You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η μαντυ η η ντοριν ξερουμε τιποτο γιαυτα τα μωρα
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ευχαριστο πολι παω τα λεμε
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
από τις κριτικές.....
"Φίλοι συναγωνιστές έχω να πώ ότι ή χθεσίνη βραδιά θα μου μείνει αξέχαστη.Πήγα χθές κατά τις 03:00 τα ξημερώματα στο στούντιο της Αγ.Μελετίου 37 μου ανοίγει την πόρτα ή πολύ ευγενικότατη τσάτσα την ρώτησα ποία κοπέλα έχει βάρδια και μου απαντάει ή Κλεοπάτρα είναι 19χρονών μελαχροίνη καινούργια στο στούντιο από Τσεχία,έρχετε στο σαλόνι την βλέπω μου άρεσε και λέω να μπώ.Έρχετε η Κλέοπατρα στο δωμάτιο μιλάμε λιγάκι,ξεκινάει την πίπα,μέτριο το τσιμπούκι θέλει εξάσκηση το κορίτσι είναι μικρή ακόμα θα μάθει.Με ρωτάει τη στάση θέλω και τις λέω στα τέσσερα,αρχίζω το σφυροκόπημα,η συμμετοχή της κοπέλας ήταν άριστη,τον βγάζω άπο το ύγρο και στενό μουνάκι της και την αρχίζω σε μια τρελή πίπα,πολύ καθαρή ή Κλεοπάτρα,αναστέναζε από ηδονή,τέτοια πίπα ούτε σε γκομενά μου δεν έχω κάνει.Την είχα καυλώσει τόσο πολύ είχε ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι και γούσταρε πολύ,μία της έπαιρνα πίπα και μία της τον έβαζα στο ύγρο μούνακι της,είχα την αίσθηση ότι την γαμούσα σπίτι της,με είχε καυλώσει τόσο πολύ που όταν ήρθε ή ώρα να χύσω έβγαλα το προφυλακτικό και της τα έριξα στον όμορφο κωλαράκο της,παίδια δεν μίλησε καθόλου της είπα σόρι επείδη την λέρωσα μου είπε οκ!δεν πειράζει.Φίλοι συναγωνιστές αξίζει τα 50ευρώ,την Κυριακή το βράδυ θα έχει πάλι βάρδια 23:00-05:00"
Τι εννοεί ο σινεμπουρδελιάρης???
Ερμαφρόδιτη η Κλεοπάτρα?
Υ.Γ. Έκλασα στο γέλιο.
"Φίλοι συναγωνιστές έχω να πώ ότι ή χθεσίνη βραδιά θα μου μείνει αξέχαστη.Πήγα χθές κατά τις 03:00 τα ξημερώματα στο στούντιο της Αγ.Μελετίου 37 μου ανοίγει την πόρτα ή πολύ ευγενικότατη τσάτσα την ρώτησα ποία κοπέλα έχει βάρδια και μου απαντάει ή Κλεοπάτρα είναι 19χρονών μελαχροίνη καινούργια στο στούντιο από Τσεχία,έρχετε στο σαλόνι την βλέπω μου άρεσε και λέω να μπώ.Έρχετε η Κλέοπατρα στο δωμάτιο μιλάμε λιγάκι,ξεκινάει την πίπα,μέτριο το τσιμπούκι θέλει εξάσκηση το κορίτσι είναι μικρή ακόμα θα μάθει.Με ρωτάει τη στάση θέλω και τις λέω στα τέσσερα,αρχίζω το σφυροκόπημα,η συμμετοχή της κοπέλας ήταν άριστη,τον βγάζω άπο το ύγρο και στενό μουνάκι της και την αρχίζω σε μια τρελή πίπα,πολύ καθαρή ή Κλεοπάτρα,αναστέναζε από ηδονή,τέτοια πίπα ούτε σε γκομενά μου δεν έχω κάνει.Την είχα καυλώσει τόσο πολύ είχε ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι και γούσταρε πολύ,μία της έπαιρνα πίπα και μία της τον έβαζα στο ύγρο μούνακι της,είχα την αίσθηση ότι την γαμούσα σπίτι της,με είχε καυλώσει τόσο πολύ που όταν ήρθε ή ώρα να χύσω έβγαλα το προφυλακτικό και της τα έριξα στον όμορφο κωλαράκο της,παίδια δεν μίλησε καθόλου της είπα σόρι επείδη την λέρωσα μου είπε οκ!δεν πειράζει.Φίλοι συναγωνιστές αξίζει τα 50ευρώ,την Κυριακή το βράδυ θα έχει πάλι βάρδια 23:00-05:00"
Ερμαφρόδιτη η Κλεοπάτρα?
