Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε φιλε και δε θα χασεις!την εχω παρει 2 φορες κι ειναι κι ενταξει ατομο εκτος απο τα προφανη

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαι να θες ν αγιασεις δεν μπορεις με αυτες τις ΚΑΒΛΟφωτοφραφιες,αντι να παιρνω σβαρνα τα ξενυχταδικα,θα παιρνω σβαρνα τα studiadika μου φαινεται

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι τιμια επιλογη κι ασε που με τις φωτο ξερεις τι θα δεις πανω κατω,αυτη η σαμανθα ειναι παντα ετσι ντυμενη?με τα σεα και τα μεα της εννοω?καλτσες,κοκκινακια κτλ?

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, σκέφτομαι να πάω στο studio στην Αγίου Μελετίου 37. Έχει κόσμο εκεί συνήθως? Ρωτάω επειδή μένω μακριά και γενικά δεν είμαι της αναμονής.

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, σκέφτομαι να πάω στο studio στην Αγίου Μελετίου 37. Έχει κόσμο εκεί συνήθως? Ρωτάω επειδή μένω μακριά και γενικά δεν είμαι της αναμονής.
οι κοπέλλες δεν βιάζονται καθόλου!θα έχεις άνεση χρόνου!όσες φορές πήγα δεν το μετάνιωσα καθόλου!

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, και ακούγεται πολύ καλό.

Ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Επειδη πολλα παιδια απο εδω γουσταρουν να γαμανε κωλους,Καρεα 30 μετα τις 12 το βραδυ δουλευει η Σαρα,η παλια γνωριμη για μας τους βετερανους.Το προγραμμα ειναι 60Ε και με συν 20Ε δινει και κωλο.Η συνεννοηση παντα μεσα στο δωματιο χωρις να το μαθει ο τσατσος.Της εχω σκισει τον κωλο πολλες φορες και τις τελευταιες φορες χυσιμο στο προσωπο πολυ προσεκτικα απο το στομα και κατω γιατι δεν πολυ γουσταρει.Μαλιστα μια φορα την εγραψα βιντεο με το κινητο που της καταξεσκιζω την κωλαρα.Επισης ειναι μανα στο γλυψιμο αρχιδιων.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Επειδη πολλα παιδια απο εδω γουσταρουν να γαμανε κωλους,Καρεα 30 μετα τις 12 το βραδυ δουλευει η Σαρα,η παλια γνωριμη για μας τους βετερανους.Το προγραμμα ειναι 60Ε και με συν 20Ε δινει και κωλο.Η συνεννοηση παντα μεσα στο δωματιο χωρις να το μαθει ο τσατσος.Της εχω σκισει τον κωλο πολλες φορες και τις τελευταιες φορες χυσιμο στο προσωπο πολυ προσεκτικα απο το στομα και κατω γιατι δεν πολυ γουσταρει.Μαλιστα μια φορα την εγραψα βιντεο με το κινητο που της καταξεσκιζω την κωλαρα.Επισης ειναι μανα στο γλυψιμο αρχιδιων.
γέρο είσαι πολύ αισχρός γάμα τα κορίτσάκια αλλά με μέτρο .

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
κριτική από χθεσινο-απογευματινή βόλτα σε συγκεκριμένα στέκια:

Τριγγέτα 3:  Λιλη : Η τσατσά τη διαφημίζει ζουμερή, εγώ τη διαφημίζω μπαζολέϊτορ. Μετά από επίπονη εκγύμναση των ποδιών της κατάφερε να γίνει Κατερίνα Θάνου. Για λάτρεις κοριτσιών που συχνάζουν σε οικοδομές και γήπεδα.
Συγγρού 144: Μαντυ aus Deutschland ο Στολτίδης με ξυρισμένα πόδια και κοντό μαλλί αλά Γκογκολ. Ρε είμαστε με τα καλά μας; Πάλι για ποδόσφαιρο...και μόνο.
Στον παράδρομο τον κάθετο εκεί δίπλα στο 144 (Μου διαφεύγει το όνομα) με το τραβελοτσαντισμένο τσατσοερμαφρόδιτο ήταν ένα τραβέλι με καστανό μακρί μαλλί.

Ψάχνω Μόνικα, που μοιάζει με γυναίκα και είναι. Είναι άρρωστο όμως από τα ερκοντίσια κατά πως το έθεσε η τσατσά.
Αυτά.

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδια η καρολινα κολαρακι δινει?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ποιο στην εισοδο γραφει ΕΛΛΗ?
μπορω να εχω τι λινκ να βαλω μια κριτικη?

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Aχαρνων 104 της χοντροπροεδρου!!
χεχεχε θελει κοτσια να μπεις στο σπιτακι αυτο και πολυ περισσοτερο να παρεις τη προεδρο χεχεεχ.
Νομιζω οτι ειναι στοιχειωμενο απο πνευματα παλιων συναγωνιστων  :2funny:  :2funny:  :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
χεχεχε θελει κοτσια να μπεις στο σπιτακι αυτο και πολυ περισσοτερο να παρεις τη προεδρο χεχεεχ.
Νομιζω οτι ειναι στοιχειωμενο απο πνευματα παλιων συναγωνιστων  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Και μονο που παιρνεις την αποφαση να ανεβεις τις σκαλες εχοντας την αμυδρη θα ελεγα υποψια οτι θα σου βγει η ΠΡΟΕΔΡΟΣ εεε θελει να εχεις κατι αρχιδια ναααααα με το συμπαθειο!Θριλερ σκετο το σκηνικο!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom