παίδες η γνωστή μελίνα από ιάκχου
δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια?..
καθένας με τον πόνο του...περασε κανεις απο ισμυνης ?
παίδες η γνωστή μελίνα από ιάκχου
δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια?..
καθένας με τον πόνο του...περασε κανεις απο ισμυνης ?
Επιτελους και μια στουντιοενημερωση της προκοπηςΕνημέρωσις: Ωρα 7:00 Τοπος: Αθήνα
1) Πιπίνου 118 η Βίκυ, ακάποτο με 70
2) Αριστομένους 72 η Ασιάτισσα (η τσατσά είπε Ιαπωνέζα, εγώ λέω Κορεάτισσα) Νανά, 69 με 60 και σεξ σόου με 70
3)Παρασίου 36 το ξανθό μοντέλο Βερόνικα (πολύ καλή την έχω πάρει, σήμερα επληροφορήθην με συνωμοτικό ύφος ότι προσφέρει και κουλούρι με 100) και άλλο ένα ξανθό κοντοπούτανο χυμώδε2ς με γερμανικό στυλ
4)Παιωνίου 10 δυο μελαχρινές οπτασίες με κίνκυ ντύσιμο, η γνωστή μας Τζούλια και η Νικόλ, πολωνίδα με λίγο ξυνισμένο ύφος και άγρια χαρακτηριστικά που προδιαθέτουν για ξεπέτα. Τσατσά η νεαρά που εκτελούσε ενίοτε χρέη τσατσάς στο Δευκαλίωνος και στο Συγγρού 248 - Η διαπλοκή εξαπλώνεται.
5)Αχαρνών 106 η Αλίνα με το τατού στην μέση, από Κεφαληνίας, Βριλησού 60 κλπ κλπ
6)Κεφαληνίας 75 η Εύα, μπαζάκι ξανθό, κουλουράκι ανατιμήθηκε από 80 σε 100
7) Λέλας Καραγιάννη η Καίτη, μικρόσωμο μιλφ με κοντό μαλλί, αδιάφορο. Κουλουράκι με 100.
Εν κατακλείδι παγιώνεται το κουλουράκι ως προσφερόμενη υπηρεσία σε αρκετά στούντιο, αλλού με 80 και αλλού με 100. Οφείλουμε να εξωθήσουμε τους εμπόρους στη σταθεροποίηση σε 80. Επίσης έχει ξεπεραστεί στην πράξη το αντιδραστικό μέτρο της παρουσίας μιας κοπέλας ανά οικίσκο. Είναι αναγκαία η παρουσία ποικιλίας κορασίδων ώστε να διευρύνεται ο ορίζοντας του ανδρός και να ικανοποιείται το ένστικτο του κυνηγού.
Εύχομαι καλό βράδυ.
Υ.Γ. Αν τον ακούμπαγα σήμερα θα τον ακούμπαγα στην Πολωνίδα Νικόλ αλλά με χάλασε το υφος και οι μαύρες μπότες ως το γόνατο. Αν είχα 100 θα τα έδινα στο κουλούρι της Βερόνικας και αν ήμουν πλούσιος θα τις είχα πάρει όλες εκτός από Εύα και Καίτη.
Επιτελους και μια στουντιοενημερωση της προκοπης
Μηπως εχεις ιδεα που βρισκεται η Αννα απο Κεφαλληνιας75 μια ξανθουλα χυμωδης με χειλαρες και 3αρια ?Η κοντοτσατσα οποτε εχω παει για να την βρω ειναι σφιγγα ρε γαμωτο
τυπική έως καλή θα έλεγα. την είχα πάρει παλιά στην Παιωνίου. μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο.Κανω την μαλακια καποιες φορες και πηγαινω σε στουντιο χωρις ρευστο ετσι για την βολτα ε και μια τετοια φορα την ειδα και επαθα!!Δεν ξερω τι λεει στο κρεβατι αλλα απο εμφανιση
δυο κοπελλες στην ιδια βαρδια ζερο;;;;;
παιζει δηλ. και διπλο;;;;;
ρε παιδες μια βοηθεια!!!!!!!!!! που στο καλο ειναι το στουντιο στην κηφισου 30 ????????
τι υπαρχει κοντα ????
www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=472988.01&initialCenterY=4205165.015&initialZoomLevel=2]Κηφισού 30[/url]ρε παιδες μια βοηθεια!!!!!!!!!! που στο καλο ειναι το στουντιο στην κηφισου 30 ????????
τι υπαρχει κοντα ????
2) Αριστομένους 72 η Ασιάτισσα (η τσατσά είπε Ιαπωνέζα, εγώ λέω Κορεάτισσα) Νανά, 69 με 60 και σεξ σόου με 70
Ξερουμε τιποτε περισσοτερο για τη Νανα??
ενα μεγάλο μπράβο στον άρχοντα heelover!
απο τους λίγους γνήσιους στουντιόπληκτούς που πάντα ενημερώνει σωστά!
www.smilies.4-user.de] [/url]
Μιλας για την Λολα που τα κανει ολα !!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η Λόλα μήπως έγινε καλά; Ξέρει κανείς;