Υ.Γ. Έκλασα στο γέλιο.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ερμαφρόδιτη η Κλεοπάτρα?
Υ.Γ. Έκλασα στο γέλιο.
ερμαρφρόδιτος είναι αυτός που έχει και πουλί και μουνί .
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Συγγρού 248
Τεμάχια 4
Επέλεξα τη Δήμητρα από Ουυγαρία
Τι πλασματάκι ήταν αυτό
Τι όμορφο πρόσωπο
Του χάιδεψα το νινάκι
Έγλυψα της ρόγες της
Μου έκανε ισπανική
και έχυσα στο στοματάκι της (με προφυλακτικό)
Πολύ gfe, γλυκύτατη και ομιλητική
Τα άλλα τεμάχια Ρένα, Τζένη και μια ακόμα μελαχρινή
Τεμάχια 4
Επέλεξα τη Δήμητρα από Ουυγαρία
Τι πλασματάκι ήταν αυτό
Τι όμορφο πρόσωπο
Του χάιδεψα το νινάκι
Έγλυψα της ρόγες της
Μου έκανε ισπανική
και έχυσα στο στοματάκι της (με προφυλακτικό)
Πολύ gfe, γλυκύτατη και ομιλητική
Τα άλλα τεμάχια Ρένα, Τζένη και μια ακόμα μελαχρινή
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εμαρφρόδιτος είναι αυτός που έχει και πουλί και μουνί .
ε όταν ο συναγωνιστής λέει "μία της έπαιρνα πίπα και μία της τον έβαζα στο ύγρο μούνακι της"....
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
επειδή είπες πως της έπερνες πίπα και όχι γλυφομούνι όπως λέγετε .ε όταν ο συναγωνιστής λέει "μία της έπαιρνα πίπα και μία της τον έβαζα στο ύγρο μούνακι της"....
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εβιτα απο πολωνια στο βριλλησου 55 το κοριτσι κατεχει το αθλημα και μαλιστα με επιδοσεις πορνοσταρικες.ευγε κοριτσι μου θα πας μπροστα εσυ εαν συνεχισεις ετσι.Καινουργια στο στουντιο,περαστικος εγω,τυχαιο και μοιραιο το γεγονος.Εμφανισιακα οχι τιποτα το καλο,μετριο θα ελεγα αλλα στο κρεαβατι φωτια και λαβρα.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μικρή ανανέωση στα Studio Orhidea (Βούρβαχη 19) και Studio Έρως (Δροσοπούλου 95).
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση σε βάρδιες Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37), Studio 55 (Βριλησσού 55) και KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μπλουζάκια και αυτοκόλλητα του σάϊτ έχουν σήμερα (εάν έχουν μείνει βέβαια ) τα Studio Paradise (Αγ.Μελετίου 37) και Studio Έρως (Δροσοπούλου 95).Αύριο θα υπάρχουν και σε άλλα studio όπου θα γίνει σχετική ενημέρωση.
Ένα ο καθένας παίρνετε αλάνια δωρεάν.
Ένα ο καθένας παίρνετε αλάνια δωρεάν.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Καλησπέρα.
Ύστερα από μεγάλη αποχή έκανα μια μίνι τσάρκα. Έχουμε και λέμε λοιπόν¨.
Κεφαλληνίας 75: Η Ειρήνη μια υπέροχη Ρωσίδα πολύ θυλική στο σαλόνι με υπέροχο στήσιμο και αρκετα προικισμένη (μεγάλο στήθος και υπέροχος κώλος). Επειδή ήταν το πρώτο που πήγα δεν πέρασα και μάλλον ευτυχώς, σύμφωνα με αρνητοκότατα σχόλια συναγωνιστών που μόλις διάβασα!
Παρασσίου 36: Μια Ξανθιά κοπελίτσα μέτρια προς καλή από Ουγγαρία σύμφωμα μετην Κυρία του μαγαζιού.
Πιπίνου 118: Η γλυκιά Ντανιέλα όπου και τελικά έγινε η κατάθεσης. Αδύνατη, νεαρά κοπελίτσα με χαμόγελο, υπέροχο στητό νεανικό γεμάτο στήθος και με κραυγούλες πόνου και ηδονής φτάσαμε στους τίτλους τέλους. Παρέχει φουλ πρόγραμμα, εγώ προτίμησα το απλό για πρώτη γνωριμία.
Σχόλια: Από ότι φαίνεται, η οικονομική κρίση δεν έχει ταράξει καθόλου το εν λόγο επάγγελμα. Οι τιμές έχουν πάρεινουσα. Στο στούντιο της Κεφαλληνίας ζητάνε για 69 80€. Στο άλλο της Παρασίου το69 70€. Ευτυχώς που το στούντιο στην Πιπίνου κρατάει και το 60€ και προσφέρει φουλ πρόγραμμα!!!!!!!!!!
