- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37), Studio 55 (Βριλησσού 55) και KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
αυτη η σαμανθα ειναι παντα ετσι ντυμενη?με τα σεα και τα μεα της εννοω?καλτσες,κοκκινακια κτλ?
οι κοπέλλες δεν βιάζονται καθόλου!θα έχεις άνεση χρόνου!όσες φορές πήγα δεν το μετάνιωσα καθόλου!Ρε παιδιά, σκέφτομαι να πάω στο studio στην Αγίου Μελετίου 37. Έχει κόσμο εκεί συνήθως? Ρωτάω επειδή μένω μακριά και γενικά δεν είμαι της αναμονής.
γέρο είσαι πολύ αισχρός γάμα τα κορίτσάκια αλλά με μέτρο .Επειδη πολλα παιδια απο εδω γουσταρουν να γαμανε κωλους,Καρεα 30 μετα τις 12 το βραδυ δουλευει η Σαρα,η παλια γνωριμη για μας τους βετερανους.Το προγραμμα ειναι 60Ε και με συν 20Ε δινει και κωλο.Η συνεννοηση παντα μεσα στο δωματιο χωρις να το μαθει ο τσατσος.Της εχω σκισει τον κωλο πολλες φορες και τις τελευταιες φορες χυσιμο στο προσωπο πολυ προσεκτικα απο το στομα και κατω γιατι δεν πολυ γουσταρει.Μαλιστα μια φορα την εγραψα βιντεο με το κινητο που της καταξεσκιζω την κωλαρα.Επισης ειναι μανα στο γλυψιμο αρχιδιων.
Aχαρνων 104 της χοντροπροεδρου!!ποιο στην εισοδο γραφει ΕΛΛΗ?
μπορω να εχω τι λινκ να βαλω μια κριτικη?
χεχεχε θελει κοτσια να μπεις στο σπιτακι αυτο και πολυ περισσοτερο να παρεις τη προεδρο χεχεεχ.Aχαρνων 104 της χοντροπροεδρου!!
Και μονο που παιρνεις την αποφαση να ανεβεις τις σκαλες εχοντας την αμυδρη θα ελεγα υποψια οτι θα σου βγει η ΠΡΟΕΔΡΟΣ εεε θελει να εχεις κατι αρχιδια ναααααα με το συμπαθειο!Θριλερ σκετο το σκηνικο!!χεχεχε θελει κοτσια να μπεις στο σπιτακι αυτο και πολυ περισσοτερο να παρεις τη προεδρο χεχεεχ.
Νομιζω οτι ειναι στοιχειωμενο απο πνευματα παλιων συναγωνιστων
Δυστυχως :'( :'( :'( ειναι το διπλα το λεγομενο σπιτι του τρομου :S :Swww.bourdela.com/content/view/467/224/]HERE[/url] εβαλα ελπιζω να ειναι σωστα ;) ;) :-* :-* :-* :- :- :- :- :-
χεχεχε δεν εβαλε απο εκει. Φοβαται ακομη και τις φωτογραφιεςΔυστυχως :'( :'( :'( ειναι το διπλα το λεγομενο σπιτι του τρομου :S :S