..Καλημερα σε ολους ναι στην Μηχαηλ Βοδα μπαω μια ωραια ανακενισει τωρα πλεον ειναι στουδιο με ντουσακια κτλ.... σημερα ειναι η Λιλι εκει μεχρι ο βραδυ...καλα να περασεις...φιλια Σιμονεστη μιχαήλ βόδα τί είναι?
στουντιάκι?..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών Studio 55 (Βριλησσού 55) και KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
μωρουλι μου γλυκα η Ντορμ ειναι ξανθια,ασες α μαθω που ειναι για να γραψω οκ....φιιαΠερασα σημερα γυρω στις 12:30 το βραδυ απο Ισμηνης 2 στην Δαφνη,για να δω την Ντοριν,οπως ανεφερε η σιμονε.Ειδα μια εντυπωσιακη ψηλη ξανθια κοπελα και μου επεσε το σαγονι,απιστευτη ομορφια...Αλλα επειδη ειχα ξαναπαει στην Ιππωκρατους 144 το καλοκαιρι,ειχα πετυχει την Ντοριν εκει αλλα δεν ηταν η ιδια κοπελα με αυτη που ειδα σημερα...Βλακεια μου που δεν ρωτησα την τσατσα σημερα,αλλα την φοβηθηκε το ματι μου...ηταν λιγο σαν νταλικερης :p.Τελικα υπαρχουν 2 Ντοριν ή μηπως αυτη ημερα στην Ισμηνης ητανε αλλη κοπελα..Περασε κανεις σημερα για να το επιβεβαιωσει?
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλισπερα ολα καλα η μαντυ ξερουμαι που δουλευει σημερα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Σήμερα
Ιπποκράτους 144 η Ντορίν
Ισμήνης 2 Δάφνη η Μάντυ.
Καλό βόλι.
τωρα ?
το βραδυ?
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα η μαντυ ξερουμαι που ειναι σημερα
...καλημερα πηρα εχεις πμ ...λοιμπον σχετικα με την ερωτησει σου θα παρω τα προγραματα τωρα και θα γραψω οκ...α ειδες οτι εχει καινουρια το βραδυ στην Μηχαηλ Βοδα η Ντανιελα οκ φιλια πολα :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα η μαντυ ξερουμαι που ειναι σημερα
Δε σου εχω καλω νεο η Μαντυ δεν δουλεβει ουτε σημερα ουτε αυριο..φιλια πολλλλλλλαααακαλημερα η μαντυ ξερουμαι που ειναι σημερα
Εσύ μωρό μου είσαι ένα site μόνη σου...δεν παίζεσαι!!!Εγω ιμαι παλη...Τριγετα3 Μαρτα μεχρι 6,Σμηνης2 τωρα Λενα κ Λιλι το βραδυ,Ηποκρατος144 τωρα Βικτορια,Σινγρου144 η κουκλιτσα Σαρα....Μηχαηλ Βοδα192 τωρα Τζεσικα,κ το βραδυ Καινουρια Ντανιελα.........καλο βολι
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
σουπερ μινι νυχτερινη εξορμηση χθες
καρεα 30 η σαρα οπου δεν πηκα γιατι το κοριτσι ειχε αργησει λιγο στο δωματιο και ο τσατσος την πιεσε να τελειωνει με αποτελεσμα να την δω με νευρακια οταν κατεβηκε.
κατσε ρε πουστη τσατσε 60€ δινει ο αλλος,οσο θελει θα κατσει.
ιπποκρατους 144 η ντοριν οπου και περασα και εκλαψα το 50αρι.
ναι το κοριτσι ειναι πανεμορφο-ισως ο,τι πιο ομορφο παιζει τωρα στην αγορα-,προσωπο ματια κορμι,ναι ειναι ευγενικο,αλλα η ομορφια απο μονη της δεν αξιζει τοσο.
γαμησι μπουρδελου,και εκει παλι μππορεις να βρεις καλυτερο γαμησι.
αρχιδια δεν γλειφει,μουνι δεν πιανεις,σκληρο γαμησι δεν αντεχε-ολο σιγα σιγα μου ελεγε-.δλδτι πηρα με το πενηνταρικο απο υπηρεσιες?
τπτ.
υπαρχουν πολλα εικοσαρικα στη φυλης που σε φτιαχνουν καλυτερα,και μερικα που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο.
καρεα 30 η σαρα οπου δεν πηκα γιατι το κοριτσι ειχε αργησει λιγο στο δωματιο και ο τσατσος την πιεσε να τελειωνει με αποτελεσμα να την δω με νευρακια οταν κατεβηκε.
κατσε ρε πουστη τσατσε 60€ δινει ο αλλος,οσο θελει θα κατσει.
ιπποκρατους 144 η ντοριν οπου και περασα και εκλαψα το 50αρι.
ναι το κοριτσι ειναι πανεμορφο-ισως ο,τι πιο ομορφο παιζει τωρα στην αγορα-,προσωπο ματια κορμι,ναι ειναι ευγενικο,αλλα η ομορφια απο μονη της δεν αξιζει τοσο.
γαμησι μπουρδελου,και εκει παλι μππορεις να βρεις καλυτερο γαμησι.
αρχιδια δεν γλειφει,μουνι δεν πιανεις,σκληρο γαμησι δεν αντεχε-ολο σιγα σιγα μου ελεγε-.δλδτι πηρα με το πενηνταρικο απο υπηρεσιες?
τπτ.
υπαρχουν πολλα εικοσαρικα στη φυλης που σε φτιαχνουν καλυτερα,και μερικα που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο.
καλημεα μωρουλιι κανεις εχουμε καιρο να τα πουμε καλα εισαι???Κανω οτι μπορω φιλια ΣιμονεΕσύ μωρό μου είσαι ένα site μόνη σου...δεν παίζεσαι!!!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έτοιμα προγράμματα απο Studio Paradise (Αγ.Μελετίου 37), Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) και Studio Orhidea (Βούρβαχη 19).
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πριν λιγο
Συγγρου248 Ρενα,Τζενη με καυτα εσωρουχα και Δημητρα η οποια μου εκανε πολυ θετικη πρωτη εντυπωση και θα τιμηθει οπως και δηποτε!
Τριγγετα3 Μαρθα για εμας τους κοινους θνητους,για το δροσερο αγορι-υπηρεσια με την φωνη νο4 Μαρτα!
Συγγρου248 Ρενα,Τζενη με καυτα εσωρουχα και Δημητρα η οποια μου εκανε πολυ θετικη πρωτη εντυπωση και θα τιμηθει οπως και δηποτε!
Τριγγετα3 Μαρθα για εμας τους κοινους θνητους,για το δροσερο αγορι-υπηρεσια με την φωνη νο4 Μαρτα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K