Άντε να δούμε .................................
Ύστερα από μεγάλη αποχή έκανα μια μίνι τσάρκα. Έχουμε και λέμε λοιπόν¨.
Κεφαλληνίας 75: Η Ειρήνη μια υπέροχη Ρωσίδα πολύ θυλική στο σαλόνι με υπέροχο στήσιμο και αρκετα προικισμένη (μεγάλο στήθος και υπέροχος κώλος). Επειδή ήταν το πρώτο που πήγα δεν πέρασα και μάλλον ευτυχώς, σύμφωνα με αρνητοκότατα σχόλια συναγωνιστών που μόλις διάβασα!
Παρασσίου 36: Μια Ξανθιά κοπελίτσα μέτρια προς καλή από Ουγγαρία σύμφωμα μετην Κυρία του μαγαζιού.
Πιπίνου 118: Η γλυκιά Ντανιέλα όπου και τελικά έγινε η κατάθεσης. Αδύνατη, νεαρά κοπελίτσα με χαμόγελο, υπέροχο στητό νεανικό γεμάτο στήθος και με κραυγούλες πόνου και ηδονής φτάσαμε στους τίτλους τέλους. Παρέχει φουλ πρόγραμμα, εγώ προτίμησα το απλό για πρώτη γνωριμία.
Σχόλια: Από ότι φαίνεται, η οικονομική κρίση δεν έχει ταράξει καθόλου το εν λόγο επάγγελμα. Οι τιμές έχουν πάρεινουσα. Στο στούντιο της Κεφαλληνίας ζητάνε για 69 80€. Στο άλλο της Παρασίου το69 70€. Ευτυχώς που το στούντιο στην Πιπίνου κρατάει και το 60€ και προσφέρει φουλ πρόγραμμα!!!!!!!!!!
Άντε να δούμε .................................
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Μπλουζάκια του site από σήμερα και σε Studio 55 (Βριλησσού 55), KamaSutra Studio (Φραντζή 47) και Studio Orhidea (Βούρβαχη 19).
Μπλουζάκια του site από σήμερα και σε Studio 55 (Βριλησσού 55), KamaSutra Studio (Φραντζή 47) και Studio Orhidea (Βούρβαχη 19).
Βάλε και μια ανακοίνωση το πρωί θα φάμε τακούνι τέτοια ώρα αν φύγουμε από το σπίτι
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Σήμερα το βραδάκυ μετά απο το ταξίδι μου κατευθύνθηκα προς Αγ.Μελετίου 37 όπου ήταν η Μικαέλα ρωτώ την τσατσά έχετε ένα μπλουζάκι και για εμένα και μου λέει για να δω της είχαν τελειώσει όλα όπως και τα αυτοκόλητα κατευθύνομαι προς Δροσωπούλου 95 ανεβαίνω ήταν η Αλίνα και ρωτώ την τσατσά έχετε μπλουζάκια και τι μου απαντάει θα πρέπει να μπεις μέσα για να πάρεις, μου αρέσει που λέτε πως είναι δωρεάν μετά κατευθύνομαι προς Λέλας Καραγιάννη ανεβαίνω ήταν μια κοπελίτσα ξανθούλα με ανταύγες και με καλό βυζάκι ρωτώ την τσατσά έχετε μπλουζάκια και μου λέει τι είναι αυτά . είμαι και πτώμα που να πήγαινα και στα άλλα .
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται φυσικά να περάσει κανείς στο δωμάτιο για να πάρει. Έκανε λάθος η Αλίνα. :S Θα βγούνε και άλλα πολλά μπλουζάκια πάντως για όσους δεν πρόλαβαν.Σήμερα το βραδάκυ μετά απο το ταξίδι μου κατευθύνθηκα προς Αγ.Μελετίου 37 όπου ήταν η Μικαέλα ρωτώ την τσατσά έχετε ένα μπλουζάκι και για εμένα και μου λέει για να δω της είχαν τελειώσει όλα όπως και τα αυτοκόλητα κατευθύνομαι προς Δροσωπούλου 95 ανεβαίνω ήταν η Αλίνα και ρωτώ την τσατσά έχετε μπλουζάκια και τι μου απαντάει θα πρέπει να μπεις μέσα για να πάρεις, μου αρέσει που λέτε πως είναι δωρεάν
Επίσης μπλουζάκια υπάρχουν στα studio που ανακοινώνουμε εδώ σ' αυτό το thread παίδες, όχι παντού.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K