petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα ολλα καλα ξερουμαι που δουλευει το μορο που λεγετε μ α ν τ υ
. λοιμπον η Μαντι δεν δουλεβει σημερα αυριο το πρωη θα ειναι Σμηρνις 2(βουλιαγμενης)..οκ φιλια Σιμονεκαλημερα ολλα καλα ξερουμαι που δουλευει το μορο που λεγετε μ α ν τ υ
για να δεις τι καλη κωπελα που ειμαι εμαθα αυριο βραδυ Σμηρνς 2...οκ τιποτα αλλο..φιλια ΣιμονεΜήπως ξέρεις που θα δουλεύει αύριο Σάββατο η Ντορίν ?
Φιλιά
πολλα που?????????λοιμπον φιλακια γλυκα ζεστα κ ζουμερα καλο..????εγω δεν εχο φιλακια сoringa
a μωρο μου ληπαμε αλλα δεν δουλεβω σημερα νομιζω αυριο μωλης μαθω που θα ειμαι θα σου πω..φιλιαπου εισαι για να ερθω να τα παρω
Μωρό μου μ' έφτιαξες τώρα....πολλά φιλιάγια να δεις τι καλη κωπελα που ειμαι εμαθα αυριο βραδυ Σμηρνς 2...οκ τιποτα αλλο..φιλια Σιμονε
κοιτα να δεις δεν εχω παει ποτε απω κει δεν θελω να σας κοροιδεβω θα παω αυριο μου ζητισε κωπελα,θα παρω μαζη μου το pc....θα μπορεσω να πω κατι για το μαγαζι σουδιο σιγουρα ειναι κ λετουργει...οκ φιλιαΟποτε ανοιγει νεο καταστημα στα Νοτια Προαστεια Λεωφορο Αλιμου 126 στην Αργυρουπολη
.γουσταροοοοοοοοονα περασεις καλα doctore...φιλια ΣιμονεΜωρό μου μ' έφτιαξες τώρα....πολλά φιλιά
για να δεις τι καλη κωπελα που ειμαι εμαθα αυριο βραδυ Σμηρνς 2...οκ τιποτα αλλο..φιλια Σιμονε
ελα μωρο ναι Δαφνη.......φιλιαΙσμηνης 2 εννοεις στην Δαφνη??