PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εχει γραψει κριτικη συναγωνιστης στο Βριλλησου55!Την κραζει ασχημα!!την αλεξια απο paradise την δοκιμασε κανεις? πως ειναι?
Εχει γραψει κριτικη συναγωνιστης στο Βριλλησου55!Την κραζει ασχημα!!την αλεξια απο paradise την δοκιμασε κανεις? πως ειναι?
η σαμάνθα είναι φραντζή αύριο το πρωί .Βρε παιδιά, στη σελίδα του Studio 55 έχω δει τη Σαμάνθα και θέλω πολύ να τη.. "δω" και από κοντά!
Αλλά εδώ και 10 μέρες, τσεκάτω και ξανατσεκάρω, δεν την έχω δεί ούτε μια φορά στο πρόγραμμα!
Τι παίζει; Είναι κι αλλού; Και πού;
Bριλησσου 57 Αγαπη-Εμιλυ-Εμιλυ
doctore...ληπαμε για το νεο που θα σου δοσω αλλα τι να κανω...λοιμπον η Δοριμ αυριο δεν δουλευει με αγαπη Σιμονε....φλια
και ξανα ρωτω παιζει στα στουντιο που εχουν ιστοσελιδα να δινουν κουλουρι και πιπα ανευφ |???ποια και ποιες . Ολλο λεω να παω αλλα κανω πισω γιατι κανουν στανταρ πραγματα τα οποια τα βρισκεις πολυ φθηνοτερα γενικος..
χλωμό!
πήγαινε καλύτερα δροσοπούλου 97 για κουλούρι
ή παρασίου 36 με τη νάνσυ
πήγα αλλά ήταν η ΜισέλΚαι εσύ πηγαινε (αν δεν έχεις παει ήδη) να τσεκάρεις την "λολα" στο Δροσοπουλου 97.
Ειναι στα γούστα σου (αδύνατη, ωραιο σώμα, κάλτσες, γοβες κτλ...)
πήγα αλλά ήταν η Μισέλ
δεν με γέμισε το μάτι αν και φορούσε ωραίες ζαρτιέρες
θα ξαναπροσπαθήσω για λόλα
ευχαριστώ zero
δεν ξέρω. κάτι ο θείος που μένει στην πολυκατοικία και έχει κάνει δύσκολη την πρόσβασή μου κάτι η ανάγωγη τσατσά...η μισέλ ρε συ δεν είναι για εσένα!
μπορεί να έχει γλυκό προσωπάκι , αλλά έχει παραπανισια κιλά....
Η Λόλα είναι αυτό που θές!
ΥΓ. Ξερεις αν η Αννούλα είναι ακόμα Δευκαλίωνος?