηλ Βοδα192 τωρα Τζεσικα,κ το βραδυ Καινουρια Ντανιελα.........καλο βολι
Εσύ μωρό μου είσαι ένα site μόνη σου...δεν παίζεσαι!!!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Για ποια λέμε????

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σουπερ μινι νυχτερινη εξορμηση χθες
καρεα 30 η σαρα οπου δεν πηκα γιατι το κοριτσι ειχε αργησει λιγο στο δωματιο και ο τσατσος την πιεσε να τελειωνει με αποτελεσμα να την δω με νευρακια οταν κατεβηκε.
κατσε ρε πουστη τσατσε 60€ δινει ο αλλος,οσο θελει θα κατσει.

ιπποκρατους 144 η ντοριν οπου και περασα και εκλαψα το 50αρι.
ναι το κοριτσι ειναι πανεμορφο-ισως ο,τι πιο ομορφο παιζει τωρα στην αγορα-,προσωπο ματια κορμι,ναι ειναι ευγενικο,αλλα η ομορφια απο μονη της δεν αξιζει τοσο.
γαμησι μπουρδελου,και εκει παλι μππορεις να βρεις καλυτερο γαμησι.
αρχιδια δεν γλειφει,μουνι δεν πιανεις,σκληρο γαμησι δεν αντεχε-ολο σιγα σιγα μου ελεγε-.δλδτι πηρα με το πενηνταρικο απο υπηρεσιες?
τπτ.

υπαρχουν πολλα εικοσαρικα στη φυλης που σε φτιαχνουν καλυτερα,και μερικα που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν λιγο
Συγγρου248 Ρενα,Τζενη με καυτα εσωρουχα και Δημητρα η οποια μου εκανε πολυ θετικη πρωτη εντυπωση και θα τιμηθει οπως και δηποτε!
Τριγγετα3 Μαρθα για εμας τους κοινους θνητους,για το δροσερο αγορι-υπηρεσια με την φωνη νο4 Μαρτα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom